Minnoşum onu doktor ekrandan gösterdi bana, çektiği fotoğrafta görünmüyor, artist artist uzak çekim yapıyor adam.Yo
Yolksac kesesi hangisi oluyor ya göremedim benimkinde de gözükmüyor ultrason kağıdında
Yaaa canim benim senin adina da cok sevindim.Hee tamam o zaman
Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaa
Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içinde
Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindeki
Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dedi
Insallah canim benim, bu arada senin de gozun aydin cok sevindimmm darisi bizim basimiza insallahHadi gözün aydın darısı kalp atışına insallaah
İnşallah ya çok heyecanlıyım 1 hafta nasıl geçecekBana da biseyler oluşmaya başlamış bakalım haftaya kalp atışı için gel demişti sadece canım. Normal hersey çektikleri cihazdan cihaza da farkediyormus
Dediğim gibi canım çektikleri cihazdan bile farkediyormus, küçük bi fasulyecik daha çıkacak içinden inşallah
Ay benimki göstermedi ne kadar kötü ya. Benimde aklıma gelmedi sormak sadece keseye odaklanmıştım onu görünce rahatladımMinnoşum onu doktor ekrandan gösterdi bana, çektiği fotoğrafta görünmüyor, artist artist uzak çekim yapıyor adam.
Üzülme kuşum, göremese söylerdi, boş gebelik derdi Allah korusun.
Sagolasin canım amiin inşallah bekleyen herkesin başına insallahInsallah canim benim, bu arada senin de gozun aydin cok sevindimmm darisi bizim basimiza insallah
Zor geçiyor ama geçecek insallah geçecekİnşallah ya çok heyecanlıyım 1 hafta nasıl geçecek
Bir de doktor bana gününden daha önde dedi acaba şimdiye belli olmamış mıdır kalp atışı yarın bi bahaneyle gitsem mi doktora djdndndndZor geçiyor ama geçecek insallah geçecek
Oluyormuş demek ki bebeğim çünkü daktır bana: ‘Yolk kesemiz burada, yani boş gebelik değil embriyo çok küçük olduğu için görünmüyor, onu da haftaya göreceğiz.’ Dedi.Ay benimki göstermedi ne kadar kötü ya. Benimde aklıma gelmedi sormak sadece keseye odaklanmıştım onu görünce rahatladım
Ama şimdiden belli oluyor mu ki boş gebelik olsa bilemedim sanki kalp atışı olmayınca boş gebelik diyorlar.
2 hafta sonra gel dedi bi hafta kaldı geçmiyor günler
Şuan tam kaçsın kuzum hafta gün? Valla bilemedim ki dayanamazsan git bariBir de doktor bana gününden daha önde dedi acaba şimdiye belli olmamış mıdır kalp atışı yarın bi bahaneyle gitsem mi doktora djdndndnd
Banada bebito çok küçük olduğu için göremiyoruz dedi ama boş gebelik vs cümle kurmadı. Öyle olsa progestana devam et demezdi heralde geçen aradığımda da ağır kaldırma dedi dikkat et filan boş gebelik olsa böyle önlem almazdı. 1 hafta kaldı bakalımOluyormuş demek ki bebeğim çünkü daktır bana: ‘Yolk kesemiz burada, yani boş gebelik değil embriyo çok küçük olduğu için görünmüyor, onu da haftaya göreceğiz.’ Dedi.
5+5 oldum bugün alttan gözükmez mi kalp atışıŞuan tam kaçsın kuzum hafta gün? Valla bilemedim ki dayanamazsan git bari
Alttan mecbur kalmadıkça bakmıyorlar canım gözükür ama duyulmaz 1 hafta daha bekle bak ben 5+6 da gittim duyulmadı ama görüldü cuma gidicem gördükten 10 gün sonra olmuş oluyor5+5 oldum bugün alttan gözükmez mi kalp atışı
Benimde 1 haftam kaldı 6+2 oldumAy benimki göstermedi ne kadar kötü ya. Benimde aklıma gelmedi sormak sadece keseye odaklanmıştım onu görünce rahatladım
Ama şimdiden belli oluyor mu ki boş gebelik olsa bilemedim sanki kalp atışı olmayınca boş gebelik diyorlar.
2 hafta sonra gel dedi bi hafta kaldı geçmiyor günler
Evet minnoşum, bir dahaki randevuya duyarsın muhtemelen pat pat kalp atışını.Banada bebito çok küçük olduğu için göremiyoruz dedi ama boş gebelik vs cümle kurmadı. Öyle olsa progestana devam et demezdi heralde geçen aradığımda da ağır kaldırma dedi dikkat et filan boş gebelik olsa böyle önlem almazdı. 1 hafta kaldı bakalım
Alttan baktırma ya ben cesaret edemiyorum korkuyorum5+5 oldum bugün alttan gözükmez mi kalp atışı
Kuzu ben 5+4te görmüştüm anca keseyi pek sanmiyorum belki kalbinin attığı görülebilir ama duyulmaz herhalde5+5 oldum bugün alttan gözükmez mi kalp atışı
Benim üstten kese gözükmeyince alttan baktı doktorum rahat biraz jdjdjdjd bi sıkıntı olmaz dediAlttan mecbur kalmadıkça bakmıyorlar canım gözükür ama duyulmaz 1 hafta daha bekle bak ben 5+6 da gittim duyulmadı ama görüldü cuma gidicem gördükten 10 gün sonra olmuş oluyor
Ay hadi bir an önce zmaan geçsinBenimde 1 haftam kaldı 6+2 oldum
7+2de inşallah gözükür kalp atışı çok heyecanlı ve dediğin gibi geçmiyor sanki günler