2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım sağlıklı bi gebelik diliyorum sana ve herkese. Allah bekleyenlerinde yüzünü güldürsün bi an önce

Kızlar ceviz yiyor musunuz? Bu aralar başlasak yemeye bebeğe faydası var mı yoksa 8 9 dan sonra mı başlamak mantıklı

Kızımın usg sine çok benzettim ondan canım aynısı gibiydi
Bende perşembe gidecem Allah izin verirse bende atarım şimdi varda bitaz küçük
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canim şimdi senin tam ne kadar haftası? Bana artık bi sorun olmadığı sürece 1 ay sonra gel dedi

Hayırlı olsun gözün aydın ayniyiz günlerimiz de , 7mm e kadar hemde beni 3 hafta sonra çağırdi hepsini birden gorcez herhalde rabbim sağlıklı bebisler sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağol canım 10 güne kadar muayene ücretsiz yaa değerlendirelim dedi doktor

İnşallah minnoşum, yarın ilacı kullanmaya başlayınca rahatlarım.

Hadi yaa iki kere gördüm ikisinde de kese yuvarlak öyle olunca kız diyorlar, fasulye gibi olursa da erkek oluyormuş
Benim kızımda fasulye gibiydi ama bebek kese içinde aynı seninki gibiydi

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canim şimdi senin tam ne kadar haftası? Bana artık bi sorun olmadığı sürece 1 ay sonra gel dedi
Canım benim 7+2 olacam persembe
6+2 de gittim kalp atışı uzaktan geliyor dedi sanırım küçüktü ondan çağırdı

Aaaaa bak buda benim
İnan bilemedim canım dilosunki benim kızımınkine benzediği için tahmin ettim

Buda benimki inşallah sağlıkla hayırla erkektir çünkü çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum bir kız bir erkek olursa rabbim hepimizin gönlüne göre hayrılısu ile versin

Eklentiler

• IMG_20220210_170258.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 64
Bende bugün 7+2 canım anca duyulur zaten var dediyse korkma sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…