Kız Cuma’ya ne kaldı ben pazartesi ya da salı giderim bilmiyorumEvet minnoşum, bir dahaki randevuya duyarsın muhtemelen pat pat kalp atışını.
Ben de cumayı bekliyorum, gelmiyor da gelmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Cuma’ya ne kaldı ben pazartesi ya da salı giderim bilmiyorumEvet minnoşum, bir dahaki randevuya duyarsın muhtemelen pat pat kalp atışını.
Ben de cumayı bekliyorum, gelmiyor da gelmiyor.
Görünmeyince mecbur doktor bakalım sorun olmaz dedi bende tamam dedim. Ay zaten alıştım artık tedavi görünce sürekli alttan muayene oluyordumAlttan baktırma ya ben cesaret edemiyorum korkuyorum
Neyse bi hafta daha sabredicezKuzu ben 5+4te görmüştüm anca keseyi pek sanmiyorum belki kalbinin attığı görülebilir ama duyulmaz herhalde
Benimde alttan görüldü kuzu bişey olmaz benim rahim tersti ondan,Görünmeyince mecbur doktor bakalım sorun olmaz dedi bende tamam dedim. Ay zaten alıştım artık tedavi görünce sürekli alttan muayene oluyordum
Senin kesin görmek için bakmış mecbur ama kalp atışı filan için bekliyorlarBenim üstten kese gözükmeyince alttan baktı doktorum rahat biraz jdjdjdjd bi sıkıntı olmaz dedi
Benim düzdü de görülmedi göbüş yağımdan heraldeBenimde alttan görüldü kuzu bişey olmaz benim rahim tersti ondan,
Senin nekadarlık benimde rahim ters ama üstten baktıBenimde alttan görüldü kuzu bişey olmaz benim rahim tersti ondan,
Evet benim doktor benden daha heyecanlıydı 1 yıldır delirttim kadını görmek istedi biran önceSenin kesin görmek için bakmış mecbur ama kalp atışı filan için bekliyorlar
Benimde var kız görüş etkiliyormus o daBenim düzdü de görülmedi göbüş yağımdan heralde
Benim 5+4te kese 6mm iken gözükmedi karından, ama bugün 7+2de karından gözüktüSenin nekadarlık benimde rahim ters ama üstten baktı
Kalp atışını duyduğun için çook çook sevindim ama dikkat et kendine lütfen bende biseyim yok diye cam sildim bir sürü iş yaptım, kasık ve bel ağrılarım başladı. Bugünde doktor bana 12. Haftaya kadar özellikle dikkat etmen gerek dedi. Sen yine de ağır kaldirmamaya çalış hadi gözün aydın diyelim inşallah bi daha gelmez lekelenmelerHanımlar bu akşam lekelenmem oldu. Tek seferlik. Gündüz 10 kiloluk bi paketi taşıyıp çöpe atmıştım. Biraz yürümüştüm evde de hamur yoğurmuştum. Doktora göre bunlardan bir şey olmazmış. Hastaneye gittim Allah’ıma sükürler olsun kalp atışını duyduk. Beyaz parlak bir kalp resmen atıyor.
Normalde bugün 6+2 idi ama ultrasonda 5+6 çıktı.
Kan uyuşmazlığımız var Lekelenmeden dolayı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım, bunu da bulmak zormuş.
ultrason görüntüsünde cihazda sorun oldu en görünmeyen fotoğrafı verdi bize
Lekelenme kan olmadıktan sonra sorun değil canım benim her gün nerdeyse oluyor 1-2 damla kahverengi ama ağır taşıma yorma kendini bırak senden ve bebekten önemli değil hiçbir şeyHanımlar bu akşam lekelenmem oldu. Tek seferlik. Gündüz 10 kiloluk bi paketi taşıyıp çöpe atmıştım. Biraz yürümüştüm evde de hamur yoğurmuştum. Doktora göre bunlardan bir şey olmazmış. Hastaneye gittim Allah’ıma sükürler olsun kalp atışını duyduk. Beyaz parlak bir kalp resmen atıyor.
Kan uyuşmazlığımız var Lekelenmeden dolayı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım, bunu da bulmak zormuş.
Merhaba birşey sorucam size nasip olursa bende ekim ayı annesiyim cuma doktora gidiceğiz.. Kan uyuşmazlığını nasıl öğrendiniz? Doktorunuzmu dedi?Hanımlar bu akşam lekelenmem oldu. Tek seferlik. Gündüz 10 kiloluk bi paketi taşıyıp çöpe atmıştım. Biraz yürümüştüm evde de hamur yoğurmuştum. Doktora göre bunlardan bir şey olmazmış. Hastaneye gittim Allah’ıma sükürler olsun kalp atışını duyduk. Beyaz parlak bir kalp resmen atıyor.
Evet bastırdı göremedi daha önce de yumurta takibinde bi kaç kere üstten bakmak istedi göremediBenimde var kız görüş etkiliyormus o da
Benimde ilk zamanlar oldu kahverengi leke progestan kullanıyorum. 2 haftadır yok nerdeyse doktor bırak demedi hala devam ediyorum ilaca. Sen progestan kullanmıyor musun?Lekelenme kan olmadıktan sonra sorun değil canım benim her gün nerdeyse oluyor 1-2 damla kahverengi ama ağır taşıma yorma kendini bırak senden ve bebekten önemli değil hiçbir şey
Sanırım kadının kanı negatif olursa uyuşmazlık oluyormuş. Pozitif olması gerekiyormuşMerhaba birşey sorucam size nasip olursa bende ekim ayı annesiyim cuma doktora gidiceğiz.. Kan uyuşmazlığını nasıl öğrendiniz? Doktorunuzmu dedi?
Yok cnm sordum ben doktoruma kese olması gerektiği yerde çevresinde kan yok ben kan olmadan progestan vermiyorum dedi kahverengi lekelenme 3 kadından 2 sinde olur hiç sorun değil dedi gösterdim fotoğrafla en fazla gelmiş halini bile bundan bir şey olmaz dediBenimde ilk zamanlar oldu kahverengi leke progestan kullanıyorum. 2 haftadır yok nerdeyse doktor bırak demedi hala devam ediyorum ilaca. Sen progestan kullanmıyor musun?
Benimki yumurta takibinde bile veriyordu progesteron değerim düşük çıkardı genelde o yüzden verdi belki.Yok cnm sordum ben doktoruma kese olması gerektiği yerde çevresinde kan yok ben kan olmadan progestan vermiyorum dedi kahverengi lekelenme 3 kadından 2 sinde olur hiç sorun değil dedi gösterdim fotoğrafla en fazla gelmiş halini bile bundan bir şey olmaz dedi
Benimde öyleydi canım hep vajinal bakıyordu o yüzden hem öyle daha iyi görülüyormuşEvet bastırdı göremedi daha önce de yumurta takibinde bi kaç kere üstten bakmak istedi göremedi