2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hanımlar bu akşam lekelenmem oldu. Tek seferlik. Gündüz 10 kiloluk bi paketi taşıyıp çöpe atmıştım. Biraz yürümüştüm evde de hamur yoğurmuştum. Doktora göre bunlardan bir şey olmazmış. Hastaneye gittim Allah’ıma sükürler olsun kalp atışını duyduk. Beyaz parlak bir kalp resmen atıyor.
Normalde bugün 6+2 idi ama ultrasonda 5+6 çıktı.
Kan uyuşmazlığımız var Lekelenmeden dolayı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım, bunu da bulmak zormuş.
ultrason görüntüsünde cihazda sorun oldu en görünmeyen fotoğrafı verdi bize

Eklentiler

• CD5F5EAC-6ABE-4E88-9D34-4930DE23CBE5.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 48
Kalp atışını duyduğun için çook çook sevindim ama dikkat et kendine lütfen bende biseyim yok diye cam sildim bir sürü iş yaptım, kasık ve bel ağrılarım başladı. Bugünde doktor bana 12. Haftaya kadar özellikle dikkat etmen gerek dedi. Sen yine de ağır kaldirmamaya çalış hadi gözün aydın diyelim inşallah bi daha gelmez lekelenmeler

Lekelenme kan olmadıktan sonra sorun değil canım benim her gün nerdeyse oluyor 1-2 damla kahverengi ama ağır taşıma yorma kendini bırak senden ve bebekten önemli değil hiçbir şey

Merhaba birşey sorucam size nasip olursa bende ekim ayı annesiyim cuma doktora gidiceğiz.. Kan uyuşmazlığını nasıl öğrendiniz? Doktorunuzmu dedi?

Lekelenme kan olmadıktan sonra sorun değil canım benim her gün nerdeyse oluyor 1-2 damla kahverengi ama ağır taşıma yorma kendini bırak senden ve bebekten önemli değil hiçbir şey
Benimde ilk zamanlar oldu kahverengi leke progestan kullanıyorum. 2 haftadır yok nerdeyse doktor bırak demedi hala devam ediyorum ilaca. Sen progestan kullanmıyor musun?

Benimde ilk zamanlar oldu kahverengi leke progestan kullanıyorum. 2 haftadır yok nerdeyse doktor bırak demedi hala devam ediyorum ilaca. Sen progestan kullanmıyor musun?
Yok cnm sordum ben doktoruma kese olması gerektiği yerde çevresinde kan yok ben kan olmadan progestan vermiyorum dedi kahverengi lekelenme 3 kadından 2 sinde olur hiç sorun değil dedi gösterdim fotoğrafla en fazla gelmiş halini bile bundan bir şey olmaz dedi

Benimki yumurta takibinde bile veriyordu progesteron değerim düşük çıkardı genelde o yüzden verdi belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…