Hayırlı olsun. Kalp atışını da tez elden duymak nasip olsun.
Doktor söyledi hep mm leri canımBenim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu
benim de 5+2 ama ultrason kağıdında üstte 5+2 kendi günüm altta 5+5 yazıyorKızlar benim doktora gittiğimde 5+2 ydi ama ultrasonda 5+6 çıktı normal mi bu ?
O kıpırtı bende de var hatta yazmıştım buraya sanki nokta kadar şey tekme atıyo gibi :) bağırsak hareketi mi gaz mı bilmiyorumSelamlar kizlar daha once erken dusuk yasadigim icin doktor bu defa progestan 200 mg gunde 1 kez 2 adet icmemi soyledi. Ayrica coaspirin kullaniyorum. Aranizda kullanan var mi?
Birde sey sorcam bugun karin kaslarim biraz sert geliyor ve kasiklarimda sislik var gaz kipirtisi gibi icerden degisik bi seyler oluyor aranizda bunlari hisseden var mi? Progestan gaz yaptigini biliyorum sadece. Keseyi henuz bu hafta cuma gorucez insallah 4+6 dayim suan
Benim oğlumda doktor istememişti özel klinikti tsh o zaman 7ye çıkmış ben öyle haftalar geçirmiştim sonra çok üzüldüm çocukta zeka geriliği oluyo dediler ilaca geç başlamıştım ama şükür oğlum zehir gibi bunda da 5 iken yakaladık inşallah hemen düşerDoktor söyledi hep mm leri canım
Baksana kuzu benim sağ altta yazıyor bende internetten baktım anlamlarına, crl bebek boyu, ga haftası, edd tahmini doğum tarihiymis bende ordan biliyorum. Ama seninki ingiliççe pek anlamadıml yazan yer herhalde seninkii
Ben haftaya fotoğraf için ufak bir sitemde bulunacağım anlaşıldı.Hiçç kötü düşünme bak burdan uzanıp cimciklerim seni. Benim catlatma ignesine göre geç döllenme olmamasına rağmen geriden geliyordu değerlerim falan hatirliyorsan, bak noldu yolunda gitti 1mmden bisey olmaz ki kuzu hemde hiç bisey olmaz. Aşağı yukarı aynı oluyor herkesin iste ya 1 aşağı ya 1 yukarı
bunada sukur canim onca yil ugrasip hic olmayanlarda var hayirlisiyla ilkini dunyaya getir 2.yide istersin birzaman sonraNe büyük bir özveri vermişsin. Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Ben büyük konuşmayayım ama yaş itibariyle de bu bebeğimden sonrasını hiç düşünemiyorum.
Benimki 5 çıktı çok tedirginim, yarın gideceğim doktora, ilaca başlarım hemen. Ama bu zaman kadar etkilemiş midir diye yedim bitirdim kendimi.Benim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu
Aynen sen bi sitemde bulun canim, belki işe yararda miniği yakından görürsün insallahBen haftaya fotoğraf için ufak bir sitemde bulunacağım anlaşıldı.bari internetten bakayım ben de.
Cimcikleme yaa, işin gücün ya dötümü ellemek ya cimcik allah allah.Üstüne kusarsam görürsün.
Kuzum sonuç çıkınca sormadın mı doktora, burdan bi arkadaşın da yüksek çıkmıştı sanki ilaca başlamıştı sorun olmamıştı diye hatırlıyorumBenimki 5 çıktı çok tedirginim, yarın gideceğim doktora, ilaca başlarım hemen. Ama bu zaman kadar etkilemiş midir diye yedim bitirdim kendimi.
Beni de listeye ekleyebilir misin canımKızlar günaydın grubu devraldım listeyi düzenledim eklenmek isteyen ismi olmayan varsa yazsın şehir filan da yazmış arkadaş eğer ekletmek isterseni yazin
Benim de 5 inşallah bir şey olmamıştır canlı örneği oğlum 7 çıkmıştı ama bundan sonraki takibini iyi yapmak lazım bazı drlar önemsemiyor her ay kan verinBenimki 5 çıktı çok tedirginim, yarın gideceğim doktora, ilaca başlarım hemen. Ama bu zaman kadar etkilemiş midir diye yedim bitirdim kendimi.
Hemen dahiliye randevusu almamı istedi, çok önemli olduğunu söyledi ve benim dahiliye doktorum da izinliydi yarın dönecek, yarın sabah gideceğim işte minnoşum.Aynen sen bi sitemde bulun canim, belki işe yararda miniği yakından görürsün insallah
Kusma kusma karşılıklı gelir yoksa haha
Kuzum sonuç çıkınca sormadın mı doktora, burdan bi arkadaşın da yüksek çıkmıştı sanki ilaca başlamıştı sorun olmamıştı diye hatırlıyorum
İlkinde de yüksekti, doktor her ay kontrole gelmeniz gerek demişti, serüven başlıyor yine, hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum.Benim de 5 inşallah bir şey olmamıştır canlı örneği oğlum 7 çıkmıştı ama bundan sonraki takibini iyi yapmak lazım bazı drlar önemsemiyor her ay kan verin
Canım hayırlı olsun niye bilmiyorum ama aşırı kız hissettim yüzde yüz gibiDuydum kızlar duydum şükürler olsun inşallah darısı bekleyenlerin başına❤❤
Olmaz allahin izniyle kuzum, inşallah bi an önce toparlanir değerlerin. Bunun etkileyip etkilemedigini bilemezsin suanlik ama stres yapıpta başka biseyleri tetikleyebilirsin, diğer grupta bi arkadaşın stresten kanaması olmuştu mesela nolur çok stres yapma olur mu, insallah hersey yolunda gidecekHemen dahiliye randevusu almamı istedi, çok önemli olduğunu söyledi ve benim dahiliye doktorum da izinliydi yarın dönecek, yarın sabah gideceğim işte minnoşum.
İnşallah bir şey olmamıştır, tam da beyin gelişimi dönemindeyiz çünkü.
Aynen neyse beklicez artık8. Haftaya kadar duyulmamasi normalmiş ya kuzum ondan garanti olsun diye ileri tarihe attı herhalde. Ben tahlilleri keseyi görür görmez vermiştim 6. Haftada da verebilirsin dedi kalp atışı duyulunca yani. Bende hazır gitmişken vereyim dedim bi de enfeksiyondan çıkmistim ya ne olur olmaz diye. Ama ben aç vermedim sıkıntı olmaz dediler, arada açlık kan şekerini de ölçmüşlero yüzden sen aç git kuzum. Hadi bakalım gözün aydın tekrardan bugün bir sürü kişi gitmişiz doktora tam 14 şubat hediyesi oldu
Evet kese boyutu normal canım benim 5+4te 6mmdi bana da küçük gibi gelmişti ama değilmiş
Aynen garanti oldu birazÖyle deme duymadan eve dönmek istemiyorum, garanti olsun diye bana da öyle deseydi keşke.Ama sen iki hafta sonra git bence.
Ben heyecandan duymadım ultrason kağıdından gördüm mm i de iyidir herhalde dedim aksi bişey söylemediBana 5mm dedi ben nerelere gideyim?
Hadi gözün aydın canım Allah kalp atışı duymayı nasip etsin hepimizeMerhaba kızlar bende kesemi gördüm çok şükür ama hiç anlamıyorum kaç mm görünüyor anlayan var mı aranızda
Hayırlı olsun gözün aydın ayniyiz günlerimiz de , 7mm e kadar hemdeMerhaba kızlar girememiştim çoktur buraya. Bende bugün keseyi görenlerden şükür olsun5+2 de görmüş oldum 7 mm dedi. Ama ultrason kağıdı almayı unuttum heyecandan yaa haftaya çarşamba da içinde bebeği görürüz inşallah dedi. Hepiniz için çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almka nasip olsun inşallah
Benim tsh 8 çıktı gebelikten önce kullandım gebeliği öğrendiğim an 1,5 a indi ama ilacı kullanmaya devam ediyorum 1,5 olmasına rağmenBenim oğlumda doktor istememişti özel klinikti tsh o zaman 7ye çıkmış ben öyle haftalar geçirmiştim sonra çok üzüldüm çocukta zeka geriliği oluyo dediler ilaca geç başlamıştım ama şükür oğlum zehir gibi bunda da 5 iken yakaladık inşallah hemen düşer
Sagolasin canımmCanım hayırlı olsun niye bilmiyorum ama aşırı kız hissettim yüzde yüz gibi