2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet evet, benimki koskoca kara delik gibi ortada minicik bir beyaz nokta var o da kese.
Karından bakmıştı dimi kuzum benim ilk alttan bakti kese için biraz yakın duruyordu, bunda da karından bakarken ekranı yaklaştırdi. Belki sen söylemeden de bu sefer yaklastirir bebisin boyunu ölcüyorlar ya

Kızlar günaydın bacağa vuran kasık ağırısı normal mi kanamam faln yok ama şüphelendirdi beni

Oo iyi bari canim yaklaştırır bu sefer o zaman az kaldı bakalım 4 gün varr, mide bulantını da söyle bari kuzum
38. Hafta doldu mu hemen alıyorlar canım,Eylül ortası gibi dogururuz biz
Söyleyeceğim bebeğim ama yazacağı ilacı biliyorum, benim bulantım ilk günden başlıyor ilaç çare olmuyor böyle süründürecek beni yine. Geçen sefer hastaneye yatış istemişti.

Ee o zaman biz eylül anası olacağız. (Hayırlısıyla inşallah tabii.)

Merhabalar herkese bugün ilk ultrasonumuz vardı 5+2 kesemizi gördük içinde yolk sac da vardı doktor içinde beyaz bir nokta gösterdi 2 hafta sonra burada bebeğin oluşacak dedi vajinal muayene oldu kese boyutunu sordum günüyle uyumlu güzel dedi kağıtta 8.81 mm yazıyor umarım iyidir 2 hafta sonra bugün kalp atışı için gideceğiz inşallah

Maşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…