2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben decavit kullanıyorum. Hepsi aynı ise yariyor dedi doktor. Bosuna yüksek fiyatlar odeme dedi.
Ya benim doktorum da şuan sadece decavit al içinde gerekli herşey var dedi. Ama bir arkadaşım da decavite ek folicode aliorm dedi. Gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor bu süreçte.

1. Çocuk yaş 31 :)

Hadi gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamadım siz başladınız mı ne kullanıyorsunuz
Ben doktora öğrendiğim gün yazdım folidoce al günde 1 tane kullan dedi bende onu aldım kullanıyorum

Kızlar ne zamandır giremedim ya bir baş ağrım var ki sormayın. Parol içiyorum ama hiç fayda etmiyor, kafamı kaldıramıyorum. Gözümün arkasından başlayan ve günlerdir geçmeyen bir baş ağrım var. Hormonlardan dolayı olabilirmiş ama çözümü olan var mı?

Migrenin falan var mı hamilelik de tetikleyebiliyormus migreni

Ben cuma akşam kan verdim 20.30 da beta hcg 2489 çıkmıştı. Cumartesi de 13:00 gibi keseyi usg ile gördük minicik 4 mm kadar bi çapı vardı 18 şubatta yeniden kontrolüm var pıtpıt duyarız inşallah
Çok çok tebrik ederim soysalcım...
Darısı kalp atışına inşallah minik kuş büyüsün güzelce...

İnşallah canım herşey gönlündeki gibi olsun.

Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamadım siz başladınız mı ne kullanıyorsunuz

Folik asit muhakkak kullan, bebeğin gelişimi için çok faydalı.
Fobiol kullanıyorum ben.

Canım ben diofol kullanıyorum doktor çok iyi dedi
Ben de değişmek istiyorum elimdekiler bitince.
Şifa olsun kuzuna.

Geçmiş olsun Bazı hamilelerde o baş ağrısı oluyor maalesef.
Hormonal dalgalanmadan...

Herkese selam...
Bende de birkaç gündür yorgunluk çok var, yani normalde 12yi geçerdim uyumak için şimdi küt düşüp yatıyorum.
Acaba progestan iğnelerinden mi oluyor yoksa rutini mi böyle? Hamile hallerine girmek için erken değil mi yahu?

Merhaba canım bende varım tahmini doğum 17.10 30 yaş 1 çocuk benide ekler misin

Kızlar ben çatlama iğnesi kullandım 13.gün 35 17.gün 157 çıktı beta değerim cumartesi doktora gidicem ama ilk hamileliğimde sadece sağ kasığım ağrırıdı kese sağdaydı ,şimdi sağ da solda ağrıyor sizce normal mi,ilk gebeliğim sağlıksız dı

Merhaba canım bende progeston iğne kullanıyorum ama bende pek öyle uyku hali yok normal zamanda da uykuya dalma da problemim vardı hala da devam ediyor ama bi halsizlik ve iştahsızlık mevcut bende de.

Kızlar merhaba herkese. 3 gün önce az bir miktar kanamam olmuştu ve doktorum progestan yazmıştı. Çok şükür kanamam kesildi akıntım normale döndü. Haftaya çarşamba da kontrolümğz var kalp atışını duyucaz inşallah. Ama doktoruma sormayı unuttum. Kanamam kesildiği için progestanı bıraksam mı acaba yoksa kontrole kadar kullanmamı mı tavsiye edersiniz. Başından geçen bilgisi olan bi arkadaşımız varsa ve cevaplarsa çok sevinirim

Merhaba canım normal yolla hamile kalan arkadaşlarımda dahil lekelenme dahilinde Progestana bir süre devam ettirdiler bir zararı da yok zaten doktora gidinceye kadar kullanmaya devam et derim ben.

Merhaba canım bende progeston iğne kullanıyorum ama bende pek öyle uyku hali yok normal zamanda da uykuya dalma da problemim vardı hala da devam ediyor ama bi halsizlik ve iştahsızlık mevcut bende de.
Merhabalar...
İştahsızlık bende de başladı. Maalesef... Çabuk yoruluyorum ben de. Kollarım bile ağrıyor ya.

Benimde arada hafif hafif ağrıyor ben sürekli uyuyorum nerdeyse uyumaya vaktin varsa bol dinlen ben evdeyim uykuyu çok uzattım ilaç vs şimdi almak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…