- 1 Nisan 2021
- 1.168
- 1.506
teşekkür ederim ben estrofem ve progestan fitil kullanıyorum sadece bir de folik asitim var. ilk öğrendiğimde çok fazla göğüs sızlamaları ve kasık ağrıları vardı 3 gündür falan hiçbir şeyim yok korkmuştum bir sıkıntı mı var değerim mi düşüyor diye. bir sıkıntı yokmuş çok şükür. sizinle bir iki gün arayla transfer olmuştuk sanırım. siz ne zaman gideceksiniz kese görmeye?Regliniz geçince bir kez daha yapın bence.
Daha sonra da bir doktora görünün, kese 3000 olunca görünürmüş.
Bir sürü ilaç kullanıyoruz neticede, onların tetiklediğini düşünüyorum.
Benim de ara ara istifra etmeye yaklaştığım günler oluyor.
Hayırlı olsun gebeliğin
Haftaya salı günü inşallah. Ne güzel sizin azmış ilaçlarınız benim bir torbateşekkür ederim ben estrofem ve progestan fitil kullanıyorum sadece bir de folik asitim var. ilk öğrendiğimde çok fazla göğüs sızlamaları ve kasık ağrıları vardı 3 gündür falan hiçbir şeyim yok korkmuştum bir sıkıntı mı var değerim mi düşüyor diye. bir sıkıntı yokmuş çok şükür. sizinle bir iki gün arayla transfer olmuştuk sanırım. siz ne zaman gideceksiniz kese görmeye?
beni de pazartesi çağırdı. hayır iğne yok. günde üç kez sabah 8 akşam 4 gece 12 ilaçlarım. benim ilk tüp bebek denememdi taze transfer oldu , çok çabuk oldu bitti pek tecrübem yok. genelde gördüğüm herkese iğne veriyorlar ama bana vermedi doktorum.Haftaya salı günü inşallah. Ne güzel sizin azmış ilaçlarınız benim bir torbaİğne var mı sizin?
İğnesizlik büyük bir nimettir inanın :) Ben fena durumdayım da artık idare ediyorum salı günü doktora soracağım. İnşallah gün gelir haftada 1 doza kadar düşer diye ümit ediyorum.beni de pazartesi çağırdı. hayır iğne yok. günde üç kez sabah 8 akşam 4 gece 12 ilaçlarım. benim ilk tüp bebek denememdi taze transfer oldu , çok çabuk oldu bitti pek tecrübem yok. genelde gördüğüm herkese iğne veriyorlar ama bana vermedi doktorum.
20 olan değerden 4 gün sonra yaptım yani pazartesiHayırlı olsun var gibi anladım ben istersen tekrar bı kan ver aynı merkezde değerlerin nasıl yükseldiğine bakılır 184 çıkan değeri ne zaman yaptirmistin
Hadi hayırlı olsun çok sevindim görmene benimde haftaya kaldı kalp atışı güzel haberler alırız insallahBen cuma akşam kan verdim 20.30 da beta hcg 2489 çıkmıştı. Cumartesi de 13:00 gibi keseyi usg ile gördük minicik 4 mm kadar bi çapı vardı18 şubatta yeniden kontrolüm var pıtpıt duyarız inşallah
Şey açısından sordum 4 gün sonra verdiğini anladım da hani tarih olarak bugün ile arasında ne kadar var acaba diye istersen kan ver tekrar bı için rahat etsin20 olan değerden 4 gün sonra yaptım yani pazartesi
20 olan değer ile 184 Olan değer arasında 4 gün var
İnşallah Allah'ın izniyle görürsün bebişiniKızlar yarın Dr a gideceğim 6+2 yim umarum bebeğimi görürüm.
kesem
5+2 de geçen hafta vajinal usg ile göründü yine vajinal yapılacak eminim çünkü ilk çocuğum da 7. Hafta bile karnımdan görünmedi Dr karnın büyük demişti
Amin canım kalp atışı için erken mi acabaİnşallah Allah'ın izniyle görürsün bebişini
Bilmiyorum ki ama buralarda okudum 6. 7. Haftada kalp atışı duyan ama duyulmasa bile 8. Haftalarda da duyulabiliyormus sanırım bende tam bilmiyorum pazartesi kontrole gittiğimde bende herhalde anca kese gözükür bir tekAmin canım kalp atışı için erken mi acaba
5. Haftada kese gözüküyor canm benim gözüktüBilmiyorum ki ama buralarda okudum 6. 7. Haftada kalp atışı duyan ama duyulmasa bile 8. Haftalarda da duyulabiliyormus sanırım bende tam bilmiyorum pazartesi kontrole gittiğimde bende herhalde anca kese gözükür bir tek
Hadi darısı benim ve bekleyen herkesin başına inşallah5. Haftada kese gözüküyor canm benim gözüktü
Inşallah canım önemli olan kalp atışı duymak inşallah duyarız bizdeHadi darısı benim ve bekleyen herkesin başına inşallah
İnşallah inşallah Allah herkese gonlundekini en hayirlisiyla nasip etsinInşallah canım önemli olan kalp atışı duymak inşallah duyarız bizde
Aaa çok sevindim senin adına ne güzel bi doktora denk gelmişsin öyle çok güzel konuşmuşEvet arkadaşlar doktorum gittim 5+6 mışızkese olması gerektiği yerdeymiş her şey süper kalp atışını duymadık ama yakınlaştırdı ay orda pıt pıt atıyor görebiliyorsun haftaya gel duyarsın dedi akıntılarımı gösterdim fotoğrafını çoğu kadında olur ben kanama olmadan progestron filan vermem dedi çok mutluyum
Tekirdağ’a yakın olan herkese tavsiye ederim günlük ped içinde kullanma artık dedi akıntın artmasın dedi. Çok uğraştı kalp atışı için ama alttan bakmadığı için haftaya dedi :)Aaa çok sevindim senin adına ne güzel bi doktora denk gelmişsin öyle çok güzel konuşmuşbende 5+4 bende de keseyi gördü kalp için 2 hafta sonra dedi