2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selamlar 5+2deyim, dün kese ve yolk kesesi görüldü. 10 gün sonra kalp atışına bakılacak, herşey yolunda giderse bende listeye katılacağım. Acele etmek istemedim önceki gebelik 8 haftada düşük oldu 😞 erken sevinince hayal kırıklığı büyük oluyor. Herkese sağlıklı bir gebelik ve kolay doğum dilerim gönlünüzce olsun...

Herkese selam...
Bende de birkaç gündür yorgunluk çok var, yani normalde 12yi geçerdim uyumak için şimdi küt düşüp yatıyorum.
Acaba progestan iğnelerinden mi oluyor yoksa rutini mi böyle? Hamile hallerine girmek için erken değil mi yahu?
Yorgunluk çok normal ben yumurtlama tarihimden 2 gün geçmişti ki halsizlik, yorgunluk, uyku isteği başlamıştı. Bacak ağrıları, rahim ve kasık bölgesinde minik minik sürekli sancı hali. Doktorum çok normal dedi. Bir de vücut kendini hazırlarken bunlar çok normalmiş. Ama zamanla azaldı biraz daha. Hala hep uyuma isteğim var 😀 ben de fitil kullanıyorum haftada 1 de iğnem var.

MaviSasa234 MaviSasa234
Merhabalar bende ekleneyim mi? :)) Beklediğimiz tarih 16 ekim 2022 daha 4 hafta 4 günlük ama şans getirsin diye yazdırmak istiyorum kendimi de... İlk gebeliğim :) Sadece bir kere beta baktırdım onda da 70 çıkmıştı. Önceki olumsuz tecrübelerimden korktuğumdan beta baktırmıyorum. ayın 19.u 5+6 günlükken doktora gidicem :) doktora gitmeden önce 2 kere baktırmayı planlıyorum betayı sadece. :)

Kızlar ben çatlama iğnesi kullandım 13.gün 35 17.gün 157 çıktı beta değerim cumartesi doktora gidicem ama ilk hamileliğimde sadece sağ kasığım ağrırıdı kese sağdaydı ,şimdi sağ da solda ağrıyor sizce normal mi,ilk gebeliğim sağlıksız dı
Bende catlatma ignesiyle kaldım ilk günler bi sağ tarafım ağrıyordu bi sol. Bunla ama belli olacağını pek sanmıyorum.
Benimde iğnenin 12. Günü 12 çıkmıştı değerim öyle öğrendim.
İnşallah minigin sağlıklıdır 🤲

Kızlar ben çatlama iğnesi kullandım 13.gün 35 17.gün 157 çıktı beta değerim cumartesi doktora gidicem ama ilk hamileliğimde sadece sağ kasığım ağrırıdı kese sağdaydı ,şimdi sağ da solda ağrıyor sizce normal mi,ilk gebeliğim sağlıksız dı
Çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün değer düşüyor, 10 günü geçmiş sizin değerleriniz tam olması gerektiği gibi, hayırlı olsun.

Kızlar ne zamandır giremedim ya bir baş ağrım var ki sormayın. Parol içiyorum ama hiç fayda etmiyor, kafamı kaldıramıyorum. Gözümün arkasından başlayan ve günlerdir geçmeyen bir baş ağrım var. Hormonlardan dolayı olabilirmiş ama çözümü olan var mı?
Bazı ilaçların yan etkisinde de yazıyor, prospektüsleri detaylı okuyorum hastalık benimkisi 🙈, var mı kullandığınız bir ilaç progesteron ya da östrojenle ilgili özellikle.

Ben riskli gebe olduğum için 3 günde bir doktor test verdiriyor ilk testim 37 üç gün sonraki 188.84 çıktı beş kattan fazla arttı korkuyorum ama doktorum olabileceğini değerimin gayet iyi olduğunu en fazla ikizimin olacağını söyledi doktoruma güveniyorum ama sizce de değerler hiç böyle arttı mı 😒

Benim de sol kasıkta daha çok ağrı ve batma oldu doktora sordum kese sağda ya da solda değil tam ortada olur dedi ve tüm bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Hatta ultrasonda sol tarafa baktı bir sıkıntı yok dedi. İçinizi ferah tutun

Merhaba canım normal yolla hamile kalan arkadaşlarımda dahil lekelenme dahilinde Progestana bir süre devam ettirdiler bir zararı da yok zaten doktora gidinceye kadar kullanmaya devam et derim ben.
Ben de normal yolla hamile kalmıştım kanamam olunca verdi doktorum. Tamam çok teşekkür ederim, bence de en mantıklısı öyle olacak

Benim de özellikle bugün artan rahim içinde fındık kadar bir şey, kıvılcım Çakar gibi bi hissettiriyor. sanki parçalanıp kopacak gibi his geliyo.
Doktora sordum mesajla yapabileceğimiz bi şey yok dinlenmelisin diyor. Progestan da kullanıyorum lekelenme yok ama hiç mantıklı bi kramp gibi hissettirmiyor.
Şu günleri sağ Salim atlatsak bi

Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamadım siz başladınız mı ne kullanıyorsunuz
Folik asit gebelik düşünmeye başladığında zaten doktorlar kullanmanı tavsiye ediyor. Ben gebelik düşünmeye başladığımda genel amaçlı bi muayene olmaya gittim, doktorum folidays verdi. Şuanda 6 haftalık hamileyim hala kullanıyorum ve gebeliğin ilk 3 ayı kullanmak gerekiyormuş zaten

Yorgunluk çok normal ben yumurtlama tarihimden 2 gün geçmişti ki halsizlik, yorgunluk, uyku isteği başlamıştı. Bacak ağrıları, rahim ve kasık bölgesinde minik minik sürekli sancı hali. Doktorum çok normal dedi. Bir de vücut kendini hazırlarken bunlar çok normalmiş. Ama zamanla azaldı biraz daha. Hala hep uyuma isteğim var 😀 ben de fitil kullanıyorum haftada 1 de iğnem var.
Tek olmadığıma sevindim :)
Bugün hele çok yorgun uyandım. Halbuki resmen 10 saat uyudum. :işsiz:

Canım benim de aynı şekilde çatlatma iğnesi ile oldu. Bundan önceki sağlıksızdı benim de senin dediğin gibi. Bende korkuyorum. Kürtaj olmuştum ;( inşallah bu kez sağlıklıdır hepimizin bebişleri. Bende adet olacak gibi ağrı oluyor bazen.
Bende catlatma ignesiyle kaldım ilk günler bi sağ tarafım ağrıyordu bi sol. Bunla ama belli olacağını pek sanmıyorum.
Benimde iğnenin 12. Günü 12 çıkmıştı değerim öyle öğrendim.
İnşallah minigin sağlıklıdır 🤲

Ben riskli gebe olduğum için 3 günde bir doktor test verdiriyor ilk testim 37 üç gün sonraki 188.84 çıktı beş kattan fazla arttı korkuyorum ama doktorum olabileceğini değerimin gayet iyi olduğunu en fazla ikizimin olacağını söyledi doktoruma güveniyorum ama sizce de değerler hiç böyle arttı mı 😒
Benim de iki kattan fazla arttı canım. Çat iğnesi 13. günü 48 2 gün sonra 193 oldu. 3 Şubat ve 5 Şubat tarihleri. Sonra yaptırmadım. Doktorumun gel dediği tarihi bekliyorum. İnşallah ikizlerdir yaaa ben çok isterim.

Canım benim de aynı şekilde çatlatma iğnesi ile oldu. Bundan önceki sağlıksızdı benim de senin dediğin gibi. Bende korkuyorum. Kürtaj olmuştum ;( inşallah bu kez sağlıklıdır hepimizin bebişleri. Bende adet olacak gibi ağrı oluyor bazen.

Benim de iki kattan fazla arttı canım. Çat iğnesi 13. günü 48 2 gün sonra 193 oldu. 3 Şubat ve 5 Şubat tarihleri. Sonra yaptırmadım. Doktorumun gel dediği tarihi bekliyorum. İnşallah ikizlerdir yaaa ben çok isterim.
Kızlar bi ablam var tanidik aşılama yaptirmisti. 15. Günü değeri 500 çıkmış. Onada ikiz falan demişler ama tek olmuş. Bu beta hcg biraz kişiye özel bisey bence. Benim de ilk az arttı sonradan toparladı.
Catlatma iğne gününü sayarsak 12. Gün değerim 12 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 56 oldu doktor güzel artıyor dedi. 6 gün sonra 313 çıktı, bende üzüldüm çok az artıyor diye. Ertesi gün bi daha yaptirdim 527 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 1561 oldu
Yani ilk az artarken sonradan güzel arttı benimde. Eğer 2 günde en az yüzde 66 artış varsa doktorlar sağlıklı kabul ediyormuş. Mol gebelikte de çok çık fazla artış oluyormuş. Yani sizin bu değerleriniz cok normal hiç sıkıntı yapmayin

İnş canım 🤲🏻

Kızlar bi ablam var tanidik aşılama yaptirmisti. 15. Günü değeri 500 çıkmış. Onada ikiz falan demişler ama tek olmuş. Bu beta hcg biraz kişiye özel bisey bence. Benim de ilk az arttı sonradan toparladı.
Catlatma iğne gününü sayarsak 12. Gün değerim 12 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 56 oldu doktor güzel artıyor dedi. 6 gün sonra 313 çıktı, bende üzüldüm çok az artıyor diye. Ertesi gün bi daha yaptirdim 527 çıktı 2 gün sonra tekrarladim 1561 oldu
Yani ilk az artarken sonradan güzel arttı benimde. Eğer 2 günde en az yüzde 66 artış varsa doktorlar sağlıklı kabul ediyormuş. Mol gebelikte de çok çık fazla artış oluyormuş. Yani sizin bu değerleriniz cok normal hiç sıkıntı yapmayin
Benim beta hcg değerime bir kez bakıldı niye bilmiyorum keseyi gördüğü gün bakmadı tekrar

Benim beta hcg değerime bir kez bakıldı niye bilmiyorum keseyi gördüğü gün bakmadı tekrar
Canım ben kendim baktırdım çoğu değere, 56 çıkınca doktor 1 hafta sonra tekrarla yanıma gel demişti. Ben 6. Günü gittim çok rahatsizlanmistim enfeksiyondan kese için baktı göremedi sonra bi kan ver dedi 313 çıktı. Sıvı kaybı için serum vermişti onu taktiriyordum deger düşük gelince bana ertesi gün yaptırdım sonra 2 gün sonra bi daha. Serumu taktirirken arada onlara da baktırdım yani doktor istemesiyle değil. 313 çıkınca değerim haftaya gel kese için demişti 6 gün sonra gittim gözüktü bi daha da istemedi zaten

X