2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay çok teşekkür ederim canım gerçekten onemseyip uzun uzun yazdığın için 🥰 benim de 5+2 falan oluyor gittiğim zaman inşallah Allah'ın izniyle keseyi görürüz bizde . Geçmiş olsun canım bu arada. Allah razı olsun içimi rahatlattin 🤭🥰
Ne demek canım birbirimize yardımcı olalım da boşuna stres yapma o yüzden senin değerin çok iyi ve olması gerektiği gibi.🥰 insallah minik bebisin kesesi gözükür hemen 😍 muhtemelen de kese gözüktükten 1 hafta 10 gün sonra çağırıyor doktorlar kalp atisi icin😍

Ne demek canım birbirimize yardımcı olalım da boşuna stres yapma o yüzden senin değerin çok iyi ve olması gerektiği gibi.🥰 insallah minik bebisin kesesi gözükür hemen 😍 muhtemelen de kese gözüktükten 1 hafta 10 gün sonra çağırıyor doktorlar kalp atisi icin😍
Ay inşallah inşallah 😍😍😍😍

Beta kaç iken kese gördünüz
Canım ben hiç beta baktirmadim dün öğrendim hamile olduğumu benim hiç umudum yoktu sürekli adet olucak belirtisi vardı ha bugün olucam derken bekledim dün test yaptım pozitif sonrada doktora gitti hemen sata göre 5 haftalık dedi karından baktı keseyi görünce betaya bakmadı bi daha keseyi gördüm zaten dedi 2 hafta sonra gidicem kalp atışı icin

Canım şöyle diyeyim sana beta hcg gerçekten kişiye özgü biseymis bunu anladım ben. Aşılamanin 15. Günü degeri 500 çıkan bi tanıdığımda var hatta ona ikiz mi falan demişler ama tek oldu 😊
Benim de iğne gününü saymazsak çünkü ertesi gün catladigina eminim çok ağrı ve akintim olmuştu, catlamanin 11. Günü değerim 12 çıktı 13. Gün tekrarladim 56 çıktı. Doktor güzel artıyor artık 1 hafta sonra tekrarla dedi bana. 56 rakamı daha kimyasal olabilecek bi rakam aslında ama doktor orada ki artışa bakıyor.
Ben rahatsizlaninca testi 7 gün sonra değil 6 gün sonra tekrarladim 313.99 çıktı. Ben üzüldüm tabi güzel artmamış az mı artıyor diye. Ertesi gün bi daha tekrarladim yani 7. Günde 527 çıktı iki gün sonra bi daha tekrarladim 1561 çıktı o zaman derin bi nefes almistim 🥰 doktorlarin da kabul ettiği 2 günde En az yüzde 66 artış olmasiymis benimde aslında ilk onu yakalayarak arttı.
1561 çıktıktan 3 gün sonra da keseyi gördüm 5+4te. Normalde bugün yine gidecektim 6+4 kalp atışı için ama corona olunca haftaya kaldı maalesef.
Biraz uzun oldu kusura bakma anlatabilmek için bunları söyledim senin değerin de bence ortalama ve çok iyi artışı da çok iyi. Mol gebelikte bildiğim kadarıyla kat kat fazlası artıyor, kimyasalda da çok az artıyor sonra direk geri düşüyor değer.
O yüzden bence hiç endişelenme değerin çok iyi olması gibi artmis 🥰
Benzer değerleri görmüşüz seninle, ben de haftaya salı günü gideceğim keseyi görmeye.
Ben de 45 ile başladım, en son cumartesi günü kan istediler 340 çıktı, artık vermene gerek yok dediler ama acaba diyorum kese günü kan verip de mi gitsem?

Benzer değerleri görmüşüz seninle, ben de haftaya salı günü gideceğim keseyi görmeye.
Ben de 45 ile başladım, en son cumartesi günü kan istediler 340 çıktı, artık vermene gerek yok dediler ama acaba diyorum kese günü kan verip de mi gitsem?
Benim 56 çıkınca 1 hafta sonra tekrarla dedi doktor ben 6. Günü rahatsizlandigim için doktora gittim enfeksiyon geçiriyordum çünkü, önce karından ve vajinal ile baktı kese gözükmüyor daha bi kan ver bakalım dedi bende o gün kan verdim 313.99 çıktı doktora gösterdim sonucu 6 gün sonra kese görmek için gel dedi bana tekrarla demedi ama. Bende düşük artmış diye endiselenerek ertesi gün kan verdim, sonra 2 gün sonra tekrar kan verdim. Serum taktiriyordum arada onlara da baktırdım yani 😬
Birde 4+5te benim değerim 313 çıkmıştı o yüzden telaslandigim için tekrar baktırdım ama doktor tekrarla falan demedi bana.
Seni şimdi hangi güne çağırmıştı kese için? Kese gözükürse bence gerek yok 🤔

Benim 56 çıkınca 1 hafta sonra tekrarla dedi doktor ben 6. Günü rahatsizlandigim için doktora gittim enfeksiyon geçiriyordum çünkü, önce karından ve vajinal ile baktı kese gözükmüyor daha bi kan ver bakalım dedi bende o gün kan verdim 313.99 çıktı doktora gösterdim sonucu 6 gün sonra kese görmek için gel dedi bana tekrarla demedi ama. Bende düşük artmış diye endiselenerek ertesi gün kan verdim, sonra 2 gün sonra tekrar kan verdim. Serum taktiriyordum arada onlara da baktırdım yani 😬
Birde 4+5te benim değerim 313 çıkmıştı o yüzden telaslandigim için tekrar baktırdım ama doktor tekrarla falan demedi bana.
Seni şimdi hangi güne çağırmıştı kese için? Kese gözükürse bence gerek yok 🤔
Şu an 4+6yım, haftaya salı günü yani 5+5te keseyi göreceğim. Senle aynı oluyor sanırım :) Senin 2 hafta geriden gelen versiyonunum :) Peki zaten gerek yok dediler tekrar kan vermeye. Herşey de normal ilerliyor.
Senin mide bulantıların başladı mı?

Şu an 4+6yım, haftaya salı günü yani 5+5te keseyi göreceğim. Senle aynı oluyor sanırım :) Senin 2 hafta geriden gelen versiyonunum :) Peki zaten gerek yok dediler tekrar kan vermeye. Herşey de normal ilerliyor.
Oyy gözükür o zamana bebisin kesesi 😍 doktor göremezse tekrar istiyor ki o zamana senin gözükür artık 😍 değerin de cumartesi 300lerde çıktıysa hayli gözükür.
Ben geçen hafta bağırsak enfeksiyonu geçirince cok ishal ve kusma yaşadım 8 9 gün🤢 cuma günü tam geçti diyordum gecesine rahatsizlandim üşütme gibi pazartesi öğrendim ki corona olmuşum. Şuan da sanki boğazıma bisey deniyormuş gibi oluyor arada afedersin ögürme oluyor tabi covidden dolayı balgam var biraz. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum daha gebelik bulantım başlamadı sanki 🥴

Benim başladı sanki de diyorum erken mi psikolojik mi yapiyorim bugün sabah 5te mide bulantisina uyandım ama cikartmiyorim yoğun bir bulantı var sabahın köründe elimde çubuk krakerle dolaniyordum😂🤦🏻‍♀️

Benim başladı sanki de diyorum erken mi psikolojik mi yapiyorim bugün sabah 5te mide bulantisina uyandım ama cikartmiyorim yoğun bir bulantı var sabahın köründe elimde çubuk krakerle dolaniyordum😂🤦🏻‍♀️
Kalp atışı olmadan mide bulantısı olmaz dediler, ilaç kullanıyorsan ondandır. Benim torbayla ilaçlarım olduğundan alıştım artık :)
Umarım bundan fazla olmaz.

Oyy gözükür o zamana bebisin kesesi 😍 doktor göremezse tekrar istiyor ki o zamana senin gözükür artık 😍 değerin de cumartesi 300lerde çıktıysa hayli gözükür.
Ben geçen hafta bağırsak enfeksiyonu geçirince cok ishal ve kusma yaşadım 8 9 gün🤢 cuma günü tam geçti diyordum gecesine rahatsizlandim üşütme gibi pazartesi öğrendim ki corona olmuşum. Şuan da sanki boğazıma bisey deniyormuş gibi oluyor arada afedersin ögürme oluyor tabi covidden dolayı balgam var biraz. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum daha gebelik bulantım başlamadı sanki 🥴
Geçmiş olsun :KK43:
İnşallah miden hiç bulanmaz.

Kalp atışı olmadan mide bulantısı olmaz dediler, ilaç kullanıyorsan ondandır. Benim torbayla ilaçlarım olduğundan alıştım artık :)
Umarım bundan fazla olmaz.
Yok ilaç falan kullanmıyorum bir tek folik asit başka da yok demek ki vücudumun bana oynadığı bir oyunmuş bu 😵

Yumurtlamanın 12. Günü beta 20 çıktı
Daha sonra 4 gün sonra yaptım 184 çıktı
Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum
Sizce tekrar kan testi yapmalı mıyım

Hayırlı olsun var gibi anladım ben istersen tekrar bı kan ver aynı merkezde değerlerin nasıl yükseldiğine bakılır 184 çıkan değeri ne zaman yaptirmistin

merhaba 4+4 tüp bebek ile hamileyim beta bugün 1000 çıktı pazartesi ultrasona çağırdı doktorum. ve bugün ilk kez öksürükle gelen bir bulantıyla istifra ettim henüz çok erken değil mi?

Regliniz geçince bir kez daha yapın bence.
Daha sonra da bir doktora görünün, kese 3000 olunca görünürmüş.

merhaba 4+4 tüp bebek ile hamileyim beta bugün 1000 çıktı pazartesi ultrasona çağırdı doktorum. ve bugün ilk kez öksürükle gelen bir bulantıyla istifra ettim henüz çok erken değil mi?
Bir sürü ilaç kullanıyoruz neticede, onların tetiklediğini düşünüyorum.
Benim de ara ara istifra etmeye yaklaştığım günler oluyor.
Hayırlı olsun gebeliğin :dua:

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?

Ben biraz korkuyorum yatıştayım çok yavaş hareket etmeye çalışıyorum inşallah sağlıkla ilerleriz bi kalp atışını duysak hayırlısıyla...

X