Çok kuvvetliler dikkatli olmakta fayda var. Bende bugün tadımda 2. Günümüz. Balkabagı denettiriyorum. Daha önümüzde 1,5 ay var yavaş yavaş tadımlara başladım o yüzden. Bakalıım nasıl bi süreç olacakBize de 6. Ayda götürebilirsiniz demişti Şuan takipli olduğumuz doktor. Sen deyince randevu aldım. Hayırlısıbunları da sorunsuz atlatırız inşallah
Hadi inşallahson güncellemelerden sonra umudum var. Dün Salatalık dilimini bi hüpletti zor aldım ağzından
İkisini aynı anda mı vuruluyor? Biz 5-7-9 bexsro 1. Yastada nimenrix dedi doktptBu menenjit aşı takvimlerinin sabit bi aralığı yok galiba.
4 buçuk aylıkken 1 er doz nimenrix +bexsero yapıldı. Çocuk mahvoldu.
2. Dozları 6. Ayda yapılacakmış. Yine ikisinden de. Aralıklar çok sık değil mi anlamadım ben
Evet aynı anda yaptırıyorİkisini aynı anda mı vuruluyor? Biz 5-7-9 bexsro 1. Yastada nimenrix dedi doktpt
Canım ben 5 te rota olucak diye 5 istemedim bana da 7-9-15 bexero 13. Ayda sa nimenrix dediİkisini aynı anda mı vuruluyor? Biz 5-7-9 bexsro 1. Yastada nimenrix dedi doktpt
Kuzum ikiside hatta farklı türler içinmiş. Birisi A birisi B diye geçiyormus. Bexsero vurulan A gruptu sanırım daha yaygınmıs hatta diğeride hem B hemde en son pekiştirme olarak vurulacak tek doz dedi.Evet aynı anda yaptırıyor
İkisi aynı anda daha etkili oluyormuş Muş
Bizim 2-4 te vuruldu rota. Bide biz ağızdan olanı tercih ettik 2 doz bitti o çok şükür. Doktor dedi bu aşılar ağır dedi devletin aşısı olmadıgı aylarda vuralım ki cocuk sıkıntıya düşmesin dedi. Sanırım 9. Ayda bi var devletin aşısı. 5-7 de de yok. 12 ayda da işte yaşında nimenrix vurulacakCanım ben 5 te rota olucak diye 5 istemedim bana da 7-9-15 bexero 13. Ayda sa nimenrix dedi
-Sunshine
Evet evet devlet aşısı içinde çok istemezsen 8-10-15 dedi. Ama nimenrix tek doz dedi.Kuzum ikiside hatta farklı türler içinmiş. Birisi A birisi B diye geçiyormus. Bexsero vurulan A gruptu sanırım daha yaygınmıs hatta diğeride hem B hemde en son pekiştirme olarak vurulacak tek doz dedi.
Bizim 2-4 te vuruldu rota. Bide biz ağızdan olanı tercih ettik 2 doz bitti o çok şükür. Doktor dedi bu aşılar ağır dedi devletin aşısı olmadıgı aylarda vuralım ki cocuk sıkıntıya düşmesin dedi. Sanırım 9. Ayda bi var devletin aşısı. 5-7 de de yok. 12 ayda da işte yaşında nimenrix vurulacak
Güle güle kullansın Güneş hanımYaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)
Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inşben senin baktığın gibi nette yine deri model gördüm fiyatı da daha uygundu. Ama kalite farkı vardır elbet
Temizlik kolay olması mühim ya
Aldım multiply olanı
Götürmedim canım. Arada kaynadı kötü oldu ya.
Bizim çocuk doktorumuz baktı canım rutin aylık muayenede göz doktoruna götürmenize gerek yok dedi bizde gitmedikYani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)
İkisini aynı anda mı vuruluyor? Biz 5-7-9 bexsro 1. Yastada nimenrix dedi doktpt
Bize de nimerix 3-6-12Evet aynı anda yaptırıyor
İkisi aynı anda daha etkili oluyormuş Muş
Bana 1. Ayda götür demişlerdi iyi ki götürmüşum. Gözün arka kısmında ben varmış şu an takipteyizYani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)
Canım eşinden haberler ne durumda?Kuzum onlar iyi çok şükür enkazın altındakilere yardımcı olsun Rabbim. Bir ümit o enkazın altında ailesini annesi babasının cocugunun sağ çıkmasını bekleyenlerin yardımcısı olsun Rabbim. Ay her cocuk kurtuldugunda diyorum Allahım annesini babasınıda kurtar o enkazdan tek bırakma hayat boyunca o yavruyu diye
Ay bu yabancılama süreçleriBizimkide böyle mesela annemleri kaynanamları görmesin ilk gördüğünde ağlıyor
Maşallah maşallah minik kuzumaDuygusallığımı anlatamam birkaç teli belki kalmıştır hepsini topladımson zamanlarda çok uzadı banyo sonrası nemli kalıyordu bide çok terliyordu yaza uzar ve daha güçlü çıkar diye kestirdim
Çok kuvvetliler dikkatli olmakta fayda var. Bende bugün tadımda 2. Günümüz. Balkabagı denettiriyorum. Daha önümüzde 1,5 ay var yavaş yavaş tadımlara başladım o yüzden. Bakalıım nasıl bi süreç olacak
MaşallahKızlar bebe bisküvüleri muzlar yoğurtlar biz baya yemek yer olduk sebze çorbaları yarın lor peyniri eklicem bebe bisküvisine bi zamandan sonra zaten tadım gibi değilde ekleye ekleye gidiyoruz:)
Canım, ben dediğin popcorn diye adlandırılan durum mu? Doruk prematüre olduğundan biz düzenli göz muayenesine gidiyoruz ondan aşinayım az çok…Bana 1. Ayda götür demişlerdi iyi ki götürmüşum. Gözün arka kısmında ben varmış şu an takipteyiz
Onun ne olduğunu bilmiyorum canım ama vücutta olan benlerdenmişCanım eşinden haberler ne durumda?
Ay bu yabancılama süreçleridoruk da herkesi yabancılıyor artık büyüyorlar kuzular ah hope
Maşallah maşallah minik kuzumahayırlı olsun inşallah ne saçlıymış öyle yavrum Doruk hala tüy kafalı
erken başlamışsınız tadımlara hope Amerika’da gerçi 4. Ayda ek gıda süreci başlıyormuş. Bakalım bizim de 1.5 ay var ama doktor başlatır mı bilmem dönme durumları oturma durumları nasıl sizde?
Maşallahek gıda süreci başlı başına bir deneyimmiş. Eğlenceli geçiyor sanırım sizin :) blw yaptırıyor musun?
Canım, ben dediğin popcorn diye adlandırılan durum mu? Doruk prematüre olduğundan biz düzenli göz muayenesine gidiyoruz ondan aşinayım az çok…
Teşekkür ederiz teyzemizzzzMaşallah maşallah minik kuzumahayırlı olsun inşallah ne saçlıymış öyle yavrum Doruk hala tüy kafalı
Hımmm hiçbir bilgim yok, elindeki bir nesneyi hareket ettirdiğinde dikkatli takip ediyorsa sorun yok diyorlar.Onun ne olduğunu bilmiyorum canım ama vücutta olan benlerdenmiş
Bu doruk işte. Çoğu zaman ağlamaz ama hareketlerini izle derim ellerini ağzına sokmuyor mu? Salya çok akıtıyorlar bir de acıkınca.Kızlar doymayan ama ağlamayan bebek olabilir miŞöyle ki, Deniz'i sabah emzirip 9.30da evden çıkıyorum. Uyuyor. 11.30 civarı 150 cc süt veriyor babaannesi. Oyun ve uyku. 14.30 gibi eve geliyorum emziriyorum. Oyun uyku. 16.30 130cc süt içiyor. Ben 17.30 da eve geliyorum. Akşam da memede zaten. Ama gece sürekli uyansa da memeyi ağzına alıp geri uyuyor. Aktif bi emmesi yok. Bu ayki tartiyi çok merak ediyorum ya. Az mı geliyor acaba süt.
Yok cnm yaptırmıyorum zaten yaptırmasamda heryeri batırıyor elimdeki kaşığa vurdu birkere ve elimdeki kaşığı çekip ağzına sokuyor blw hiç benlik değil :) zaten hergün yıkıyorum ben nili pislenmesinle derdim yokta ben öle yemek mıncıklama olayını sevemedim ancak kaş göz arasında el atarsa :)Canım eşinden haberler ne durumda?
Ay bu yabancılama süreçleridoruk da herkesi yabancılıyor artık büyüyorlar kuzular ah hope
Maşallah maşallah minik kuzumahayırlı olsun inşallah ne saçlıymış öyle yavrum Doruk hala tüy kafalı
erken başlamışsınız tadımlara hope Amerika’da gerçi 4. Ayda ek gıda süreci başlıyormuş. Bakalım bizim de 1.5 ay var ama doktor başlatır mı bilmem dönme durumları oturma durumları nasıl sizde?
Maşallahek gıda süreci başlı başına bir deneyimmiş. Eğlenceli geçiyor sanırım sizin :) blw yaptırıyor musun?
Canım, ben dediğin popcorn diye adlandırılan durum mu? Doruk prematüre olduğundan biz düzenli göz muayenesine gidiyoruz ondan aşinayım az çok…
Görmede sorun yok çok şükür. Ben görme merkezinin altindaymis. 3 ay içinde bende büyüme olmadı çeperi de değişmedi. Şu an 6 aylık kontroldeyizHımmm hiçbir bilgim yok, elindeki bir nesneyi hareket ettirdiğinde dikkatli takip ediyorsa sorun yok diyorlar.
Doruk’un da rop tam bitmedi. Bu göz kontrolleri beni benden alıyor…
Bu doruk işte. Çoğu zaman ağlamaz ama hareketlerini izle derim ellerini ağzına sokmuyor mu? Salya çok akıtıyorlar bir de acıkınca.