- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
Ben sabaha kadar çalıştırma taraftarıyım ama odayı çok soğutuyorKızlar buhar makinesini gece kaç saat çalıştırıyorsunuz sabaha kadar mı arkadaşım ödünç verdi bişey olacak diye korkuyorum
Hangi makine o acaba, benimkinde de öyle bir ayar olsa keşke. Weewell benimkiTamam canım bunun ayarı varmış izledim şimdi nem 45e gelince kapanması için ayarladım düşünce çalışıyor çok iyi
Geçen oyuncakçıda beatboyu gösterdik gülümsedi. 700 küsürdü indirim kovalıyorum. Eşim gülümsedi diye saçma sapan uzaylı bir peluşa 400 lira vermişHofff kafam çok karışıyodün aynısını düşündüm 2. Çocuk düşünsem kesin alırdım da
Dansçı beatbo Biz bayıldık. Ama yürüyüp hareket etmiyor ya. Renkleri çok güzel
Bi tane de yürüyen oyuncak alırsak süper olur ama artık o ciddi pahalı.
İndirime girmeden alma oyuncakları 540 geldi beatbo.
Güneş telefona aşırı ilgi duyuyo kapalıyken bile koltukta görsün cıldırıyo uzanmaya çalışıyor çoğu zaman. Yanında çok tutmuyorum, ona rağmen. Bi tane de oyuncak telefon gibi bi şey mi alsam diyorum
Annem diyor ki hiç kız çocuğu oyuncağı almamışsınbarbie mi almalıyım bilemedim ki, bu kız onun da saçını yer
O kumanda olabilir bi bakıcam:) senin afacan baya zekiFisher price kumanda gibi bir şeyi var ya. Eğitici köpekcik kumandası aslında. Ay sorma bunların telefon tv merakı ne olacak yaa. O gün eşim ekranı kapalı bir eline veriyor telefonu diğer eliyle ekranı yukarı kaldırır gibi yapıyoranlamış mantıgını
İndirim takip ediyorum da işte genede pahalı bakalıım eşimde vakti gelmeden evi oyuncakla doldurma diyor bende zaten hani boş oyuncaklar almak istemiyorum hem eğlenip hem öğrenebileceği şeyler almak istiyorum. Bakalım sanırım mama sandalyesi ya ikea yada işte e bebektekine bakayım bii. Bazen diyorum o fonksiyonlular için geç kaldık sanırım onun o 3. Kademesi puset eğiminde yanımıza koyabilirdik mutfakta ama kuduruklar yerinde durmuyor kii. Şimdi alsak gene kullanırız tam oturma yapana kadar mutfakta işlerimizi halledene kadar ama şurda 1,5 aya otururlar hele güneş 6. Aya girecek bizden 1 ay büyük bide. Gel bizde normal detaysız bi sandalye alalım
Yok benim içime sinmediBi kaç böyle instagramda kullanıcılarada sordum ikea ve bunu dediler bende ucuz alayım oturmazsa üzülmem oturursa anneme bunu verir ikea alırım dedim ama hiççç gerek yok gerçekten ne alırsak alalım mama sandalyesinde yalnız bırakıp bir yere gitmiceğimize göre ki durmuyorlar:)
Barbie için filan erken anlamaz ki daha heh bide kafası tam yiyeceği gibi kii hoşuna gider
Joie öneren oldu mu sana hiç bi nabız yoklayalımKızlar mama sandalyesi konuşmuşsunuz. Ben 2.çocuğu düşünüyorum tabi 5,6 yıl sonra. 36,37 yaşında oluyorum nasip artık olursa. Bu nedenle fonksiyonlu bir şey istedim. Arkadaşlarım bunu almış çok beğenmişler deri ve silmesi çok kolay dediler. İndirimde nerde hangi web sitesinde yakalayacağım da alacağım bilmiyorum. Linkini bırakıyorum.
Peg Perego Siesta Follow Me Mama Sandalyesi Bej
Girer geçenlerde tekrar girdi hatta canımGeçen oyuncakçıda beatboyu gösterdik gülümsedi. 700 küsürdü indirim kovalıyorum. Eşim gülümsedi diye saçma sapan uzaylı bir peluşa 400 lira vermişOnu iade etmeye çalışıp beatbo alıcam umarım indirme girer
Duygusallığımı anlatamam birkaç teli belki kalmıştır hepsini topladımAynısınormalde de parmaklarını gırtlağına kadar sokuyor damaklarını kaşıyor kusturuyor kendini. Emerken kendini kaptırdığında araya parmaklarını da sıkıştırmaya çalışıyor
Güneş de Benim de abime takıkçocukla ilgilenmeyi bilmez. İri yarı adamı kocaman montu ve şapkası ile görünce korkuyor çocuk
Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)
Eğer fonksiyonlu modellerden almazsam ikea düşünüyorum ben de. Parça parça satılması büyük avantaj:) güzel günlerde kullanın
Linki de ekledim dünbizim kızın kulaklarında çok fazla akıntıya sebep oluyor ya rahatsız oluyor. Kulaklarını kafa arkasını yolup kanatıyor. İyi oldu kupkuru kaldı. Fiyatı da güzel
Oh ferahlamıştır yakışıklıcesur bir annesin ilk saç kesimi ben ağlarım sanırım
Daha öncede Amerikan tıraşı olmuştuk ona rağmen böyleydi ama artık kel paşaAnaam o nasıl saçlıymıs öyle maşallah
Yok canım öneren olmadı ama güzel görünüyor. E bebekte fiyatı güzel düşüyor kaçırma bence. Uzun yıllar kullanacağız böyle bir şey almak daha mantıklı geliyor bana. Ben sanırım peg peregoyu alacağım deriyi temizlemek kolay diye çünkü işe başlayacağım uzun uzun temizliğe vaktim hiç olmayacakO kumanda olabilir bi bakıcam:) senin afacan baya zeki
Ya ben de senin gibiyim hatta genel olarak tüm yazdıklarına katılıyorum. Çok az oyuncak alıyorum ama neyseki suan boşta oyuncağımız yok. Dans eden kaktüs aldık tipini sevdi ama bağırmaya başlayınca hoşlanmadı korktusuan rafa kaldırdık sonra kullanıcaz inş piyano ve dansçı beatbo favorimiz bir de hışırtılı kitap benim muhteşem 3lüler
Ben karar verdim galiba yaaa
Joie multiply 6in1 ya da mimzy lx alacağım. Hazır indirim varken.
Benim bu koltuğu uzun süreli kullanma niyetim varinş inş . Evimde fazladan kanepe bile yok bi tane L koltuk var sadece. Misafir gelse çocuk kucakta kalıyor şimdiden, ben de sandalyede bir de maşallah güneş bir sıkıntısı yoksa keyifli keyifli yarı yatar pozisyonda güzel duruyor. Ben kullanırım gibi.
Yok benim içime sinmedine kadar minder de koysak içime sinmiyor
Bi de ağzından saç toplamaya uğraşırız
Joie öneren oldu mu sana hiç bi nabız yoklayalımhazır indirim var katıl bana
Girer geçenlerde tekrar girdi hatta canım
Güzel duruyor indirimdeyken de karar ver bir an önce güzel düşüyor çünkü fiyatııO kumanda olabilir bi bakıcam:) senin afacan baya zeki
Ya ben de senin gibiyim hatta genel olarak tüm yazdıklarına katılıyorum. Çok az oyuncak alıyorum ama neyseki suan boşta oyuncağımız yok. Dans eden kaktüs aldık tipini sevdi ama bağırmaya başlayınca hoşlanmadı korktusuan rafa kaldırdık sonra kullanıcaz inş piyano ve dansçı beatbo favorimiz bir de hışırtılı kitap benim muhteşem 3lüler
Ben karar verdim galiba yaaa
Joie multiply 6in1 ya da mimzy lx alacağım. Hazır indirim varken.
Benim bu koltuğu uzun süreli kullanma niyetim varinş inş . Evimde fazladan kanepe bile yok bi tane L koltuk var sadece. Misafir gelse çocuk kucakta kalıyor şimdiden, ben de sandalyede bir de maşallah güneş bir sıkıntısı yoksa keyifli keyifli yarı yatar pozisyonda güzel duruyor. Ben kullanırım gibi.
Yok benim içime sinmedine kadar minder de koysak içime sinmiyor
Bi de ağzından saç toplamaya uğraşırız
Joie öneren oldu mu sana hiç bi nabız yoklayalımhazır indirim var katıl bana
Girer geçenlerde tekrar girdi hatta canım
Bize 6. Ay dedilerKızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor
O kadar internetten alışveriş yapma özürlüsüyüm kii anlatamamhope2022 ikea ürünlerini insanlar ikeadan alıp böyle sitelerde pahalıya satıyor genelde her ürünü böyle o yzden kendi siteden al
Biz ilk zamanlarda götürmüştük hatırlayamıyorum ama 1-2 aylık falandı sanırım. Bir sonraki kontrol için 2 yaş demişti canım sen ilk defa mı götüreceksin yoksa 2. kontrol mü ? Çünkü başka bir doktorda mutlaka 6. ayda tekrar kontrol ettirin demişti bir problem çıkmadığı hâlde.Kızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor
2 aylıkken doktorumuz yönlendirmişti baktırmıştık canımKızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor
Yaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)Duygusallığımı anlatamam birkaç teli belki kalmıştır hepsini topladımson zamanlarda çok uzadı banyo sonrası nemli kalıyordu bide çok terliyordu yaza uzar ve daha güçlü çıkar diye kestirdim
Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inşYok canım öneren olmadı ama güzel görünüyor. E bebekte fiyatı güzel düşüyor kaçırma bence. Uzun yıllar kullanacağız böyle bir şey almak daha mantıklı geliyor bana. Ben sanırım peg peregoyu alacağım deriyi temizlemek kolay diye çünkü işe başlayacağım uzun uzun temizliğe vaktim hiç olmayacak
Aldım multiply olanıGüzel duruyor indirimdeyken de karar ver bir an önce güzel düşüyor çünkü fiyatıı
Götürmedim canım. Arada kaynadı kötü oldu ya.Kızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor
Biz ilk zamanlarda götürmüştük hatırlayamıyorum ama 1-2 aylık falandı sanırım. Bir sonraki kontrol için 2 yaş demişti canım sen ilk defa mı götüreceksin yoksa 2. kontrol mü ? Çünkü başka bir doktorda mutlaka 6. ayda tekrar kontrol ettirin demişti bir problem çıkmadığı hâlde.
2 aylıkken doktorumuz yönlendirmişti baktırmıştık canım
Yani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)Yaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)
Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inşben senin baktığın gibi nette yine deri model gördüm fiyatı da daha uygundu. Ama kalite farkı vardır elbet
Temizlik kolay olması mühim ya
Aldım multiply olanı
Götürmedim canım. Arada kaynadı kötü oldu ya.
Hayırlı olsuun bol bol iştahlı yemekler yesin üzerindeYaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)
Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inşben senin baktığın gibi nette yine deri model gördüm fiyatı da daha uygundu. Ama kalite farkı vardır elbet
Temizlik kolay olması mühim ya
Aldım multiply olanı
Götürmedim canım. Arada kaynadı kötü oldu ya.
Bize de 6. Ayda götürebilirsiniz demişti Şuan takipli olduğumuz doktor. Sen deyince randevu aldım. HayırlısıYani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)
Hadi inşallahHayırlı olsuun bol bol iştahlı yemekler yesin üzerinde