2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tamam canım bunun ayarı varmış izledim şimdi nem 45e gelince kapanması için ayarladım düşünce çalışıyor çok iyi

Yatma şöyle şimdi kullanmak için hani ikeada pahalı ya diyorum ona vereceğime üstüne 200-300 koyar 3 kademelilerden alırım
Canım bizimki 1 haftadır donuyor
Maşallah uykusu derinleşince gevsetsen uyanıyor mu

Yatma şöyle şimdi kullanmak için hani ikeada pahalı ya diyorum ona vereceğime üstüne 200-300 koyar 3 kademelilerden alırım

Alırsın tabiki ama neden alcan kullanamayacağın şeyi belki kullanan vsrdır ama genelde alıp kullanılmıyor bizimki dönmüyor ama çok yanlamaya başladı bu ara döner elbet

Canım bu ara diş sıkıntımız var birde atak ve uyku gerilemesi de üst üste gelince denemek istemedim uyku gerilemesi doneminde daha once ne yapırsanız onu yapın diyolar ya

Araştırayım canım bakacağım teşekkürler
Kuzum çok geçmiş olsun ailene de sana da. Allahım toparlanma gücü versin hepinize

Aynen öyle canım insanın aklına her türlüsü geliyor. Daha çok minikler, onları okumaya çalışmak evhama da yol açıyor bazen ama "ya öyleyse" deyip tüm seçenekleri elemek istiyor insan. Bir de benimkindr ciddi bir parmak emme durumu başladı, memedeyken bile parmağını da sıkıştırmaya çalışıyor araya ikisini birden emmek istiyor dana bu neye delalet eder bilmiyorum

Kızlar selam biliyorsunuz ben öğleden sonraları çalıştığım için Asaf'a annem bakıyor. Allah razı olsun yemeğimi de yapıyor fırsat bulduğunda. Yemeği bizde yiyoruz sonra abimle kendi evlerine geçiyorlar. Fakat Asaf 4. ayına girdiğinden beri abimi eve sokmuyor desem yeri. Eve misafir geliyo herkese gülüyo agular falan abimi gördüğünde bir ağlama krizine giriyor ki sormayın. Başına böyle bir durum gelen oldu mu. Nasıl aşacağız bu durumu çocuk eve giremiyor bizim. Güleceğim de geliyor bir yandan sadece ona yapıyor

Ay kesinlikle hayır. Katlanabilenlerden alıcam orası net ama karar veremedim.. eşim de ısrarla ayın 5 inden sonra al diyor. Ben de buraya soracaktım alanlar oldu mu diye
Sen ne yaptın
Canım Vallahi bir ara bu mama sandalyesi mevzusuna fena kafa patlattım. Ben ikea antilop aldım Aralık ayında ama 1.000 lira değildi İkeanın kendi sitesinde 500 liraya yakalamıştım. Herkes antilop u öneriyor. Bacakları sağlam takılıp çıkarılabiliyor. Anneanneye falan giderken yanımıza alırız diye düşündüm bende. Birde her parçası tek tek satılıyor. Mesela bacağı bozuldu veya tepsisi kırıldı yedek parçası satılıyor o çok hoşuma gitti. Minderini vs. de aldım. Tek sıkıntısı bacaklarının açısı fazla açık olduğundan yer kaplama mevzusu fazla ama benim mutfağımda alan geniş olduğundan dert etmedim. İnşallah kullanınca memnun kalırım çünkü öneren çok fazla kişi var

Bilmiyorum ki camın benim çocuklarımda oyle bişey olmadı acaba emzik versen onu emmez mi parmak yerine

Aynısı normalde de parmaklarını gırtlağına kadar sokuyor damaklarını kaşıyor kusturuyor kendini. Emerken kendini kaptırdığında araya parmaklarını da sıkıştırmaya çalışıyor
Güneş de Benim de abime takık çocukla ilgilenmeyi bilmez. İri yarı adamı kocaman montu ve şapkası ile görünce korkuyor çocuk
Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)
Eğer fonksiyonlu modellerden almazsam ikea düşünüyorum ben de. Parça parça satılması büyük avantaj:) güzel günlerde kullanın
Bundan istiyorum dertli babasıyla her banyoda zıt düştüğümüz konu az su gelsin hemen sil sil diye telaşa kapılıyor
Linki de ekledim dün bizim kızın kulaklarında çok fazla akıntıya sebep oluyor ya rahatsız oluyor. Kulaklarını kafa arkasını yolup kanatıyor. İyi oldu kupkuru kaldı. Fiyatı da güzel
Bazı adamların saçlar kesildi
Oh ferahlamıştır yakışıklı cesur bir annesin ilk saç kesimi ben ağlarım sanırım

Bizimkide böyle mesela annemleri kaynanamları görmesin ilk gördüğünde ağlıyor

Yaa cidden 500 liraymıss. O zaman ben bundan alıyorum. Daha fazla üzerine düşünmüyüüm. Ben google yazıyordum fiyatlar böyleydi hatta amazonda bile 894 tl mi ne gözüküyordu

Eklentiler

• 854EC6F7-9D41-4773-9848-8214E6F89606.png
    170,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…