Tamam canım bunun ayarı varmış izledim şimdi nem 45e gelince kapanması için ayarladım düşünce çalışıyor çok iyiYok kuzm uzun süre çalışınca odada bir toz bulutu oluyor sanki fazla nemdennem ölcerle ölcüyorlar normalde uygun neme gelnce kapatıyorlar ama bizde yok ben arada acıp kapatıyordm kafama göre acıkcası içindeki suyu her gün değiştirmek gerekiyor bakteri yayıyormuş yoksa
Yatma şöyle şimdi kullanmak için hanihope2022 -Sunshine Kızlar oturmaya başlayınca yatacağını düşünüyormusunuz cidden o sandalyelerde ben otursa şükrederm bazıları bi süre sonra oturmuyormuş bile ben ikea modeli aldm daha doğmadan yeterli olcaktır kardeşimde aynısını almıştı istediğin yere hop sök götür yada annene babaanneye kolaylık bizim kızın saç rengi turuncu kızıl kahve arası çok tatlı değişik her gören sacı ne renk diyor hemşire kınamı yaktınız demişti ama değişcek sanırm
MaşallahCanım bizimki 1 haftadır donuyor
Rabbim yardımcınız olsun insallahmerhaba arkadaşlar hepinizi cok özledim. biz tatlı kücük danamla iyiyz çok şükür ama ben iskenderunluyum hala etkisinden cıkamıorm ailem yanımda.cok üzgünüm üzgünüz Allahım yardımcımız olsun
Alırsın tabiki ama neden alcan kullanamayacağın şeyiYatma şöyle şimdi kullanmak için haniikeada pahalı ya diyorum ona vereceğime üstüne 200-300 koyar 3 kademelilerden alırım
Maşallahuykusu derinleşince gevsetsen uyanıyor mu
Canım bu ara diş sıkıntımız var birde atak ve uyku gerilemesi de üst üste gelince denemek istemedim uyku gerilemesi doneminde daha once ne yapırsanız onu yapın diyolar yaYatma şöyle şimdi kullanmak için haniikeada pahalı ya diyorum ona vereceğime üstüne 200-300 koyar 3 kademelilerden alırım
Maşallahuykusu derinleşince gevsetsen uyanıyor mu
Araştırayım canım bakacağım teşekkürlerYa ne sordum ne aldım
Valla-Sunshine cım ben uzman değilim ama hırıltı kesildi dün kullandım kendim bile inanılmaz rahatladım ki bizim burası nemiyle meşhur bir memleket eşim gerek yok diyordu oda ikna oldu bizde alıcaz
Bu eski bir model iyonizer var eski olmasına rağmen çok sessiz 5 lt su kapasitesi varmış bu önemli ama yenisini alanlar memnun değil trendyoldan okuduğum kadarıyla
Buraya ekliyorum canım bir bakarsın
Kuzum çok geçmiş olsun ailene de sana da. Allahım toparlanma gücü versin hepinizemerhaba arkadaşlar hepinizi cok özledim. biz tatlı kücük danamla iyiyz çok şükür ama ben iskenderunluyum hala etkisinden cıkamıorm ailem yanımda.cok üzgünüm üzgünüz Allahım yardımcımız olsun
Aynen öyle canım insanın aklına her türlüsü geliyor. Daha çok minikler, onları okumaya çalışmak evhama da yol açıyor bazen ama "ya öyleyse" deyip tüm seçenekleri elemek istiyor insan. Bir de benimkindr ciddi bir parmak emme durumu başladı, memedeyken bile parmağını da sıkıştırmaya çalışıyor araya ikisini birden emmek istiyor danaOlmaz inşallah annelik zor insanın aklına hersey geliyo bizim oğlanda boynunu hep sol tarafa doğru bukuyo iyice rahatsız olmaya başladım millette boynunu niye boyle tutuyo dedikçe moralim hepten bozuluyo aslında dimdik durup boynunu da dik tutuyo bişey yoktur diyoruz ama bi yanım ya varsa diyo pazartesi aşısı var doktora bi sorcam gerekirse hastaneye goturcem
Canım Vallahi bir ara bu mama sandalyesi mevzusuna fena kafa patlattım. Ben ikea antilop aldım Aralık ayında ama 1.000 lira değildi İkeanın kendi sitesinde 500 liraya yakalamıştım. Herkes antilop u öneriyor. Bacakları sağlam takılıp çıkarılabiliyor. Anneanneye falan giderken yanımıza alırız diye düşündüm bende. Birde her parçası tek tek satılıyor. Mesela bacağı bozuldu veya tepsisi kırıldı yedek parçası satılıyor o çok hoşuma gitti. Minderini vs. de aldım. Tek sıkıntısı bacaklarının açısı fazla açık olduğundan yer kaplama mevzusu fazla ama benim mutfağımda alan geniş olduğundan dert etmedim. İnşallah kullanınca memnun kalırım çünkü öneren çok fazla kişi varAy kesinlikle hayır. Katlanabilenlerden alıcam orası net ama karar veremedim.. eşim de ısrarla ayın 5 inden sonra al diyor. Ben de buraya soracaktım alanlar oldu mu diye
Sen ne yaptın
Bilmiyorum ki camın benim çocuklarımda oyle bişey olmadı acaba emzik versen onu emmez mi parmak yerineAynen öyle canım insanın aklına her türlüsü geliyor. Daha çok minikler, onları okumaya çalışmak evhama da yol açıyor bazen ama "ya öyleyse" deyip tüm seçenekleri elemek istiyor insan. Bir de benimkindr ciddi bir parmak emme durumu başladı, memedeyken bile parmağını da sıkıştırmaya çalışıyor araya ikisini birden emmek istiyor danabu neye delalet eder bilmiyorum
Bundan istiyorumHarika bi ürün buldumartık kulaklarımıza su kaçmıyor
Ben almıştım canım 500 liraya aralık ayında :)hope2022 sen söyleynce baktmda ikea mama sandalyesi 500 lira kendi sitesinde 1000 değil ki
AynısıAynen öyle canım insanın aklına her türlüsü geliyor. Daha çok minikler, onları okumaya çalışmak evhama da yol açıyor bazen ama "ya öyleyse" deyip tüm seçenekleri elemek istiyor insan. Bir de benimkindr ciddi bir parmak emme durumu başladı, memedeyken bile parmağını da sıkıştırmaya çalışıyor araya ikisini birden emmek istiyor danabu neye delalet eder bilmiyorum
Güneş de Benim de abime takıkKızlar selam biliyorsunuz ben öğleden sonraları çalıştığım için Asaf'a annem bakıyor. Allah razı olsun yemeğimi de yapıyor fırsat bulduğunda. Yemeği bizde yiyoruz sonra abimle kendi evlerine geçiyorlar. Fakat Asaf 4. ayına girdiğinden beri abimi eve sokmuyor desem yeri. Eve misafir geliyo herkese gülüyo agular falan abimi gördüğünde bir ağlama krizine giriyor ki sormayın. Başına böyle bir durum gelen oldu mu. Nasıl aşacağız bu durumu çocuk eve giremiyor bizim. Güleceğim de geliyor bir yandansadece ona yapıyor
Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)Canım Vallahi bir ara bu mama sandalyesi mevzusuna fena kafa patlattım. Ben ikea antilop aldım Aralık ayında ama 1.000 lira değildi İkeanın kendi sitesinde 500 liraya yakalamıştım. Herkes antilop u öneriyor. Bacakları sağlam takılıp çıkarılabiliyor. Anneanneye falan giderken yanımıza alırız diye düşündüm bende. Birde her parçası tek tek satılıyor. Mesela bacağı bozuldu veya tepsisi kırıldı yedek parçası satılıyor o çok hoşuma gitti. Minderini vs. de aldım. Tek sıkıntısı bacaklarının açısı fazla açık olduğundan yer kaplama mevzusu fazla ama benim mutfağımda alan geniş olduğundan dert etmedim. İnşallah kullanınca memnun kalırım çünkü öneren çok fazla kişi var
Linki de ekledim dünBundan istiyorumdertli babasıyla her banyoda zıt düştüğümüz konu az su gelsin hemen sil sil diye telaşa kapılıyor
Oh ferahlamıştır yakışıklıBazı adamların saçlar kesildi
Ben google yazıyorum ikea mama sandalyesi diye alışverişe tıkladıgımda 1000 lira yazıyor dur ikeanın sayfasına bakayım bihope2022 sen söyleynce baktmda ikea mama sandalyesi 500 lira kendi sitesinde 1000 değil ki
Anaam o nasıl saçlıymıs öyle maşallahBazı adamların saçlar kesildi
Bizimkide böyle mesela annemleri kaynanamları görmesin ilk gördüğünde ağlıyorKızlar selam biliyorsunuz ben öğleden sonraları çalıştığım için Asaf'a annem bakıyor. Allah razı olsun yemeğimi de yapıyor fırsat bulduğunda. Yemeği bizde yiyoruz sonra abimle kendi evlerine geçiyorlar. Fakat Asaf 4. ayına girdiğinden beri abimi eve sokmuyor desem yeri. Eve misafir geliyo herkese gülüyo agular falan abimi gördüğünde bir ağlama krizine giriyor ki sormayın. Başına böyle bir durum gelen oldu mu. Nasıl aşacağız bu durumu çocuk eve giremiyor bizim. Güleceğim de geliyor bir yandansadece ona yapıyor