- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
Ay hadi gözün aydıın kuzum. Ben sana diyordum ya pusete koy diye dik pozisyonda daha kolay çıkarıyorlar gazlarını kakalarınıda daha kolay yapıyorlar. İnsallah böyle devam ederr bide bugün biz biraz gazlıydık yüz üstü yatırdım basını kaldırmaya calısırken ağzından gazını cıkardı kendini ittirdikce gazı cıktı sonrada uyudu kaldı öyleKızlar ana kucağı geldi, eşim bugün salladı yarım saat ıkınmadan bütün gazı çıkardı, ben şok
Akşam tekrar salladık, uyurken çıkardı bu seferde
İnşallah bunun eseridir de, sabah akşam gece bunun üstünden almam, inlemeden çıkartır yavrum
Kuzum sen bakma 4 numara olduguna 7 aylık kuzenin cocugu var oda 4 kullanıyor ben kırmızı iz kalıyor ondan aldık 4 numara. 5.600 civarı olmuşuzdur tahminen kuzum gitmiyorum sağlık ocağına da artık saldım. En son 5.400 cıkmıstı cünkü o zaman ki alımına vurdugumda bu aralar 5.600lerdedir büyük ihtimalle. Kıyafetleri küçülüyor, kucağımda ağırlaştıgını hissediyorum toprlıyoruz çok şüküür.Hey maşallah kaç kilo oldunuz kuzum
Canım çok yoğun ve yorgunum. ben çok zorda kalmadıkça gaz damlası kullanmıyorum. Doruk alerjik bir bebek. Diyetteyim zaten. Tepki verdiklerini yemeyince daha iyi gibi herşey
Canım tam eve geldiğimiz hafta dorukun 12. Atak haftasıydı. İnanılmaz huysuzdu. Daha bugün tamamen evi ve eşyaları yoluna koydum.
Eve adapte oldum hızlıca, eşim şimdilik yardımcı oluyor akşam uyutmasını ona yaptırıyorum
Sen nasılsın Mete kuş nasıl?
Geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun
Alıngan koca çok zor gerçekten, bende de bir adet var. Allah yardımcın olsun.
Canım bilmiyorum @Ygmr37 de öyle mi ama tüp bebekti onun da tıpkı benim gibi. O tutma aşamasında ve sonrasında o hissiyatlar içine giriyor tüp bebek anneleri. Belki o durum tetiklemiştir.
Evine adapte olmana sevindiim insallah hep böyle devam eder rahat olursunuz eşinin yardımı eksik olmaz Doruk abimiiz napıyor emme işini nasıl yaptınız insallah oturmustur düzene
Kalkmıyor kuzum gayet sağlam ben sehpaya koyup denedim sehpayı kaldırdıkYa şu oioi yapışıp kalkmıyorsa bende alıcam kalkıyorsa sağlıklı bir silikon alıp geçicem herşey çok pahalanmış