2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ana kucağı geldi, eşim bugün salladı yarım saat ıkınmadan bütün gazı çıkardı, ben şok 😳
Akşam tekrar salladık, uyurken çıkardı bu seferde 🥺
İnşallah bunun eseridir de, sabah akşam gece bunun üstünden almam, inlemeden çıkartır yavrum 😍🙏
Ay hadi gözün aydıın kuzum. Ben sana diyordum ya pusete koy diye dik pozisyonda daha kolay çıkarıyorlar gazlarını kakalarınıda daha kolay yapıyorlar. İnsallah böyle devam ederr 😍 bide bugün biz biraz gazlıydık yüz üstü yatırdım basını kaldırmaya calısırken ağzından gazını cıkardı kendini ittirdikce gazı cıktı sonrada uyudu kaldı öyle
Hey maşallah kaç kilo oldunuz kuzum

Canım çok yoğun ve yorgunum. :KK43: ben çok zorda kalmadıkça gaz damlası kullanmıyorum. Doruk alerjik bir bebek. Diyetteyim zaten. Tepki verdiklerini yemeyince daha iyi gibi herşey

Canım tam eve geldiğimiz hafta dorukun 12. Atak haftasıydı. İnanılmaz huysuzdu. Daha bugün tamamen evi ve eşyaları yoluna koydum.
Eve adapte oldum hızlıca, eşim şimdilik yardımcı oluyor 😁 akşam uyutmasını ona yaptırıyorum 🤣
Sen nasılsın Mete kuş nasıl?

Geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun 🙏

Alıngan koca çok zor gerçekten, bende de bir adet var. Allah yardımcın olsun.

Canım bilmiyorum @Ygmr37 de öyle mi ama tüp bebekti onun da tıpkı benim gibi. O tutma aşamasında ve sonrasında o hissiyatlar içine giriyor tüp bebek anneleri. Belki o durum tetiklemiştir.
Kuzum sen bakma 4 numara olduguna 7 aylık kuzenin cocugu var oda 4 kullanıyor 😂 ben kırmızı iz kalıyor ondan aldık 4 numara. 5.600 civarı olmuşuzdur tahminen kuzum gitmiyorum sağlık ocağına da artık saldım. En son 5.400 cıkmıstı cünkü o zaman ki alımına vurdugumda bu aralar 5.600lerdedir büyük ihtimalle. Kıyafetleri küçülüyor, kucağımda ağırlaştıgını hissediyorum toprlıyoruz çok şüküür.

Evine adapte olmana sevindiim insallah hep böyle devam eder rahat olursunuz eşinin yardımı eksik olmaz 🙏🏻 Doruk abimiiz napıyor emme işini nasıl yaptınız insallah oturmustur düzene
Ya şu oioi yapışıp kalkmıyorsa bende alıcam kalkıyorsa sağlıklı bir silikon alıp geçicem herşey çok pahalanmış🥹😂
Kalkmıyor kuzum gayet sağlam ben sehpaya koyup denedim sehpayı kaldırdık😂

Ay hadi gözün aydıın kuzum. Ben sana diyordum ya pusete koy diye dik pozisyonda daha kolay çıkarıyorlar gazlarını kakalarınıda daha kolay yapıyorlar. İnsallah böyle devam ederr 😍 bide bugün biz biraz gazlıydık yüz üstü yatırdım basını kaldırmaya calısırken ağzından gazını cıkardı kendini ittirdikce gazı cıktı sonrada uyudu kaldı öyle

Kuzum sen bakma 4 numara olduguna 7 aylık kuzenin cocugu var oda 4 kullanıyor 😂 ben kırmızı iz kalıyor ondan aldık 4 numara. 5.600 civarı olmuşuzdur tahminen kuzum gitmiyorum sağlık ocağına da artık saldım. En son 5.400 cıkmıstı cünkü o zaman ki alımına vurdugumda bu aralar 5.600lerdedir büyük ihtimalle. Kıyafetleri küçülüyor, kucağımda ağırlaştıgını hissediyorum toprlıyoruz çok şüküür.

Evine adapte olmana sevindiim insallah hep böyle devam eder rahat olursunuz eşinin yardımı eksik olmaz 🙏🏻 Doruk abimiiz napıyor emme işini nasıl yaptınız insallah oturmustur düzene

Kalkmıyor kuzum gayet sağlam ben sehpaya koyup denedim sehpayı kaldırdık😂
Kuzenim kullanıyorda çok memnun kalmadı ama o Allahına kadar blw yaptı ondan olabilir 😂😂 tekrar sorayım ona

Oyyyy ev doluydu sabahtan akşama kaynanamlar görümcemler allahtan bebişim sakindi sessiz sükun oluncada korkuyorum bebem mutsuz mu acaba diyorum şimdi uyuyor ben kahvemi aldım eski fotoğraflara bakıyorum 3 ay olmak üzere bu çiçek hayatımıza gireli sahi önce ne yapıyormuşuz kızlar ne boşmuş hayatımız 🥹🥰

Boşuna gittik canım randevu veriliyormuş, Çarşamba’ya verdiler 😞 kakayı da yapınca diğer test Allah bilir ne zaman yapar bizimki :)
Ayyy inşallah yapar sıpa ya. Aslında hazır yapmışken alıverselermiş aman ne uyuzlar. Kuzum ankaradaydın dimi sen? Hangi hastaneye gidiyosun kime gidiyorsun bide neresindesin ankaranın? Yanlş anlama olduğun tarafta belki bi doktor biliyorumdur diye soruyorum.
Kızlar ana kucağı geldi, eşim bugün salladı yarım saat ıkınmadan bütün gazı çıkardı, ben şok 😳
Akşam tekrar salladık, uyurken çıkardı bu seferde 🥺
İnşallah bunun eseridir de, sabah akşam gece bunun üstünden almam, inlemeden çıkartır yavrum 😍🙏
Yaaaaaa neler okudum neler 😍😍😍 kızçe lüks şeylere uzanıp pırtlamak istiyomuş demekki 😍

Kızlar size bişey sorcam 3 4 gündür oğlum yüzünü kaşıyor yanaklarında kırmızı şeyler çıkmıştı ve çok kuru bende atopik olabileceği düşünüp biodermanın atopik ciltler için olan kremini aldım 3 gündür sürüyorum ama hala kaşonıyor bizimki acaba neden olabilir bu ara uyuz salgını var diyolar ondan korkuyorum oyle olsa bizden birindede olması gerkmez mi evden çıkmayan çocuğa nerden bulaşacak bizde olmayınca

Ayyy inşallah yapar sıpa ya. Aslında hazır yapmışken alıverselermiş aman ne uyuzlar. Kuzum ankaradaydın dimi sen? Hangi hastaneye gidiyosun kime gidiyorsun bide neresindesin ankaranın? Yanlş anlama olduğun tarafta belki bi doktor biliyorumdur diye soruyorum.

Yaaaaaa neler okudum neler 😍😍😍 kızçe lüks şeylere uzanıp pırtlamak istiyomuş demekki 😍
Çankayadayım canım, bütün doktor önerilerine açığım 🙏🙏

Çok güzeller 😍 insallah her şeyi sever yer hem seni hem kendini uğraştırmaz 😍
Valla mandalina, muz, yumurta sarısı tadımlarında yani parmağıma alıp sürdüğümde bi tekrar ver havası sezdik😂 inşallah zorluk çıkarmayan bebek olur yoksa çok zor yemek konusu
Bende öyleyim artık biz gecede 3 saatte 1 uyandıgımız için gündüz uyuduğunda yatagıma koyıyorum reflü yastıgıyla yanına kıvrılıyorum dinlenmiş oluyorum
Her anın tadını çıkarmak lazımmış bidaha bugünler gelmicek bende uyurken parmaklarına bakmaya bayılıyorum minicik😂
ay bende diyorum resimleriji videolarini cekeyim uyurken unutmayayim diye ilerde ama Lina uyaniyor ben hala resim ve video cekio oluyorum😂😂
Ahahaha hızını alamıyor dimi insan😂
Ayy gözün aydın, ben de ek gıdaya geçmek istiyorum artık, şu gazdan kurtulsun annem yaa :)
Ne güzel 5 aylık olmuş maşallah, gazı falan ds yoktur 😂 ay sadece bunu düşünüyorum
Ben mont aldım canım evet oldukça indirimde, 2 ,3,4 yaş montları tamam 😂
Gazı yok geceleri mama yiyince artık gaz çıkarmıyor alttan çıkartıyor o derece:) ooo sen en güzelini yapmışsın ben bi 2 yaş olayını hallettim😂
Ya şu oioi yapışıp kalkmıyorsa bende alıcam kalkıyorsa sağlıklı bir silikon alıp geçicem herşey çok pahalanmış🥹😂
Valla söylenene göre kalkmıyormuş denerim söylerim memnun kalırsam yoksa dediğin gibi değmiyorsa yazık o paralara bende heveslendimde aldım inşallah pişman olmam😂 ama nuk suluk için herkes çok memnun akıtmıyormuş. Ay neler konuşuyoruz şurda hatırlıyorumda tuttu tutmadı düşük tehlikeleri konuşurken şimdi ek gıda konuşuyoruz 😍

Eğitici köpekciğin kumandası bime geliyormus. Fiyatı gayet iyi
AFEE3374-F45A-4972-ABA0-B86E55ED6BA0.jpeg

Yeni bir uygulama ile karisinizdayim 😂the wonder weeks.
Bebegin gelisimi icin neler yapilmasi gerekiyor. buyume haftalari. egzersizler fln icersinde.

uygulamasi ucretli ama internetsitesinden de ayni sekilde kayit olusturulabiliyormus. Turkce dil secenegide mevcut

Eklentiler

• EA74D92C-623A-48D1-86C9-3DC26CF4305A.jpeg
    EA74D92C-623A-48D1-86C9-3DC26CF4305A.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 1F842FA7-D1E1-4B30-9A6F-03AFB0235602.png
    1F842FA7-D1E1-4B30-9A6F-03AFB0235602.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 6D8C0F2A-EA23-440D-A650-864B9CF02E62.png
    6D8C0F2A-EA23-440D-A650-864B9CF02E62.png
    119,3 KB · Görüntüleme: 47
Çankayadayım canım, bütün doktor önerilerine açığım 🙏🙏
Aklımda olsun kuzum çocuğu olan arkadaşlara sorarım ama liv de bi doktor öneriyodu arkadaşım adını sorarım bende liv e başlamak istiyorum ama medicalparka çok yakın oturuyorum bu sebeple devam ediyorum
Eğitici köpekciğin kumandası bime geliyormus. Fiyatı gayet iyi
Eki Görüntüle 3187922
Yaaa ben Ebebekten almıştım nerdeyse iki katına :KK43:

Aklımda olsun kuzum çocuğu olan arkadaşlara sorarım ama liv de bi doktor öneriyodu arkadaşım adını sorarım bende liv e başlamak istiyorum ama medicalparka çok yakın oturuyorum bu sebeple devam ediyorum

Yaaa ben Ebebekten almıştım nerdeyse iki katına :KK43:

Trendyola baktım orda da pahalıydıı. Hayır bide asıl işlevsel olan köpekçik. Köpekçik nerdeyse bunla aynı para

Trendyola baktım orda da pahalıydıı. Hayır bide asıl işlevsel olan köpekçik. Köpekçik nerdeyse bunla aynı para
ben oyuncaklarin cocugunu ikinci el aliyorum , facebook marketten :)
Bir kismida bedava aldim , anne grubu var burdaki sehirlere ait facebook da . Kullanmadiklari urunleri baskalaeina veriyorlar .
Parasini verip aldigim tek oyuncak skip hop un arisi , hem karij ustunde dikkatini cekiyor hem de iler de emeklemesine fln yardimci oluyormus. buna benzer cesit cok ,kizimin cok dikkatini cekti isiklari fln 🥰

Of o görüntü çok üzücü maalesef.. insan kılcala alışıyor da. Bir de ben artık flaş açıp da bakıyorum kan var mı diye. Yok sandığım bezde bu şekilde kaka gördüm😓. Hep içimden şu bebeleri bi sağ Salim büyütseydik diyorum.
Emzirmek güzel şey ama artık çok kötü rüyalar görmeye başladım. Alerji ve beslenememe konusu içime bi karanlık çökertti resmen.

Rica ederim 🫶 karabuğday neden yasak acaba? Gluten desen yok içinde, merak ettim.

benim bebegim alerjik degil suanlik ama %60 mama %40 anne sutu aliyor diyebilirim. yilbasinda bir kadeh isarap ictim ve sarimsakli yedim diye o iki gun sut vermedim, sagdim buzluga attim.
kakasinda hic beyaz sindirilmemis parcalae yoktu. ne zaman ki anne sutu tekrar vermeye basladim. gene kakasini yaparken zorlandi, beyaz puturlukler cogaldi kakasinda.

Aslinda alerji icin ozel mamalardan yese acaba iyi gelir mi Gunes cigime ♥️

Alerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.

Alerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.
anladim canim. Avrupa ve amerika efsane mamalar var. Resmen her derde deva bir mama cesidi var. Burada yok , cok az. zaten dr a mamasini degistirim mi fln dedigin de “ cok bisi degismez her mama asagi yukari ayni” diyorlar ama aslinda ayni degil.

Bebegimize iyi gelen dogru mamayi deneye deneye bulmak gerekiyor .

Seni biraz rahatlaticaksa , arastir , yorumlarina bak, genel olarak memnun kalmissa diger annelerde , gunde bir kereden birsey olmazki o mamadan yese.

anladim canim. Avrupa ve amerika efsane mamalar var. Resmen her derde deva bir mama cesidi var. Burada yok , cok az. zaten dr a mamasini degistirim mi fln dedigin de “ cok bisi degismez her mama asagi yukari ayni” diyorlar ama aslinda ayni degil.

Bebegimize iyi gelen dogru mamayi deneye deneye bulmak gerekiyor .

Seni biraz rahatlaticaksa , arastir , yorumlarina bak, genel olarak memnun kalmissa diger annelerde , gunde bir kereden birsey olmazki o mamadan yese.

Her bebekte farklı etki ediyor yaa, doktorlar istediği kadar aynı desin. Probiyotik damlalar gaz damlaları onlarda dahi bir bebeğe yarayan diğerine yaramıyor.

Bakalım canım, birkaç gün daha gözlemleyeceğim. Olmazsa dediğin gibi deneyeceğim. Önemli olan bebelerin huzur bulması.

Selam kızlar herkes iyi mi 🌸 doğumdan bu yana ara ara girip okuyorum ama o kadar çok sıkıntım var ki bebek doğdu doğalı. Bebek iyi çok şükür sorun bende 😭 bir sürü hastalık omurgada kırıklar 😭 sütten kestim kuzuyu ilaç kullanıyorum diye. Ay anlatacak o kadar şey var ki 🙄 ara ara anlatırım inşallah.

Herkes büyütmüş bebikleri maşallah 🧿 Benimki de mama emmekte sorun yaşıyor memeyi bıraktırdığımdan beri. umursamamaya çalışıyorum ama bebek sabaha kadar hiçbir şey içmeden öylece uyuyor gündüz deseniz yine aynı. 60 cc içip saatlerce uyuyor vallahi hayret ediyorum 😂Sarılıkken bu kadar içiyordu. Göbeği vardı azıcık eridi gitti. Aptamil kullanıyorum ben de napcam bilmiyorum ya. Sağlık sorunlarım yetmezmiş gibi bir de bu var. Yakında delirebilirim 😧

Bizimde raporluydu canım nutricia neocate bilgin olsun 🙏🏼

X