Kış olmasa çoktan gidicem. Evleri biraz soğuk oluyor ısınma problemi var. Hasta ederim diye korkuyorum. Zaten bu pavlik bandaj mahvetti bizi. Üzerine birşey giydiremiyorum. Doğum sonrası annem benden çok stresliydi. Emmiyo bebeğin değerleri düşüyor diye ağlıyorum. Bana kızıyordu ne ağlıyorsun diye. Uyusana tabi sütün gelmez falan. İlk kez böyle gördüm onu. Bilseydim asla gelsin istemezdim hastaneye. Eşimin ziyaretleri sırasında bebeği iyi tutamamış falan annem ona "kızım olmasaydı çocuk sahibi olamazdin" demis ama ben duymadım. Sonra söyledi bana eşim. Eşim onu güdüyor. Annem ben öyle birşey demedim "zaten zor sahip oldunuz" gibi söylemiş olabilirim diyor. Velhasıl eşim gurur yapıp uzatıyor mevzuyu arkada bırakmıyor. Annemler gelince konuşmuyor falan ben inanılmaz geriliyorum. Zamana bıraktık ama bu zaman diliminde olan bana oluyor. İşten gelince falan destek olmaya çalışıyor ama yetmez. Asıl mesele gündüz zaten. Ev işi zaten yapamıyorum ve çok pis. Biri gelecek olsa napcam bilmem. Biri gelmese bile ben bu evin içindeyim canım sıkılıyor.Onu aş bence canım. Bu internette ki çocuklarda bizim elalemin çocuğu hesabıı bilmem neyin çocugu şu kiloda bilmem kimin çocugu şu zaman yürümüş vs. Kıyasada girme araştır tabi ki o ay hangi aktiviteleri yapması gerekiyorsa onu gözlemle ama bu biraz geç biraz erken her bebek farklı. Sorun olsa emin ol ortaya o kadar çabuk çıkar kii. Belli eder kendini
Allah yardımcın olsun. Bu süreçte tartışan eş ile anneyi anlamıyorum ya. Sen bir kaç gün gitsen annenin evine canım. Bunda ne eşin bişey diyebilir bence annende rahat bakmıs olur size dinlenirsiniz bir kaç gün. Bende 2 haftada bir 2-3 günlüğüne anneme gidiyorum eşim evde kalıyor. Orda çocuga bakıyorlar bende dinleniyorum enerji depolayıp geliyorum. Neyi paylaşamıyorlar özel değilse eğer. Burda annende eşinde hatalı bence ikiside bencilce davranıyorlar resmen