• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
tüm gün süren bulantım var :KK43: şiddetliydi prilam şiddetini azalttı hafif hafif tüm gün midem bulanıyor. prilam dene burdan muhakkak yaz etkisini bize. inşallah işe yarar.

bende solda hissediyorum geçen hafta kalp atışı için gittiğimde doktorda cihaz ile sol taraftan baktı :)
Tamam alıp deneyince yazarım mutlaka teşekkür ederim. İnşallah bende de işe yarar🤲🏻

Cinsiyetle ilgisi var mı acaba ya sağ salda hissetmek merak ettim😍

Mrb 6 0cak son adet tarihim 2 çocuğum var Hataydayim 19 Şubat'ta 5 haftalık ti. Co az kalp atışı alındı 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Hafta ya inşallah gideceğim tekrardan.

Mrb 6 0cak son adet tarihim 2 çocuğum var Hataydayim 19 Şubat'ta 5 haftalık ti. Co az kalp atışı alındı 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Hafta ya inşallah gideceğim tekrardan.

33 yaşına gireceğim 🙈
Hayırlı uğurlu olsun siz de aramıza hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Listeye ekliyorum birazdan 🤩
19 şubatta 6 haftalık olmuyor muydunuz siz?

2 haftan dolunca git bence de en azından için rahatlamış olur. Biraz daha dayanabilirsen 3 haftada bir git. Bende 4 hafta durabileceğini sanmıyorum 😂
10 günü geçti zaten, ama nasıl geçti bir de bana sor, kalan 20 gün iki ay gibi geliyor bana şu an.😂

Hayırlı uğurlu olsun siz de aramıza hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Listeye ekliyorum birazdan 🤩
19 şubatta 6 haftalık olmuyor muydunuz siz?
Teşekkür ederim Dr öyle söyledi . Bende anlamadım düşük riskim vardı. Halen devam ediyor. Kese etrafında kanamam var

ay nolur bakınca yaz. Bende 6+4 te gideceğim ama erken mi gidiyorum kalp için diye tedirginim. sen duyarsan insaşşla benimde duyulur. Haberlerini bekliyorum canım
Canim gittim gördük sükür altan bakti doktor kalbininnatisida görünüyo pit pit ama daha minicik duyamadik cok kücük dedi haftaya duyulur dedi ama görmek bile yetiyor sende inshallah duyar ve görürsün

Teşekkür ederim Dr öyle söyledi . Bende anlamadım düşük riskim vardı. Halen devam ediyor. Kese etrafında kanamam var
Allah şifa versin siz de bendensiniz. Bir çok arkadaş yaşıyor burada bu durumu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 Bol bol istirahat etmeyin çok eğilip kalkmayın lütfen ❤️‍🩹

Canim gittim gördük sükür altan bakti doktor kalbininnatisida görünüyo pit pit ama daha minicik duyamadik cok kücük dedi haftaya duyulur dedi ama görmek bile yetiyor sende inshallah duyar ve görürsün
Ben gittiğimde de kalp atışı görüntüsü vardı. Hafuften
Allah şifa versin siz de bendensiniz. Bir çok arkadaş yaşıyor burada bu durumu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 Bol bol istirahat etmeyin çok eğilip kalkmayın lütfen ❤️‍🩹
Hadi ya tüm yazışma okuyamadım Rabb'im hepimize sağlık versin sağlıkla kucağımıza alırız. Dikkat ediyorum inşallah çabuk geçer bu günler . Sebebini biliyor musunuz kese etrafı kanamayı. Dr birşey demedi bana . Yapılmamasi gerekenleri anlattı

Kizlar selam, bana dun bulanti guncellemesi geldi🙃
Hayretler icinde sabah baslayip gece yatana kadar surmesini izliyorum..
Henuz kusma yok allahtan sadece bulanti ama gercekten cok zormus sadece yagsiz tost yemeye calisiyorum yedikten sonrasi da iskence gibi😔

Ben gittiğimde de kalp atışı görüntüsü vardı. Hafuften

Hadi ya tüm yazışma okuyamadım Rabb'im hepimize sağlık versin sağlıkla kucağımıza alırız. Dikkat ediyorum inşallah çabuk geçer bu günler . Sebebini biliyor musunuz kese etrafı kanamayı. Dr birşey demedi bana . Yapılmamasi gerekenleri anlattı
Maalesef belirli bi sebep söylenmedi zaten riskli gebelikti kanama ile birlikte düşük riskin var dedi. Bana yat hiç kalkma dedi aslında da 1 haftadan sonra arada kalkıyorum. Hiçbir şey kaldırmamaya ve çok eğilip doğrulmadan minik minik işlerimi halletmeye çalışıyorum.
Ben yürümeye korkuyorum bende tetikleyen şeyin yürümek olduğunu düşünüyorum biraz. Bu şekilde kanamam olmuştu çünkü. Progestan filan kullanıyoruz zaten çoğumuz.
Allah nasip ederse biz de kendimizi koruyarak kucağımıza alacağı inşallah

Maalesef belirli bi sebep söylenmedi zaten riskli gebelikti kanama ile birlikte düşük riskin var dedi. Bana yat hiç kalkma dedi aslında da 1 haftadan sonra arada kalkıyorum. Hiçbir şey kaldırmamaya ve çok eğilip doğrulmadan minik minik işlerimi halletmeye çalışıyorum.
Ben yürümeye korkuyorum bende tetikleyen şeyin yürümek olduğunu düşünüyorum biraz. Bu şekilde kanamam olmuştu çünkü. Progestan filan kullanıyoruz zaten çoğumuz.
Allah nasip ederse biz de kendimizi koruyarak kucağımıza alacağı inşallah
Aynen öyle ben de kullanıyorum ilaçları kan sulandırıcı verdi bide. Ayakta biraz fazla dursam direk sancı geliyordu.mecbur çocuklarla ilgilenmek var ama yine yormamaya çalışıyorum şükür yine de bu günümüze

Tam ovülasyon dönemimde geçirdim. Bugün söyledim hekimime yalnız ilk kontrolde sormamıştı. Dedim ki böyle böyle tam doğurganlık dönemimde covid geçirdim. Birşeye gerek yok dedi. Sonra kayıplarımı hatırladı aslında sana coraspin başlayalım dedi. sonra içim rahat etmedi clexan 0.4 te başlayalım dedi. 2 hafta kullanalım bi dedi. bende kararsız kaldım aslında. bu arada doktorum doçent riskli gebelik uzmanı ve aynı zamanda perinatolog. başka bir arkadaşımda ben clexanla bebek düşürdüm kullanma dedi. kafam çok karışık yaaa
Kayıplarının sebebi önemli diye biliyorum yani ben 2 kez kalp atışı durdu oyle kaybettim ve sonrasında genetige gittik orda kan pıhtılaşmaai çıktı

Back
X