2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba; benim 3 aylık kızımda da böbrek reflüsü var Şuan siz ne durumdasınız iyileştiniz mi, yardımcı olabilir msnz

Merhaba bebeginizin durumu nedir acaba ? benim bebegim kasım 2022 dogumlu onunda kah çıkmıştı

Merhabalar alerji testi için Ayhan beye gidicez Giresun’dan acaba memnun kaldınız mı

Merhaba yorumunuzu gördüm gebeliğinizde bebekte göbek fıtığı görülmüş. Ben de 9 hafta 5 günlük hamileyim. Dün doktor bebekte göbek fıtığı gördü ultrasonda. Sizin süreç nasıl ilerledi o zaman cevap verirseniz sevinirim. İnternette hiç bilgi bulamadım bu konuda

İyi günler şişlik mi var dedi size de ? Benim doktorum diğer gittiğimde yok şişlik dedi . Biraz bekleyin sonra gittiğinizde eminim size de yok diyecektir . Kendinizi üzmeyin bana her hafta farklı teşhis koydular . Hiçbiri çıkmadı . Kızım sapasağlam iki yaşına girdi. .

Bazen plesanta da şişlik olabiliyormus sanırım

Bizim doktor net gördüm iki haftaya geçmesi lazım dedi geçmezse kötü dedi yani Allah korusun başka bir duruma gösterge olabiliyormuş. Ben genetik ayıklamalı tüp bebekle gebe kaldım o biraz genetik hastalık bakımından rahatlatıyor ama yine de çok tedirgin oldum. İki haftaya inşallah bizimki de geçer görünmez.

Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün

İnternette de kimse böyle bir şey yazmamış bir sizin yorumunuzu gördüm

Geçmezse kötü falan diye birşey olmuyor . Kendinizi hiç korkutmayin . Hamileyken insan söyleneni çok büyük algılıyor .

Bana ilk boş gebelik çocuk yok dediler. Sonra kanamam oldu bu kadarla düşme olasılığı yüksek dediler. Göbek fıtığı olabilir . Daha sonra tansiyonum yükseldi çocuk çok küçük gelişimi geriden geliyor dediler. Çocuğum zaten beşinci aydan itibaren sürekli asagidaydi erken doğum riski dediler . Hiç biri olmadı . Kaç tane şey saydım bakın eminim unuttuğum da vardır. 20 hafta ayrıntılı ultrason oluyor zaten . Kendinizi uzerek sizde hamileliği zehir etmeyin . O sırada bir şişlik görülür sonra iner . Bunu çok inanarak söylüyorum . Lütfen kendinizi sıkmayın.

Bildirim gelince geldim buralara şuanda 2024 ekim anneleri grubundayım hamileyim tam 2 yaş olacak araları kızımla oğlumun arası ayları bile aynı her gruba yazdığımda sizinle konuşmalarımız aklıma geliyor umarım hepiniz iyisinizdir

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni sürecin içindeyken rahat olmak zor, çok zor elde edilen bir gebelik benimki çünkü. Çok teşekkür ederim umut oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…