Kahverengi lekelenmeye döndü ama inanılmaz kasık ağrım var regl ağrısı gibi, Allah'a şükür doktor kötü birşey söylemiyor, kanama alanı var demiyor, düşük tehlikesi var demiyor, sadece olur böyle seyler 9 ay boyunca diyor ama nedenini söylemiyor =(İnşallah canım ya rabbimden tek isteğim artık kucağımıza alabilelim
Sen nasıl oldun durdumu kanaman
Benimde dün baya kasik ağrısı vardı kuzum bugün baya hafif ama sabah biraz yatak odami temizledim hemen bel ağrısı arttı önceden az az ağrıyordu şimdi çoğaldı kahvaltı dan beri dinleniyorum Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin şu günleri inşallahKahverengi lekelenmeye döndü ama inanılmaz kasık ağrım var regl ağrısı gibi, Allah'a şükür doktor kötü birşey söylemiyor, kanama alanı var demiyor, düşük tehlikesi var demiyor, sadece olur böyle seyler 9 ay boyunca diyor ama nedenini söylemiyor =(
Tüp bebek topiklerinde çoğu kişinin bunu yaşadığını gördüm canım içini ferah tut yapman gerekenleri yap hiçbirşey olmaz Allahın izniyleKahverengi lekelenmeye döndü ama inanılmaz kasık ağrım var regl ağrısı gibi, Allah'a şükür doktor kötü birşey söylemiyor, kanama alanı var demiyor, düşük tehlikesi var demiyor, sadece olur böyle seyler 9 ay boyunca diyor ama nedenini söylemiyor =(
Ocak zammı için bekletiyorlar ellerindekileri diyorlardı, ben bugün zorla buldum neden yok dedim, bu kez de şubatta tekrar zam gelecek o yüzden çıkarmıyorlar dedi eczacıYaaa çıldıracağım bizim nasıl stressiz bir süreç geçirmemizi bekliyorlar? Yok arkadaş ilaç yok, estrofem yok, depolarda yok, başka şehirde buldum adresime kargolatmaya çalışıyorum bu nasıl bir süreç, ben anlıyorum artık insanların burada cetrotide falan aramasını, bu kadar çaresizlik çok sinir bozucu
Çok enteresan niye bana kullanma dedi hiç anlamadım , tabi ben direk dr la konuşamıyorum , hemşireyle konuşuyorum , oda bunu söyledi , valla bilemedim gerçekten niye hayır dediğini ,Arnica jeli bana tüp bebek doktorum yazdı ağrıyı hafifletiyor düzenli kullanınca
İnşallah yarın güzel güzel bebişini görürsünİnşallah yarın ultrason için gel dedi
Sakın ol nolur , bula bildin mı ? Bende kıbrısta biraz zor buluyorum her eczanede bulunmuyor maalesef , ama isterse yapmamaya çalışYaaa çıldıracağım bizim nasıl stressiz bir süreç geçirmemizi bekliyorlar? Yok arkadaş ilaç yok, estrofem yok, depolarda yok, başka şehirde buldum adresime kargolatmaya çalışıyorum bu nasıl bir süreç, ben anlıyorum artık insanların burada cetrotide falan aramasını, bu kadar çaresizlik çok sinir bozucu
Evet biz onunla aynı hastaneye gittiğimiz için aynısıni yazmışlar banada ondan verdiler faydasını gördümAlıcam mutlaka hayat su hanım arnica jeli yazmış , ondan alıcam belki biraz azalır ağrılar
Yaaa bu kadar ah alınmaz ki ama ayiptir, eee ocak zammı, sonra şubat zammı, mart, nisan... bitmez ki bu kısır döngüOcak zammı için bekletiyorlar ellerindekileri diyorlardı, ben bugün zorla buldum neden yok dedim, bu kez de şubatta tekrar zam gelecek o yüzden çıkarmıyorlar dedi eczacı
hangi şehirdesiniz? bende küçük bir şehirdeyim çok şükür eczacım çok iyi, bitmeden haber veriyorum depodan getirtiyor, sordum hatta bulunması zor mu diye, önceden haber vermeniz yeterli dediYaaa çıldıracağım bizim nasıl stressiz bir süreç geçirmemizi bekliyorlar? Yok arkadaş ilaç yok, estrofem yok, depolarda yok, başka şehirde buldum adresime kargolatmaya çalışıyorum bu nasıl bir süreç, ben anlıyorum artık insanların burada cetrotide falan aramasını, bu kadar çaresizlik çok sinir bozucu
Muğladayım, emin olun hergun eczanelere soruyorum ve depolara baktırıyorum, depolarda da yok, izmirde bir eczaneyi aradım, o da çalıştığı depolara bakti sistemden yine yok, simdi bir eczanede buldum adresime kargolatmaya çalışıyorum.hangi şehirdesiniz? bende küçük bir şehirdeyim çok şükür eczacım çok iyi, bitmeden haber veriyorum depodan getirtiyor, sordum hatta bulunması zor mu diye, önceden haber vermeniz yeterli dedi
Benimki niye alma dedi hiç anlam veremedim zatenEvet biz onunla aynı hastaneye gittiğimiz için aynısıni yazmışlar banada ondan verdiler faydasını gördüm
Nasıl ama bu kadar önemli bir ilaç olmaz hiç bir yerde , eğer varda vermiyorlarsa ve bu kadar insanı siterese sokuyorlarsa Allahlarından bulsunlarMuğladayım, emin olun hergun eczanelere soruyorum ve depolara baktırıyorum, depolarda da yok, izmirde bir eczaneyi aradım, o da çalıştığı depolara bakti sistemden yine yok, simdi bir eczanede buldum adresime kargolatmaya çalışıyorum.
Gerçekten Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. Ben bu sürecte çok kişiye ah ettim. Belki günah ama yaptıkları hakmı? Sanki zamlı aldılar o depolarda beklettikleri ilaçlarıda zam bekliyorlar. Keşke herkes kazandığı paraları hakkıyla kazansaOcak zammı için bekletiyorlar ellerindekileri diyorlardı, ben bugün zorla buldum neden yok dedim, bu kez de şubatta tekrar zam gelecek o yüzden çıkarmıyorlar dedi eczacı
Kuzum bildiğim duyduğum kadarıyla 8.haftaya kadar kullanılıyor benim kesilecek 16 Ocak taKızlar Estrofem ilacı ne zamana kadar kullanıyoruz
7+3üm en son kanamam olup hastaneye gittiğimde doktorumun söylediğini yazıyorum aynen, "hocam estrofem daha icecek miyim ona göre başka şehirden bulmaya çalışacagim" dedim, "bulamazsan bırakırız, bulursan severiz 10.haftaya kadar kullanmayı" dediKızlar Estrofem ilacı ne zamana kadar kullanıyoruz
BENDE 3 KES DÜŞÜK DĞAL GEBELİK. 4 TANE TÜP BEBEK SONUÇ NEGATİF. BU AY TÜP BEBEĞE BAŞLICAM YENİDEN. BANADA SANKİ HİÇ ANNE OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ GELİYOR. BU KEZ İNŞALLAH BİZDE SAĞLIKLI EMBİRYOYU BULUCAZ. SENİN DÜŞÜNCELERİN GİBİ DÜŞÜNECEĞİM BENDE İNŞALLAH. ÇOK ZOR VALLA YAŞAYAN ANLAR ANCAK. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH.Ben 6kez düşük yaptım. Sayısını unuttum ama 6-7 kez tüp bebek tedavisi gördüm sağlıklı embriyoyu aradım durdum her seferinde yine sağlıklı yok cevabı aldım yıkıldım. O hissi öyle net biliyorum kisanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim. O yüzden hep düşürecekmişim gibi hissettim ama çok şükür şuan yanımda uyuyor (düşüklerim genetik bi problem vardı eşimde o yüzden bu arada.tüp bebek tedavisinden olanlar değil yanlış anlamayın lütfen kendiliğinden oldu hep kısa sürede beta hcg yükselmedi ve düştü. Moralinizi bozmak istemem onlar sağlıksızdı ) bütün çabama emeğine değdi ama şuan o günleri bile güzel hatırlıyorum sizde öyle olacaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?