• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Şuan bende kullanıyorum dediğin gibi hem acıyo hem ağrıyo hemde morarmış ama benim doktorum bana topaklanma yapmasın diye ağrısını azaltsin diye jel verdi biraz olsun faydasını gördüm
Alıcam mutlaka hayat su hanım arnica jeli yazmış , ondan alıcam belki biraz azalır ağrılar

Aynen çok zor bir süreç gemiş olsun , ama çok şükür ki kavuşmuşsunuz bebeğinize sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🤲🤲🥹🥹🥹🥹 bende artık hiç bebek sahibi olamicam anne olamicam gibi geldi , inşallah sağlıkla ilerler , bize burda destek verdiğiniz için teşekkürler 🤲🤲🤲🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹
Rica ederim ne demek. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde🥰🥰 oğluma her sarıldığımda şöyle diyorum ‘annecim yediğim her bir iğneye değersin iyiki geldin iyiki senin için uğraşmışım’ Sizde sarılıp böyle diyeceksiniz inanıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰🥰🥰

Rica ederim ne demek. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde🥰🥰 oğluma her sarıldığımda şöyle diyorum ‘annecim yediğim her bir iğneye değersin iyiki geldin iyiki senin için uğraşmışım’ Sizde sarılıp böyle diyeceksiniz inanıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰🥰🥰
Ay çok teşekkür ederim 🥹🥹🥹🤲🤲🤲 inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri🤲🤲🤲

Cookiie Cookiie hanim kendi derdime düştüm sizi unuttum sanmayın, kontrole gittiniz mi? İlaçlarınıza başladınız mı? Covid negatifi gördünüz mü?
Canım ilaçlara başladım kontrole salı gidicem covid negatifide gördüm çok şükür 🥰

Şimdi dr sordum arnica jeli , yani iğine yaptığım yer önce sorun sonra kullanın dedi , asla kullanmayın bana dedi 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 anlamadım niye
Valla kuzum bana da Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi söylemişti alın diye önceki transfer de kullanmıştım kalçadan ignem varken bir zararı olsa vermezler di heralde ya yinede sen doktorunun dediğini yap 😇

Valla kuzum bana da Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi söylemişti alın diye önceki transfer de kullanmıştım kalçadan ignem varken bir zararı olsa vermezler di heralde ya yinede sen doktorunun dediğini yap 😇
Çok şaşırdım ne zararı ola bilir ki jelin zaten üstten kullanıyoruz , heralde acı çekmemi istiyorlar🤣🤣🤣🤣 başka çıklama yok galiba 😵‍💫😵‍💫

yani 2.gün en az %65 lik artış deniyor ki sizinki sağlamış, içinizi ferah tutun inşallah bi sorun çıkmayacaktır, benimde transfer tarihim 26 aralık 8.gün 80 10.gün 270 çıktı dr um daha da bakmana gerek yok dedi bende sizin gibi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah ama yarın da bi beta baktıracağım
İnşallah olumlu devam eder ❤️

Merhabalar. Ben de bugün ilk ultrason muayeneme girdim. Keseyi görmek için. Kalp atımı da oluşmuştu onu da duydum 🧿 çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 6 haftalık dedi doktorum.
Merhaba bu haftayı normal gebelik gibi adet tarihine göre mi soyluyorlar benm transferimin 17. Gününde bakacak ultrason ile yani yarın inşallah kese görürüm

yani 2.gün en az %65 lik artış deniyor ki sizinki sağlamış, içinizi ferah tutun inşallah bi sorun çıkmayacaktır, benimde transfer tarihim 26 aralık 8.gün 80 10.gün 270 çıktı dr um daha da bakmana gerek yok dedi bende sizin gibi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah ama yarın da bi beta baktıracağım
Hadi hayırlısı olsun insallah ben yarın baktiriyorum ultrason ile 2380 çıktı bugün beta en son inşallah bı kese gorurum

Back