Alıcam mutlaka hayat su hanım arnica jeli yazmış , ondan alıcam belki biraz azalır ağrılarŞuan bende kullanıyorum dediğin gibi hem acıyo hem ağrıyo hemde morarmış ama benim doktorum bana topaklanma yapmasın diye ağrısını azaltsin diye jel verdi biraz olsun faydasını gördüm
Rica ederim ne demek. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içindeAynen çok zor bir süreç gemiş olsun , ama çok şükür ki kavuşmuşsunuz bebeğinize sağlıkla büyüsün inşallahbende artık hiç bebek sahibi olamicam anne olamicam gibi geldi , inşallah sağlıkla ilerler , bize burda destek verdiğiniz için teşekkürler
Rica ederim kuzum ne demekAlıcam mutlaka teşekkür ederim
Ay çok teşekkür ederimRica ederim ne demek. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içindeoğluma her sarıldığımda şöyle diyorum ‘annecim yediğim her bir iğneye değersin iyiki geldin iyiki senin için uğraşmışım’ Sizde sarılıp böyle diyeceksiniz inanıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım ilaçlara başladım kontrole salı gidicem covid negatifide gördüm çok şükürCookiie hanim kendi derdime düştüm sizi unuttum sanmayın, kontrole gittiniz mi? İlaçlarınıza başladınız mı? Covid negatifi gördünüz mü?
Çok şükür , inşallah süreç çok güzel ilerlerCanım ilaçlara başladım kontrole salı gidicem covid negatifide gördüm çok şükür
Çok sağolun inşallahÇok şükür , inşallah süreç çok güzel ilerlerve pozitif cevabını alırsın
Şimdi dr sordum arnica jeli , yani iğine yaptığım yer önce sorun sonra kullanın dedi , asla kullanmayın bana dediRica ederim kuzum ne demek
Valla kuzum bana da Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi söylemişti alın diye önceki transfer de kullanmıştım kalçadan ignem varken bir zararı olsa vermezler di heralde ya yinede sen doktorunun dediğini yapŞimdi dr sordum arnica jeli , yani iğine yaptığım yer önce sorun sonra kullanın dedi , asla kullanmayın bana dedianlamadım niye
Ayyy iyi çok sevindim, artik hepimiz sizi bekliyoruzCanım ilaçlara başladım kontrole salı gidicem covid negatifide gördüm çok şükür
Çok şaşırdım ne zararı ola bilir ki jelin zaten üstten kullanıyoruz , heralde acı çekmemi istiyorlarValla kuzum bana da Ankara bahçeci tüp Bebek merkezi söylemişti alın diye önceki transfer de kullanmıştım kalçadan ignem varken bir zararı olsa vermezler di heralde ya yinede sen doktorunun dediğini yap
İnşallah bu defa olur artıkAyyy iyi çok sevindim, artik hepimiz sizi bekliyoruz
Hadi bakalim, icime doğuyor güzel olacak sonucuİnşallah bu defa olur artıkbende böyle sizden bilgileniyorum çok iyi oluyor
İnşallah olumlu devam ederyani 2.gün en az %65 lik artış deniyor ki sizinki sağlamış, içinizi ferah tutun inşallah bi sorun çıkmayacaktır, benimde transfer tarihim 26 aralık 8.gün 80 10.gün 270 çıktı dr um daha da bakmana gerek yok dedi bende sizin gibi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah ama yarın da bi beta baktıracağım
Arnica jeli bana tüp bebek doktorum yazdı ağrıyı hafifletiyor düzenli kullanıncaŞimdi dr sordum arnica jeli , yani iğine yaptığım yer önce sorun sonra kullanın dedi , asla kullanmayın bana dedianlamadım niye
İnşallah yarın ultrason için gel dediMerhaba , inşallah iyi olur
İnşallah canım ya rabbimden tek isteğim artık kucağımıza alabilelimHadi bakalim, icime doğuyor güzel olacak sonucu
Merhaba bu haftayı normal gebelik gibi adet tarihine göre mi soyluyorlar benm transferimin 17. Gününde bakacak ultrason ile yani yarın inşallah kese görürümMerhabalar. Ben de bugün ilk ultrason muayeneme girdim. Keseyi görmek için. Kalp atımı da oluşmuştu onu da duydumçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin 6 haftalık dedi doktorum.
Hadi hayırlısı olsun insallah ben yarın baktiriyorum ultrason ile 2380 çıktı bugün beta en son inşallah bı kese gorurumyani 2.gün en az %65 lik artış deniyor ki sizinki sağlamış, içinizi ferah tutun inşallah bi sorun çıkmayacaktır, benimde transfer tarihim 26 aralık 8.gün 80 10.gün 270 çıktı dr um daha da bakmana gerek yok dedi bende sizin gibi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah ama yarın da bi beta baktıracağım
inşallahHadi hayırlısı olsun insallah ben yarın baktiriyorum ultrason ile 2380 çıktı bugün beta en son inşallah bı kese gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?