• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar aranızda Yeni transfer olacak olan varsa estrofem i önceden doktora yazdırıp alın transfer e kadar biriktirin ben öyle yaptım hâlâ da kullanıyorum önceden aldıklarımi çünkü hem zor bulunan bir ilaç hemde hekim yazınca uyguna geliyor fiyatı günde 4 tane içiyorum diyin ki yeni kutuyu alma süreniz kısa olsun 😇 Bayuya Bayuya kuzum çok haklısın ama bebişi düşün sen üzülme ki o da etkilenmesin en azından bulmuşsun bak inşallah sorunsuz eline ulaşır zaten bırakmaya az kaldı seninde benim 16 Ocak ta bitiyor tamamen estrofem gecenki doktor da 8.haftada bırakılıyor demişti estrofem için 😇
Kesinlikle bizim de stok yapmamiz lazim, elimizde kalirsa da ihtiyaci olan insanlara veririz. Ben hekim mağduru oldum zaten bu doktorumdan onceki doktor 2×1e düşürmüştü ve öyle yazmış receteyi, suan elimde var görünüyor sistemde, ama ben 2×2 içiyorum, parasiyla alacagim diyorum onda da bulamıyorum, Allah herkesin yardımcısı olsun 😔

Kesinlikle bizim de stok yapmamiz lazim, elimizde kalirsa da ihtiyaci olan insanlara veririz. Ben hekim mağduru oldum zaten bu doktorumdan onceki doktor 2×1e düşürmüştü ve öyle yazmış receteyi, suan elimde var görünüyor sistemde, ama ben 2×2 içiyorum, parasiyla alacagim diyorum onda da bulamıyorum, Allah herkesin yardımcısı olsun 😔
Aynen kuzum yanlış hatırlamıyorsam ben toplamda 6 kutu bitirmiş olucam bu süreçte

Kahverengi lekelenmeye döndü ama inanılmaz kasık ağrım var regl ağrısı gibi, Allah'a şükür doktor kötü birşey söylemiyor, kanama alanı var demiyor, düşük tehlikesi var demiyor, sadece olur böyle seyler 9 ay boyunca diyor ama nedenini söylemiyor =(
Canım nedeni yol bi çoğu kadın bu kanamaları yaşıyormuş , içini ferah tut bebeğinde iyi çok şükür sen sadece dinlen sitres yapma kasık ağrıları çok normal rahmin büyüyor

Çok geçmiş olsun bol bol narenciye c vitamini almaya çalışın benimde ağzımda yara çıkmaya başladı bağışıklığım düşüyor galiba göbeğimde kistler oluştu artık iğneyi sokmakta çok zorlanıyorum iğneyi batiriyorum ama itemiyorum geri çıkarıyorum başka yere sokuyorum inanılmaz acıyor hayırlısıyla şu zamanlar geçseydi inşallah
Ben her iki iğnemi progestan ve oksaparı sağlık ocağına yaptırıyorum

7+3üm en son kanamam olup hastaneye gittiğimde doktorumun söylediğini yazıyorum aynen, "hocam estrofem daha icecek miyim ona göre başka şehirden bulmaya çalışacagim" dedim, "bulamazsan bırakırız, bulursan severiz 10.haftaya kadar kullanmayı" dedi
sanırım bana da 3.aya kadar kullandıracaklar, cuma günü keseyi gördükten sonra soracağım tekrar

BENDE 3 KES DÜŞÜK DĞAL GEBELİK. 4 TANE TÜP BEBEK SONUÇ NEGATİF. BU AY TÜP BEBEĞE BAŞLICAM YENİDEN. BANADA SANKİ HİÇ ANNE OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ GELİYOR. BU KEZ İNŞALLAH BİZDE SAĞLIKLI EMBİRYOYU BULUCAZ. SENİN DÜŞÜNCELERİN GİBİ DÜŞÜNECEĞİM BENDE İNŞALLAH. ÇOK ZOR VALLA YAŞAYAN ANLAR ANCAK. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH.
İnşallah çok beklemeden yavruna kavuşursun hiç merak etme , ümidini kayb etme sakın , Allah’ın izniyle olacaktır 🤲🤲🤲🤲

çok saçma bişey oldu bende kendi dr um yazdığı 3x2 estrofemi eczane 1 kutu karşılanıyor dedi, daha sonra aile hekimliğinde Yazdırdım 4 kutu karşılandı bu defa 🤦

Bir eczanede buldum ama kargo hizmeti yok sonuçta eczanelerin, haber bekliyorum
İnşallah gönderirler , gönderemezlerse çare yok sıkıntı yapma eşin gidip alır gelir çok yol değil , her şeyin bi çözümü var önemli olan o ilacı bulman , ondan sonrası Kolay

Bir eczanede buldum ama kargo hizmeti yok sonuçta eczanelerin, haber bekliyorum
Canım bende istanbulda düşün hastanede karşısındaki ecz tek kutu vermişti ben sanayiden bir ecz aldım sağ olsunlar hallediyorlar günde altı kez kullanıyorum taaa ki 12.haftaya kadar epey kutu bitirdim. Olurda bulamazsan söyle bende aldırırım kargo yaptırırım sana ☺️

Canım bende istanbulda düşün hastanede karşısındaki ecz tek kutu vermişti ben sanayiden bir ecz aldım sağ olsunlar hallediyorlar günde altı kez kullanıyorum taaa ki 12.haftaya kadar epey kutu bitirdim. Olurda bulamazsan söyle bende aldırırım kargo yaptırırım sana ☺️
Allah razi olsun, çok teşekkür ederim 🥰🙏

İnşallah çok beklemeden yavruna kavuşursun hiç merak etme , ümidini kayb etme sakın , Allah’ın izniyle olacaktır 🤲🤲🤲🤲
Ben o kadar pozitif o kadar güler yüzlü biriydimki şimdi asık suratlı negatif biri oldum çok yoruldum. Allah yardımcımız olsun son ümitlerim umarım olacak allahın izniyle.

Kızlar cevap yazarsanız sevinirim..
Beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. Gün 195
İstenilen miktar da artmamış ama düşmemiş de..
Cuma tekrar baktıracağım. Doktorum 2 embriyo ilk başta tutmuş sonra birisi tutmamışsa böyle yavaş artabiliyor dedi takip edeceğiz. Ümitlenmeli miyim? Fikri olan veya böyle bişe yaşayan duyan var mı..

Merhaba bu haftayı normal gebelik gibi adet tarihine göre mi soyluyorlar benm transferimin 17. Gününde bakacak ultrason ile yani yarın inşallah kese görürüm
Merhabalar. Neye göre hesaplandığını bilmiyorum tam olarak. Doktor tam 6 haftalık dedi o gün. Son adet tarihim 29 kasım.

Back