• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

BENDE 3 KES DÜŞÜK DĞAL GEBELİK. 4 TANE TÜP BEBEK SONUÇ NEGATİF. BU AY TÜP BEBEĞE BAŞLICAM YENİDEN. BANADA SANKİ HİÇ ANNE OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ GELİYOR. BU KEZ İNŞALLAH BİZDE SAĞLIKLI EMBİRYOYU BULUCAZ. SENİN DÜŞÜNCELERİN GİBİ DÜŞÜNECEĞİM BENDE İNŞALLAH. ÇOK ZOR VALLA YAŞAYAN ANLAR ANCAK. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH.
Çok teşekkür ederim amin☺️☺️ Bunu söylemek dile kolay ama gerçekten herşeyin bi zamanı varmış .Bizde bu şekilde sınanıyoruz. Ben anne olmayı hep çok isterdim bebekli birilerini görünce hep imrenirdim bu şekilde sınandım. Hiç vazgeçmedim yıkıldığım zamanlar oldu umutsuzluğa kapıldım herhalde anne olamıcam dedim ama günün sonunda geçti gitti. Bi kaç ay sonra tekrar tedaviye başladım. Herkes vücudun zarar görcek yapma bekle biraz dedi ama ben doktorunda onayıyla olumsuz deneyimleri bi kenara bırakıp en baştan başladım. Eş kösteğiyle yaptım bide bunları laf yiye yiye. Rabbim çabamı gördü ve beni ödüllendirdi bence☺️ bazıları çabalamadan bu sonuca ulaşıyor ama bizim için bu uygun görülmüş demekki. Uzun lafın kısası hiç pes etmeyin hep olumlu düşünün bu sefer olacak diye başlayın. Şuan tüp bebek tedavisinde o kadar iyi şeyler oluyor ki imkansız denilen kişiler bile anne baba oluyor. Bizimki imkansız değildi sadece zamana ihtiyacı vardı ve doğru zaman geldi ben anne oldum. Darısı sizin ve tüm isteyen dua eden çabalayanların başına.

Göbekten yapıyorum ben oksoparla prolutex vuruluyorum 7 aralıktan beri hala vuruluyorum o yüzden sağlık ocağına gitme ihtimalim yok
Bende 5 aralıktan beri kalçadan progestan, 10 aralıktan beride oksapar göbekten. Kalçadan olan iğne için zaten sağlık ocağına gidiyorum o meyanda oksaparıda yaptırıyorum. Tek oksaparda olsa zaten benim iğne fobim var kendim yapamam.

Bende 5 aralıktan beri kalçadan progestan, 10 aralıktan beride oksapar göbekten. Kalçadan olan iğne için zaten sağlık ocağına gidiyorum o meyanda oksaparıda yaptırıyorum. Tek oksaparda olsa zaten benim iğne fobim var kendim yapamam.
Progestan çok ağrılı bir iğneymis zaten prolutex öyle değil çok şükür ama sürekli göbekten vurunca yer kalmadı artık oksopar çok kötü morartiyor kist gibi oluyor göbeğim inşallah hayırlısıyla bırakabilmek nasip olsun

Canım bende istanbulda düşün hastanede karşısındaki ecz tek kutu vermişti ben sanayiden bir ecz aldım sağ olsunlar hallediyorlar günde altı kez kullanıyorum taaa ki 12.haftaya kadar epey kutu bitirdim. Olurda bulamazsan söyle bende aldırırım kargo yaptırırım sana ☺️
Bulduğum eczanedeki çalışan hanım sağolsun kargoladı, inşallah 2güne falan elimde olacak, son 3 kutuydu eczanedeki insallah doktorum dedigi zamana kadar yeter ve sonrasinda gerek olmaz, yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏🥰

Progestan çok ağrılı bir iğneymis zaten prolutex öyle değil çok şükür ama sürekli göbekten vurunca yer kalmadı artık oksopar çok kötü morartiyor kist gibi oluyor göbeğim inşallah hayırlısıyla bırakabilmek nasip olsun
Prolutexte göbektenmi oksapar gibi

Kızlar transferin 8.günü 65 çıktı 10.günü 134 12.gün 375 çıktı doktorum artık kan vermeye gerek yok dedi ilaçlarına aynen devam et dedi benim sorum ilaçlarım progestan50 mg iğne coraspin 100mg folic1 birde progestan kapsül bunları devlet ödüyor mu gidip yazdırıp alsam

Ben o kadar pozitif o kadar güler yüzlü biriydimki şimdi asık suratlı negatif biri oldum çok yoruldum. Allah yardımcımız olsun son ümitlerim umarım olacak allahın izniyle.
İnşallah olacak hiç negatif enerji verme , moralini bozma sitres yapma , onlar çok etkili şeyler , çok iyi anlıyoruz seni hepimiz aynı süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun , inşallah hepimiz kabuşucaz yavrumuza

Kızlar cevap yazarsanız sevinirim..
Beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. Gün 195
İstenilen miktar da artmamış ama düşmemiş de..
Cuma tekrar baktıracağım. Doktorum 2 embriyo ilk başta tutmuş sonra birisi tutmamışsa böyle yavaş artabiliyor dedi takip edeceğiz. Ümitlenmeli miyim? Fikri olan veya böyle bişe yaşayan duyan var mı..
Olacak inşallah pozitif düşün , dr dediği gibi olmuş ola bilir tabiki , bazen ama değeri ilk başta yavaş ilerleye biliyor , içini ferah tut

Yani bencede , ya ben dr la direk konuşamıyorum , hemşire acaba korktu mu bilet olur diye kullanma demiş ola bilir , bilemedim valla 😞😞😞
Doktorunla direk konusabilsen iyi olurdu belki hemşire dediğin gibi birşey olur gibisinden düşünmüş olabilir

Kızlar transferin 8.günü 65 çıktı 10.günü 134 12.gün 375 çıktı doktorum artık kan vermeye gerek yok dedi ilaçlarına aynen devam et dedi benim sorum ilaçlarım progestan50 mg iğne coraspin 100mg folic1 birde progestan kapsül bunları devlet ödüyor mu gidip yazdırıp alsam
Hayırlı olsun inşallah iğneyi karşılamıyor diye biliyorum benimki prolutex doktor yazsamda karşılamaz dedi ama corasprin folik asit fitili karşıladı biz çok şükür ilk muayenede kalp atışını duyunca oksoparıda karşıladı 2600 küsur tutacak ilaca 132 TL verdik prolutexi aryica komşumdan aldım

Estrofem daha ne kadar kullanılıyor acaba ben de stok yapayım. Ayrıca progestan ve estrofemi doktorlar yazıyor mu ya ben de yazdırayım.

progestan 50 mg ı karşılıyor ama dex 25 mg ı karşılamıyor, coraspin i de karşılıyor folic asit vitamin grubundan olduğu için onu karşılamayacaktır, fitili de mesela ben 2x2 yazdırmıştım 3 kutu aldım bu ayın 19 una kadar geçerli, bitti yine yazdırdım ama karşılamadı yani 2x2 yi karşılamıyor

progestan 50 mg ı karşılıyor ama dex 25 mg ı karşılamıyor, coraspin i de karşılıyor folic asit vitamin grubundan olduğu için onu karşılamayacaktır, fitili de mesela ben 2x2 yazdırmıştım 3 kutu aldım bu ayın 19 una kadar geçerli, bitti yine yazdırdım ama karşılamadı yani 2x2 yi karşılamıyor
şimdi baktım da progestan fitili günde 3 tane karşılıyor devlet

Back