- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Maşalşah çok güzel sağlıcakla devamı gelsin inşKızlar akşam kan verdım 8. Gun 307cıktı cıft embrıyo transferı yapılmıştı hala ınanamıyorum ınsAllah ıkıyede katlar sağlıkla ılerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşalşah çok güzel sağlıcakla devamı gelsin inşKızlar akşam kan verdım 8. Gun 307cıktı cıft embrıyo transferı yapılmıştı hala ınanamıyorum ınsAllah ıkıyede katlar sağlıkla ılerler
Benim bi arkadaşım pozitifi aldıktan sonra bildiğin adet olmuştu. Şimdi büyüdü bile bebeğiAy valla bende 50 kere sordum herkes herkes normal diyor , ama ben yine sizin dediğiniz gibi diyorum acaba düşecek mi acaba bişey mi olacak , ana herkes normal diyor
Çok geçmiş olsun bol bol narenciye c vitamini almaya çalışın benimde ağzımda yara çıkmaya başladı bağışıklığım düşüyor galiba göbeğimde kistler oluştu artık iğneyi sokmakta çok zorlanıyorum iğneyi batiriyorum ama itemiyorum geri çıkarıyorum başka yere sokuyorum inanılmaz acıyor hayırlısıyla şu zamanlar geçseydi inşallahValla maşallah diyelim .Benim mide bulantısı aşırı zor doktor ilacın dozunu artırdı. İnşallah iyi gelir. Birde grip oldugum öksürük burun akıntısı fenalardayim.
Bu endişede normal aslında insan kendine söz geçiremiyor acaba ben rahatlayım diye mi öyle söylüyorlar acaba bende öyle olmaz mı bunlar kafanda dönüp duruyor ablam çok zorlu bi hamilelik geçirdi kanaması aylarca geçmedi. Hastanede yattı günlerce ama o bile sağlıkla doğurdu bunu düşününce kasık ağrısı hiç kafaya takmamak gereken bi durum inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız kızlar bebekler annenin duygularını hissedermiş hep pozitif düşünün. İnternette okuduğunuz kötü yorumlara aldırmayın. Seneye bu vakitler derdiniz bu bebek niye uyumuyor olacak inşallahAy valla bende 50 kere sordum herkes herkes normal diyor , ama ben yine sizin dediğiniz gibi diyorum acaba düşecek mi acaba bişey mi olacak , ana herkes normal diyor
Benim göbeğimi görsen birde oksoparda çok kötü morartiyor yakiyor çok zor hayırlısıyla kavusalimda bebeğimize bunlar geçecek inşallahAynen doğru ama bana iğne yapılan yerler mod mor oldu düğümlendi , çok kötü oldu anlamadım niye , bakın fotoğraf yükledim , acaba normal mi
Aynen benim annemde bana hamileyken kan öyle bi akıyordu bacaklarıma geldi dedi , ama dr gitmiş ve bişey olmamışBenim bi arkadaşım pozitifi aldıktan sonra bildiğin adet olmuştu. Şimdi büyüdü bile bebeği
Benim buzlugumda kemik suyum hep olur zaten, çorbalara katıyorum, tesekkur ederimMerak etme bebeğin büyüyor ama içerde ondan dolayı , ama sen dikkat et yorma kendini yapa bildiğin kadar faydalı şeyler ye , bu gün okudum kemik suyu baya rahmi güçlendiriyor kemik aldım hergün bir bardak suyun içicem , bence sende yap iç , hep güzel hem faydalı
Evet öyleymiş saglikla kucagimiza alalim da gerisine katlanacagiz artikNormal hiç meraklanma bende sabah uyandım o kadar kasıklarım ağrıyordu ki bi an bende adet oldum sandım koştum tuvalete baktım bişey yok korktum bi an , aradım normal dedi rahim büyüyormuş
Ahaha inşallah , o kadar test verdim negatif sonuç gördüm o kadar çok istedim ki şu an sanki gerçek gelmiyor gibi bazen , Allah isteyen herkese nasip estin , kimsenin emeğini boş çıkarmasınBu endişede normal aslında insan kendine söz geçiremiyor acaba ben rahatlayım diye mi öyle söylüyorlar acaba bende öyle olmaz mı bunlar kafanda dönüp duruyor ablam çok zorlu bi hamilelik geçirdi kanaması aylarca geçmedi. Hastanede yattı günlerce ama o bile sağlıkla doğurdu bunu düşününce kasık ağrısı hiç kafaya takmamak gereken bi durum inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız kızlar bebekler annenin duygularını hissedermiş hep pozitif düşünün. İnternette okuduğunuz kötü yorumlara aldırmayın. Seneye bu vakitler derdiniz bu bebek niye uyumuyor olacak inşallah
Çok teşekkür ederim ilginiz için, içimi rahatlattınız evladiniz, sevdiklerinizle guzel bir ömrünüz olsunBana güvenin allahın izniyle hiç birşey olmayacak ben bunu doğurana kadar yaşadım. Zehir oldu hamileliğim. İlk aylar acaba düşüyor mu bu ağrı ne diye endişelendim son aylarda acaba erken mi doğurcam bu ağrı ne diye endişelendim ama çok şükür vaktinde doğdu ilk aylarda adet ağrısı gibi ağrı çok oluyor hiç kafanıza takmayın bebiş biraz yer yapıyor kendine büyüyor kolay değil
Aynen valla inşallah sadece sağlıkla kavuşalımBenim göbeğimi görsen birde oksoparda çok kötü morartiyor yakiyor çok zor hayırlısıyla kavusalimda bebeğimize bunlar geçecek inşallah
Aynen bende sizin gibiyim , elimden geldikçe dikkatli beslenmeye çalışıyorum çünkü çok önemli bu dönemde beslenme şekli , ceviz de çok iyi miş , ıspanak , yeşil mercimekBenim buzlugumda kemik suyum hep olur zaten, çorbalara katıyorum, tesekkur ederim
Aynen valla amin inşallahEvet öyleymiş saglikla kucagimiza alalim da gerisine katlanacagiz artik
Ben 6kez düşük yaptım. Sayısını unuttum ama 6-7 kez tüp bebek tedavisi gördüm sağlıklı embriyoyu aradım durdum her seferinde yine sağlıklı yok cevabı aldım yıkıldım. O hissi öyle net biliyorum ki sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim. O yüzden hep düşürecekmişim gibi hissettim ama çok şükür şuan yanımda uyuyor (düşüklerim genetik bi problem vardı eşimde o yüzden bu arada.tüp bebek tedavisinden olanlar değil yanlış anlamayın lütfen kendiliğinden oldu hep kısa sürede beta hcg yükselmedi ve düştü. Moralinizi bozmak istemem onlar sağlıksızdı) bütün çabama emeğine değdi ama şuan o günleri bile güzel hatırlıyorum sizde öyle olacaksınız inşallahAhaha inşallah , o kadar test verdim negatif sonuç gördüm o kadar çok istedim ki şu an sanki gerçek gelmiyor gibi bazen , Allah isteyen herkese nasip estin , kimsenin emeğini boş çıkarmasın
Çok teşekkür ederim aminn inşallah yavrunuzu kucağınıza alırsınız sağlıklı mutluluklaÇok teşekkür ederim ilginiz için, içimi rahatlattınız evladiniz, sevdiklerinizle guzel bir ömrünüz olsun
Aynen çok zor bir süreç gemiş olsun , ama çok şükür ki kavuşmuşsunuz bebeğinize sağlıkla büyüsün inşallah bende artık hiç bebek sahibi olamicam anne olamicam gibi geldi , inşallah sağlıkla ilerler , bize burda destek verdiğiniz için teşekkürlerBen 6kez düşük yaptım. Sayısını unuttum ama 6-7 kez tüp bebek tedavisi gördüm sağlıklı embriyoyu aradım durdum her seferinde yine sağlıklı yok cevabı aldım yıkıldım. O hissi öyle net biliyorum ki sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim. O yüzden hep düşürecekmişim gibi hissettim ama çok şükür şuan yanımda uyuyor (düşüklerim genetik bi problem vardı eşimde o yüzden bu arada.tüp bebek tedavisinden olanlar değil yanlış anlamayın lütfen kendiliğinden oldu hep kısa sürede beta hcg yükselmedi ve düştü. Moralinizi bozmak istemem onlar sağlıksızdı) bütün çabama emeğine değdi ama şuan o günleri bile güzel hatırlıyorum sizde öyle olacaksınız inşallah
Şuan bende kullanıyorum dediğin gibi hem acıyo hem ağrıyo hemde morarmış ama benim doktorum bana topaklanma yapmasın diye ağrısını azaltsin diye jel verdi biraz olsun faydasını gördümKızlar benim lekelenme var diye her gün 2 tane progestan iğnesi söyledi dr , bebeğin kalp atışına kadar devam edicez dedi , ama şu ana kadar 7 tane vuruldum ve morardı ve acayip acıyor yani felaket , sizde oldu mu böyle bişey ? Tekrar fitil kullana bilirmiyim diye sordum yok dediler
Alıcam mutlaka teşekkür ederimKızlar bu iğneler morarma şişlik yapmasın diye Arnica diye bir jel kullanmanızı tavsiye ederim günde üç kez felan iğne yerlerini ovaliyorsunuz bu jelle