- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Hayırlı olsun inşallah devamı da gelcekSelam kızlar, ben geçen hafta cumartesi transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptırdım, hcg değerim 110 çıktı, inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Şu an ne kadarlık hamilesiniz ? İkiz mi tek mi belli oldu muBenimde 9.günü oldu kan verdim 368 çıkmıştı. corasprini kestirdi ve estrofemi günde 5 adet alıyorken 6 adete çıkarttı. Dahada çok şükür gelmedi. Tek söyledikleri leke şeklinde bile devam ederse iğneni her gün yapacaksın (progestan). Ama bildir mutlaka canım
5.gün embriyosu muydu?Amiiin hepimiz inşallah, en iyizi biz anlarız birbirimizi... Yüksek mi değer yoksa normal mi bilemedim, pazartesi tekrar kan vereceğim...
Gözün aydın süperSelam kızlar, ben geçen hafta cumartesi transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptırdım, hcg değerim 110 çıktı, inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Çok iyi sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba canım çok teşekkür ederim transfer günü dahil 11. Günüm
MaşallahKızlar sonucum çıktı. 84.60 çıkmış
Benim de 7.gün 75 çıkmıştı sizin 8.gun 100 gayet normalAmiiin hepimiz inşallah, en iyizi biz anlarız birbirimizi... Yüksek mi değer yoksa normal mi bilemedim, pazartesi tekrar kan vereceğim...
Maşallah devamı güzelce gelir inşallahSelam kızlar, ben geçen hafta cumartesi transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptırdım, hcg değerim 110 çıktı, inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Cikmamis neden düşük olsun, onemli olan düzenli artış, saglikla kucaginiza alınEki Görüntüle 3188071
Bugün transeferin 8.gunu değerim düşük mü çıkmış sizce
Ya ne bilim burda okudum 7 8. Günlerde herkesin 80 100 çıkmış düşük gibi geldi üzüldümCikmamis neden düşük olsun, onemli olan düzenli artış, saglikla kucaginiza alın
Hiç merak etme banada aynısını dediler benimde 6 güne gitti şuan pozitif mesela değerin yukselmesini bekliyorum moralini bozma önemli olan kalitesiKızlar benim 10 tane embriyo var ama 5 gün gelişmeleri yavaşlamis 6 günü bekliyecez dediler ona göre dondurcaklarmis yani iyi 6gun yada kotumu
Onemli olan 2günde bir olan artış, ben de ilk ogrendigimde 35le ogrendim ohooo o zaman benimki cok düşük diye üzülse miydim, merak etmeyin, artışı kontrol edinYa ne bilim burda okudum 7 8. Günlerde herkesin 80 100 çıkmış düşük gibi geldi üzüldüm
Dediğiniz çok normal aslında ama yinede evham ediyo insan bir arkadaşla aynı gün transfer olduk onun 84 çıkmış bugün değeri ismini unuttum amaOnemli olan 2günde bir olan artış, ben de ilk ogrendigimde 35le ogrendim ohooo o zaman benimki cok düşük diye üzülse miydim, merak etmeyin, artışı kontrol edin
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşEki Görüntüle 3188071
Bugün transeferin 8.gunu değerim düşük mü çıkmış sizce
Sizinki geç tutunmuştur, burada çoğu kisi geç dollenme diyor ama yanlis kullanim, bize zaten döllenmiş embriyo transfer ediliyor, bizde geç döllenme diye bir ihtimal yok, o kisiyle farkiniz embriyo günüdür, embriyonun hucre sayisi farkidir, daha geç tutunmuştur embriyo, üzülmeyiniz boşuna bence suan mutlu olma zamaniDediğiniz çok normal aslında ama yinede evham ediyo insan bir arkadaşla aynı gün transfer olduk onun 84 çıkmış bugün değeri ismini unuttum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?