2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Şu an ne kadarlık hamilesiniz ? İkiz mi tek mi belli oldu mu

Amiiin hepimiz inşallah, en iyizi biz anlarız birbirimizi... Yüksek mi değer yoksa normal mi bilemedim, pazartesi tekrar kan vereceğim...
Benim de 7.gün 75 çıkmıştı sizin 8.gun 100 gayet normal önemli olan 2 günde bir minimum %65 artması (genellikle 2 katı diyorlar)

Kızlar benim 10 tane embriyo var ama 5 gün gelişmeleri yavaşlamis 6 günü bekliyecez dediler ona göre dondurcaklarmis yani iyi 6gun yada kotumu
Hiç merak etme banada aynısını dediler benimde 6 güne gitti şuan pozitif mesela değerin yukselmesini bekliyorum moralini bozma önemli olan kalitesi

Ya ne bilim burda okudum 7 8. Günlerde herkesin 80 100 çıkmış düşük gibi geldi üzüldüm
Onemli olan 2günde bir olan artış, ben de ilk ogrendigimde 35le ogrendim ohooo o zaman benimki cok düşük diye üzülse miydim, merak etmeyin, artışı kontrol edin

Onemli olan 2günde bir olan artış, ben de ilk ogrendigimde 35le ogrendim ohooo o zaman benimki cok düşük diye üzülse miydim, merak etmeyin, artışı kontrol edin
Dediğiniz çok normal aslında ama yinede evham ediyo insan bir arkadaşla aynı gün transfer olduk onun 84 çıkmış bugün değeri ismini unuttum ama

Dediğiniz çok normal aslında ama yinede evham ediyo insan bir arkadaşla aynı gün transfer olduk onun 84 çıkmış bugün değeri ismini unuttum ama
Sizinki geç tutunmuştur, burada çoğu kisi geç dollenme diyor ama yanlis kullanim, bize zaten döllenmiş embriyo transfer ediliyor, bizde geç döllenme diye bir ihtimal yok, o kisiyle farkiniz embriyo günüdür, embriyonun hucre sayisi farkidir, daha geç tutunmuştur embriyo, üzülmeyiniz boşuna bence suan mutlu olma zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…