Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralim bozuldu ister istemez akşam gidicez bakalım ne çıkacakBazen test kitleri bozuk ola biliyor , ben o testlere pek güvenmiyorum , en güvenlisi kan testi , 2 gün peş peşe ver eğer artış gösterirse hamilesindir inşallah
Moralini bozma inşallah pozitiftirMoralim bozuldu ister istemez akşam gidicez bakalım ne çıkacak
Silik birseymi var yoksa golgedenmi oyle gorunuyor cnm ama bekle bazen cok gec cikabiliyor ins pozitiftirBu şekilde 9. Gün silikte olsa bişey çıkmazmıydı acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin ve kaçıncı denemenizKızlar merhaba ben bugun bhcg testi verdim sonuç 401 çıktı
ne rahatlatıcı bir açıklama çok teşekkürler Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin sizin ve bu süreçteki herkesinKizlar yorumlarınızı okudum pozitifi gören annelerimizin endişelerinin hepsini yaşayan bir tüp bebek gebesiyim. Tüp bebekte 6. Hafta itibariyle kahve-pembe lekelenme hatta parlak kırmızı kanama dahi olabilir. Psikolojik olarak sizi yoran bir süreç olsada bebeğinize bir şey olmuyor. Her tüp bebektede bunlar olacak diye bir durum yok stres olmayın. Ben en kötüsünü yaşayan biri olarak öncelikle 13 haftalık gebe olduğumu söyleyeyim. 6. Haftadan beri 7 8 günde bir paçalarımdan akarcasina kanama yaşıyorum. Kontrole gidiyoruz, bebeğin keyfi yerinde taklalar atiyor Kaç kere bebeği düşürdüm kesin diye gittim doktora size anlatamam. Ancak bu kanamaların düşükle ilgisi olmadığına bebeğimin hareketlerini ve içerideki rahatını görünce inandım. Kanamaniz olduğunda acilde ultrason baktırin içiniz rahat etsin bol bol istirahat edin. Umarım hiçbiriniz kanama yaşamadan stressiz bir gebelik geçirirsiniz. Başta söylediğimi tekrar ediyorum. Tüp bebekte kanama olur diye kesin yorum yapanlara aldırış etmeyin olanda olur olmayanda, sadece siz Sakin olun ve bebeğinizin size sıkıca tutunduguna inanın.
Gebelik günü geriden gelen anne adaylarıda üzülmesin. O durum toparlanıyor genellikle bizde 4 gün geriden geliyorduk simdi 2 gün öndeyiz
Herkese sağlıklı gebelik diliyorum
İnşallah bebeğiniz sağ sağlim kucağına alırsın benimde bu gün 2,3 damla kahve rengi kan verdi , inşallah bebeğim gitmemiştirKizlar yorumlarınızı okudum pozitifi gören annelerimizin endişelerinin hepsini yaşayan bir tüp bebek gebesiyim. Tüp bebekte 6. Hafta itibariyle kahve-pembe lekelenme hatta parlak kırmızı kanama dahi olabilir. Psikolojik olarak sizi yoran bir süreç olsada bebeğinize bir şey olmuyor. Her tüp bebektede bunlar olacak diye bir durum yok stres olmayın. Ben en kötüsünü yaşayan biri olarak öncelikle 13 haftalık gebe olduğumu söyleyeyim. 6. Haftadan beri 7 8 günde bir paçalarımdan akarcasina kanama yaşıyorum. Kontrole gidiyoruz, bebeğin keyfi yerinde taklalar atiyor Kaç kere bebeği düşürdüm kesin diye gittim doktora size anlatamam. Ancak bu kanamaların düşükle ilgisi olmadığına bebeğimin hareketlerini ve içerideki rahatını görünce inandım. Kanamaniz olduğunda acilde ultrason baktırin içiniz rahat etsin bol bol istirahat edin. Umarım hiçbiriniz kanama yaşamadan stressiz bir gebelik geçirirsiniz. Başta söylediğimi tekrar ediyorum. Tüp bebekte kanama olur diye kesin yorum yapanlara aldırış etmeyin olanda olur olmayanda, sadece siz Sakin olun ve bebeğinizin size sıkıca tutunduguna inanın.
Gebelik günü geriden gelen anne adaylarıda üzülmesin. O durum toparlanıyor genellikle bizde 4 gün geriden geliyorduk simdi 2 gün öndeyiz
Herkese sağlıklı gebelik diliyorum
Herşey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahİnşallah bebeğiniz sağ sağlim kucağına alırsın benimde bu gün 2,3 damla kahve rengi kan verdi , inşallah bebeğim gitmemiştir
Merhaba gözün aydın canım transferin kaçıncı günüydü ?Kızlar merhaba ben bugun bhcg testi verdim sonuç 401 çıktı
Çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahHerşey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
benim dr transfer gününü ilk gün saydı ki hep akşama doğru yapıyor transferleri , ama ilk günü saymayanlar da varTest için verilen süreye transfer gününüzü de ekliyor musunuz acaba?transfer gününden sonraki gün mü ilk gün kabul ediliyor?
Ay hadi inşallah bende öyle düşündüm inşallah Allah söyletmiştir. İnşallah hep beraber görürüzBelki de allah söyletmiştir inşallah o günleri de görürüz hep birlikte
Sanki bi çizgi daha var gibi ya. Bide bence moralinizi bozmayın düşünsenize 40 30 değerinde bi Bhcg varsa idrarda bence çıkması mümkün depil. Hayırlısıyla inşallah pozitif sonucu görürsünüzBu şekilde 9. Gün silikte olsa bişey çıkmazmıydı acaba
Transfer günü sayılmıyor canım ertesı gun 1. Gun oluyor yanı genelde bu sekılde kabul edılıyorTest için verilen süreye transfer gününüzü de ekliyor musunuz acaba?transfer gününden sonraki gün mü ilk gün kabul ediliyor?
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar kan verdim Hemen dua zinciri oluşturuyoruz
hadi bakalım hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızKızlar kan verdim Hemen dua zinciri oluşturuyoruz