2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Pozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?

Kalp atışını duyan hanimlar birsey sorabilir miyim? Estrofeme devam ediyor musunuz? Ediyorsanız doz nedir?
Ben duydum çok şükür ama kese olması gerekenden küçük bebeği atabilirde büyüyebilirde dedi aynen devam ediyorum ilaçlara estofem günde 3 tane prolutex 1 tane cuma günü tekrar kontrol var o zaman karar verilecek normalde kalp atışını duyunca kesecektik prolutex ve estrofemi

Iste ben de internette bunu okudum, kalp atışı duyunca kesiliyor diye ama benim doktorum kesmedi

Kızlar benim yine kanamam oldu , uyudun uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı tuvalete gittim ve kan geldi az geldi ama geldi , gitti galiba bebeğim

Kızlar benim yine kanamam oldu , uyudun uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı tuvalete gittim ve kan geldi az geldi ama geldi , gitti galiba bebeğim
hayır öyle düşünme bi acile falan git belki bi müdahale yaparlar

Az bir kanamayla bebek gitmez rahat ol.ama progestan fitilini arttir hic kalkma yarin hen dra git.insallah yetlesmeden dolayidir rahat ol. Bebegini Rabbine emanet et

Bu sekilde evde bekleyemezsiniz, acile gidin, ben de yılbaşı gecesi gittim, igne, fitil, serum falan veriyorlar ayrica muayene ediyor doktor

Peki kizlar test yaptiktan sonra transferin kacinci gunu kese gormeye gittiniz.ben cok erken gitmek istemiyorum.

Tamam o zaman gidiyorum ben acile dr hemşiresi cevap vermedi
Hele ki ayni sehirde degilseniz zaten pozitifi gorduyseniz bana gore onlarin hastasi olmaktan çıkıyorsunuz, acile gidin, ben tüp bebek yatirdim pozitifim ama kanamam var deyin, tüp bebek oldugunuzu belirtin, kullandiginiz ilaçları sayın doktora

Maşallah deyim ne kadar bilgi edinmissiniz öyle oluyo ama hele ki birden fazla tüp bebek denediysen daha bilgili oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…