Evet çift dondurulmuş 5. Gün embriyosu5.gün embriyosu muydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çift dondurulmuş 5. Gün embriyosu5.gün embriyosu muydu?
Benim de çift inşallah çifter çifter doğurcaz hepimizEvet çift dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Tekrar at canım açılmıyor
İşte yumurta kalitesi kötümus benim polikistik varHiç merak etme banada aynısını dediler benimde 6 güne gitti şuan pozitif mesela değerin yukselmesini bekliyorum moralini bozma önemli olan kalitesi
İnşallah, ben 3 üz felan olabilir diye tedirginim hayırlısı olsun diyelimBenim de çift inşallah çifter çifter doğurcaz hepimiz
Rabbim en güzelini verecek bizim için öyle düşünİnşallah, ben 3 üz felan olabilir diye tedirginim hayırlısı olsun diyelim
Ben duydum çok şükür ama kese olması gerekenden küçük bebeği atabilirde büyüyebilirde dedi aynen devam ediyorum ilaçlara estofem günde 3 tane prolutex 1 tane cuma günü tekrar kontrol var o zaman karar verilecek normalde kalp atışını duyunca kesecektik prolutex ve estrofemiKalp atışını duyan hanimlar birsey sorabilir miyim? Estrofeme devam ediyor musunuz? Ediyorsanız doz nedir?
Iste ben de internette bunu okudum, kalp atışı duyunca kesiliyor diye ama benim doktorum kesmediBen duydum çok şükür ama kese olması gerekenden küçük bebeği atabilirde büyüyebilirde dedi aynen devam ediyorum ilaçlara estofem günde 3 tane prolutex 1 tane cuma günü tekrar kontrol var o zaman karar verilecek normalde kalp atışını duyunca kesecektik prolutex ve estrofemi
Ben transfer günü dahil 5 gün yattım işe gitmek zorundaydım ama işim ağır değil eve gelince hiç birşey yapmadan yatıp dinlendimPozitif alan arkadaşlar hala yatmaya devam ediyo musunuz? Benim pazartesi işe dönmem lazım ve araç da kullanıcam bir sorun teşkil etmez dimi?
hayır öyle düşünme bi acile falan git belki bi müdahale yaparlarKızlar benim yine kanamam oldu , uyudun uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı tuvalete gittim ve kan geldi az geldi ama geldi , gitti galiba bebeğim
Ne müdahelesi yapa bilirler kihayır öyle düşünme bi acile falan git belki bi müdahale yaparlar
Az bir kanamayla bebek gitmez rahat ol.ama progestan fitilini arttir hic kalkma yarin hen dra git.insallah yetlesmeden dolayidir rahat ol. Bebegini Rabbine emanet etKızlar benim yine kanamam oldu , uyudun uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı tuvalete gittim ve kan geldi az geldi ama geldi , gitti galiba bebeğim
Bu sekilde evde bekleyemezsiniz, acile gidin, ben de yılbaşı gecesi gittim, igne, fitil, serum falan veriyorlar ayrica muayene ediyor doktorKızlar benim yine kanamam oldu , uyudun uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı tuvalete gittim ve kan geldi az geldi ama geldi , gitti galiba bebeğim
Tamam o zaman gidiyorum ben acile dr hemşiresi cevap vermediBu sekilde evde bekleyemezsiniz, acile gidin, ben de yılbaşı gecesi gittim, igne, fitil, serum falan veriyorlar ayrica muayene ediyor doktor
Sagol canım seninde çıkmış sağlıcakla alalım kucaklarimizaHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inş
Hele ki ayni sehirde degilseniz zaten pozitifi gorduyseniz bana gore onlarin hastasi olmaktan çıkıyorsunuz, acile gidin, ben tüp bebek yatirdim pozitifim ama kanamam var deyin, tüp bebek oldugunuzu belirtin, kullandiginiz ilaçları sayın doktoraTamam o zaman gidiyorum ben acile dr hemşiresi cevap vermedi
Maşallah deyim ne kadar bilgi edinmissiniz öyle oluyo ama hele ki birden fazla tüp bebek denediysen daha bilgili oluyosunSizinki geç tutunmuştur, burada çoğu kisi geç dollenme diyor ama yanlis kullanim, bize zaten döllenmiş embriyo transfer ediliyor, bizde geç döllenme diye bir ihtimal yok, o kisiyle farkiniz embriyo günüdür, embriyonun hucre sayisi farkidir, daha geç tutunmuştur embriyo, üzülmeyiniz boşuna bence suan mutlu olma zamani