- 21 Eylül 2021
- 1.263
- 478
- 73
- 24
Hadi İnşallah kocaman hamileyim yazarsın aminKızlar kan verdimHemen dua zinciri oluşturuyoruz
Güzel haberler ver bize insallahKızlar kan verdimHemen dua zinciri oluşturuyoruz
12.haftaya kadar devammış yaa banada söyledi geçen gün gittiğimde. Günde 3 kez alıyorum 2şer tane yani günlük 6 adet.. Şiştim bu ilaçlardan ama işte mecburKalp atışını duyan hanimlar birsey sorabilir miyim? Estrofeme devam ediyor musunuz? Ediyorsanız doz nedir?
Benimde 9.günü oldu kan verdim 368 çıkmıştı. corasprini kestirdi ve estrofemi günde 5 adet alıyorken 6 adete çıkarttı. Dahada çok şükür gelmedi. Tek söyledikleri leke şeklinde bile devam ederse iğneni her gün yapacaksın (progestan). Ama bildir mutlaka canımKızlar transferin 9 günü çok hafif kan geldi , dün test vermiştim bhcg 441 çıkmıştı , sizde kan normal mi
bende 6 tane alıyorum, bi seni gördüm 6 tane alan benimle birlikte, büyük ihtimalle bende 12.haftaya kadar alacağım12.haftaya kadar devammış yaa banada söyledi geçen gün gittiğimde. Günde 3 kez alıyorum 2şer tane yani günlük 6 adet.. Şiştim bu ilaçlardan ama işte mecbur
yaa harikaKızlar sonucum çıktı. 84.60 çıkmış
İnşallah çok sağolun rabbim devamını getircek inşallah biliyorumyaa harikagözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah hepimize bu duamSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amiinnn cok teşekkür ederim, hepimiz inşallahhharikasağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba, 5.gün embriyosu iki embriyo transfer edildiKaçıncı gün embriyosuydu sizin ve kaçıncı denemeniz
Benim de 2x2 yani günde 4 tane =( bitmese de azicik azalsa ilaçlar diye gozunun icine bakiyorum, uyku bir yandan, şişlik bir yandan, gaz bir yandan =(12.haftaya kadar devammış yaa banada söyledi geçen gün gittiğimde. Günde 3 kez alıyorum 2şer tane yani günlük 6 adet.. Şiştim bu ilaçlardan ama işte mecbur
Hayırlı olsun canım benim Allah devamını getirdin inşallah 9. Hün müydü senimdeKızlar sonucum çıktı. 84.60 çıkmış
Sağlıkla kucaginiza alin inşallahKızlar sonucum çıktı. 84.60 çıkmış
Ayyy maşallah peşpeşe güzel haberler geliyor, sağlikla artsin degeriniz, saglikla kucaginiza alin inşallahSelam kızlar, ben geçen hafta cumartesi transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptırdım, hcg değerim 110 çıktı, inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
Merhaba canım çok teşekkür ederim transfer günü dahil 11. GünümMerhaba gözün aydın canım transferin kaçıncı günüydü ?
Sağol canım benim. 8.günümdü. Devamı gelcek inşallahHayırlı olsun canım benim Allah devamını getirdin inşallah 9. Hün müydü senimde
Amiiin hepimiz inşallah, en iyizi biz anlarız birbirimizi... Yüksek mi değer yoksa normal mi bilemedim, pazartesi tekrar kan vereceğim...Ayyy maşallah peşpeşe güzel haberler geliyor, sağlikla artsin degeriniz, saglikla kucaginiza alin inşallah
Bana sadece coraspirini kesti estrofem 4 tane alıyorum her gün ona bişey demedi , inşallah bişey olmamıştırBenimde 9.günü oldu kan verdim 368 çıkmıştı. corasprini kestirdi ve estrofemi günde 5 adet alıyorken 6 adete çıkarttı. Dahada çok şükür gelmedi. Tek söyledikleri leke şeklinde bile devam ederse iğneni her gün yapacaksın (progestan). Ama bildir mutlaka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?