2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kalp atışını duyan hanimlar birsey sorabilir miyim? Estrofeme devam ediyor musunuz? Ediyorsanız doz nedir?
12.haftaya kadar devammış yaa banada söyledi geçen gün gittiğimde. Günde 3 kez alıyorum 2şer tane yani günlük 6 adet.. Şiştim bu ilaçlardan ama işte mecbur

Kızlar transferin 9 günü çok hafif kan geldi , dün test vermiştim bhcg 441 çıkmıştı , sizde kan normal mi
Benimde 9.günü oldu kan verdim 368 çıkmıştı. corasprini kestirdi ve estrofemi günde 5 adet alıyorken 6 adete çıkarttı. Dahada çok şükür gelmedi. Tek söyledikleri leke şeklinde bile devam ederse iğneni her gün yapacaksın (progestan). Ama bildir mutlaka canım

12.haftaya kadar devammış yaa banada söyledi geçen gün gittiğimde. Günde 3 kez alıyorum 2şer tane yani günlük 6 adet.. Şiştim bu ilaçlardan ama işte mecbur
bende 6 tane alıyorum, bi seni gördüm 6 tane alan benimle birlikte, büyük ihtimalle bende 12.haftaya kadar alacağım

Benim de 2x2 yani günde 4 tane =( bitmese de azicik azalsa ilaçlar diye gozunun icine bakiyorum, uyku bir yandan, şişlik bir yandan, gaz bir yandan =(

Ayyy maşallah peşpeşe güzel haberler geliyor, sağlikla artsin degeriniz, saglikla kucaginiza alin inşallah
Amiiin hepimiz inşallah, en iyizi biz anlarız birbirimizi... Yüksek mi değer yoksa normal mi bilemedim, pazartesi tekrar kan vereceğim...

Bana sadece coraspirini kesti estrofem 4 tane alıyorum her gün ona bişey demedi , inşallah bişey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…