- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
İnşallah öyledir konuştum coraspini artık kes dedilekelenme ve açık pembe renk ise normal diyorlar, yinede dr unuza bilgi verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir konuştum coraspini artık kes dedilekelenme ve açık pembe renk ise normal diyorlar, yinede dr unuza bilgi verin
Test sonucunu yine istiyor. Ama gecmiştir artık o senden dedi oda başlıcaz dedi. Sonra tekrardan mesajla Kan tahlilinede gerek yok vajinal muayene ol sadece dedi. Ben pazartesü bulunduğum yerde muayene olcam sonra ilaçlarımmyazılcak.Ayyyy çok şükür covidi beklemeyecek yani dogru anladim degil mi?
İnşallah canım hayırlısıylaİnşallah güzel bi şekilde ilerler pozitif cevap alırsın
inşallah düzelir en kısa zamanda ya da bir sorun teşkil etmiyordurİnşallah öyledir konuştum coraspini artık kes dedi
Bende de ayni sey olmustu, kahverengi lekelenme olunca coraspin.i kestiler, sonra kese gördüm, kalp atışı duydum merak etmeyin birşey olmazŞimdi aradım konuştum coraspini kes dedi. Artık coraspin içmicem. İnşallah bişey olmamıştır
Selammbenimde ara ara kasıklarımda ağrim oluyor başka hissettiğim birşey yok pazartesi kan vercem. Pozitifi görürüz inşallahKızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz
Hadi bakalim, hep beraber bekliyoruz artikTest sonucunu yine istiyor. Ama gecmiştir artık o senden dedi oda başlıcaz dedi. Sonra tekrardan mesajla Kan tahlilinede gerek yok vajinal muayene ol sadece dedi. Ben pazartesü bulunduğum yerde muayene olcam sonra ilaçlarımmyazılcak.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba ben bugun bhcg testi verdim sonuç 401 çıktı
harika sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar merhaba ben bugun bhcg testi verdim sonuç 401 çıktı
Korkmayın ya inşallah sonuç pozitif çıkacaktıe hayırlısıylaKızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz
Maşallah hayırlı olsun devamı gelsin inş darısı bize hepimizeKorkmayın ya inşallah sonuç pozitif çıkacaktıe hayırlısıyla
Ay inşallah inşallah artık aminnHadi bakalim, hep beraber bekliyoruz artik
Allahim covid negatif, bebiş pozitif inşallah
Yok yanlış anladınız sanırım ben daha test yapmadım sizin için demek istedim hayırlısıyla pozitif çıkacaktır diyeMaşallah hayırlı olsun devamı gelsin inş darısı bize hepimize
Bugğn 9. Günüm bende evde akşam kan vermeden bi idrar testi yapayım dedim ama negatif tek çizgi boş çıktı ya olsa çıkmazmıydı acaba silikte olsaBazen benim de çok fena ağrım oluyor , o yüzden çok ev işi falan yapmıyorum genelde dinleniyorum , inşallah bebeğin seninledir
İnşallah bişey olmamıştırinşallah düzelir en kısa zamanda ya da bir sorun teşkil etmiyordur
Ay içime su serptin , inşallah teşekkür ederim, inşallah bebişimzi sağlıkla kucağımıza alırızBende de ayni sey olmustu, kahverengi lekelenme olunca coraspin.i kestiler, sonra kese gördüm, kalp atışı duydum merak etmeyin birşey olmaz
Bazen test kitleri bozuk ola biliyor , ben o testlere pek güvenmiyorum , en güvenlisi kan testi , 2 gün peş peşe ver eğer artış gösterirse hamilesindir inşallahBugğn 9. Günüm bende evde akşam kan vermeden bi idrar testi yapayım dedim ama negatif tek çizgi boş çıktı ya olsa çıkmazmıydı acaba silikte olsa