Aminnn çok teşekkür ederim heyecanla bu süreci yaşayan herkes güzel haberler alsın inşallahMerhaba bende 29 aralıkta taransfer günümdü , inşallah pozitif cevabı görürsün
Olabilir tabiki testi atabilirmisiniz31 Aralık 3. Gün embriyosu 6 . Deneme test yaptım idrar silik çıktı varmdır sizce yardım edin bana
Olabilir tabiki testi atabilirmisiniz
Adet olacam gibi ağrım çok fazla var korkularım artı allhım ne olur duysun biziBence ben burdayım diyor
Doğru haklısınız , benimde karnımın aşası kasıklarım belim ağrıyorAminnn çok teşekkür ederim heyecanla bu süreci yaşayan herkes güzel haberler alsın inşallahtransfer günü itibariyle ara ara hafif kasık ağrılarım var belirti aramayın ilaçların etkisi olabiliyor diyolar ama ister istemez düşünmeden edemiyor insan
Ayyyy çok şükürKızlar ben adet oldum. Doktorla görüştüm hormon tahlilleri yaptırıp gönder bana pazartesi başlayalım dedi
Kahverengi leke degil de kirmizi kan ise doktorunuza haber verinizKızlar transferin 9 günü çok hafif kan geldi , dün test vermiştim bhcg 441 çıkmıştı , sizde kan normal mi
İnşallah canım yaAynennnn Allah’ın izniyle sağ sağlim kucağımıza alıcaz
İnşallah güzel bi şekilde ilerler pozitif cevap alırsınKızlar ben adet oldum. Doktorla görüştüm hormon tahlilleri yaptırıp gönder bana pazartesi başlayalım dedi
Yok kırmızı kan değil , kahve rengi 3,4 damla kahve rengi lekelenme gibi , ama sabah ağrım vardı halen karnımın sağ tarafında batma var , gece biraz kabız gibiydim ondan ola bilir mi bilemedimKahverengi leke degil de kirmizi kan ise doktorunuza haber veriniz
Yani benim hem tüp bebek merkezim hem de buradaki kadin dogumcum kahverengi korkulacak birsey degildir dedi ama, siz isterseniz yine de doktorunuza bir mesaj atin hani belki ilaç dozlarini ayarlarYok kırmızı kan değil , kahve rengi 3,4 damla kahve rengi lekelenme gibi , ama sabah ağrım vardı halen karnımın sağ tarafında batma var , gece biraz kabız gibiydim ondan ola bilir mi bilemedim
süper haberKızlar ben adet oldum. Doktorla görüştüm hormon tahlilleri yaptırıp gönder bana pazartesi başlayalım dedi
olabiliyor öyle sürekli ağır batma olmuyor içini ferah tutKızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz
Şimdi aradım konuştum coraspini kes dedi. Artık coraspin içmicem. İnşallah bişey olmamıştırYani benim hem tüp bebek merkezim hem de buradaki kadin dogumcum kahverengi korkulacak birsey degildir dedi ama, siz isterseniz yine de doktorunuza bir mesaj atin hani belki ilaç dozlarini ayarlar
lekelenme ve açık pembe renk ise normal diyorlar, yinede dr unuza bilgi verinKızlar transferin 9 günü çok hafif kan geldi , dün test vermiştim bhcg 441 çıkmıştı , sizde kan normal mi
Bazılarında hiç belirti olmuyor , ama kasık batmasıda bi belirti gibi aslında inşallah pozitiftirKızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?