2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba bende 29 aralıkta taransfer günümdü , inşallah pozitif cevabı görürsün
Aminnn çok teşekkür ederim heyecanla bu süreci yaşayan herkes güzel haberler alsın inşallahtransfer günü itibariyle ara ara hafif kasık ağrılarım var belirti aramayın ilaçların etkisi olabiliyor diyolar ama ister istemez düşünmeden edemiyor insan

Doğru haklısınız , benimde karnımın aşası kasıklarım belim ağrıyor

Kızlar transferin 9 günü çok hafif kan geldi , dün test vermiştim bhcg 441 çıkmıştı , sizde kan normal mi

Kalp atışını duyan hanimlar birsey sorabilir miyim? Estrofeme devam ediyor musunuz? Ediyorsanız doz nedir?

Kahverengi leke degil de kirmizi kan ise doktorunuza haber veriniz
Yok kırmızı kan değil , kahve rengi 3,4 damla kahve rengi lekelenme gibi , ama sabah ağrım vardı halen karnımın sağ tarafında batma var , gece biraz kabız gibiydim ondan ola bilir mi bilemedim

Yok kırmızı kan değil , kahve rengi 3,4 damla kahve rengi lekelenme gibi , ama sabah ağrım vardı halen karnımın sağ tarafında batma var , gece biraz kabız gibiydim ondan ola bilir mi bilemedim
Yani benim hem tüp bebek merkezim hem de buradaki kadin dogumcum kahverengi korkulacak birsey degildir dedi ama, siz isterseniz yine de doktorunuza bir mesaj atin hani belki ilaç dozlarini ayarlar

Kızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz

Yani benim hem tüp bebek merkezim hem de buradaki kadin dogumcum kahverengi korkulacak birsey degildir dedi ama, siz isterseniz yine de doktorunuza bir mesaj atin hani belki ilaç dozlarini ayarlar
Şimdi aradım konuştum coraspini kes dedi. Artık coraspin içmicem. İnşallah bişey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…