2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ayyyy çok şükür covidi beklemeyecek yani dogru anladim degil mi?
Test sonucunu yine istiyor. Ama gecmiştir artık o senden dedi oda başlıcaz dedi. Sonra tekrardan mesajla Kan tahlilinede gerek yok vajinal muayene ol sadece dedi. Ben pazartesü bulunduğum yerde muayene olcam sonra ilaçlarımmyazılcak.

Kızlar selam. Ben bugün kan vercem. Ancak hiç bi ağrı mağrı yok bende herşey geçmiş gibi. Dün gün boyu kasığım batmıştı bugün hiç bişi yok. Ne diyosunuz
Selammbenimde ara ara kasıklarımda ağrim oluyor başka hissettiğim birşey yok pazartesi kan vercem. Pozitifi görürüz inşallah

Hadi bakalim, hep beraber bekliyoruz artik
Allahim covid negatif, bebiş pozitif inşallah

Bazen benim de çok fena ağrım oluyor , o yüzden çok ev işi falan yapmıyorum genelde dinleniyorum , inşallah bebeğin seninledir
Bugğn 9. Günüm bende evde akşam kan vermeden bi idrar testi yapayım dedim ama negatif tek çizgi boş çıktı ya olsa çıkmazmıydı acaba silikte olsa

Bende de ayni sey olmustu, kahverengi lekelenme olunca coraspin.i kestiler, sonra kese gördüm, kalp atışı duydum merak etmeyin birşey olmaz
Ay içime su serptin , inşallah teşekkür ederim, inşallah bebişimzi sağlıkla kucağımıza alırız

Bugğn 9. Günüm bende evde akşam kan vermeden bi idrar testi yapayım dedim ama negatif tek çizgi boş çıktı ya olsa çıkmazmıydı acaba silikte olsa
Bazen test kitleri bozuk ola biliyor , ben o testlere pek güvenmiyorum , en güvenlisi kan testi , 2 gün peş peşe ver eğer artış gösterirse hamilesindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…