- 30 Eylül 2022
- 2.470
- 3.351
- 63
İnşallah sağlıkla gelsinAmin ins benim taransfer 21 kontrol tarihi ise 16 Ocak ins keseyi gotebiliriz bende merakla bekliyorum
Evet daha düne kadar pozitif olur mu diye düşünürken bugün acaba artar mı kalp atışını duyar mıyım onu düşünüyorum gerçekten çok doğruBizim sitres doğana kadar bitmicek , yani pozitif cavabı gördükten sonra bile çok dikkat etmek gerekiyor , bide bhcg artacak mı , yoksa kimyasal gebelik mi olacak , keseyi görücez mi , kalp atışını duyucaz mı …. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız sağ sağlim büyürler inşallah
Bazen benim de çok fena ağrım oluyor , o yüzden çok ev işi falan yapmıyorum genelde dinleniyorum , inşallah bebeğin seninledirAyyy maşallah bizim aynı benimde 8. Gün ya umut oldu resmen içimee bende yarın yaptırcam 9.gün olacak hiç test yapmadım aşırı korkuyorum belirtilerimiz aynı bugün kasık ağrım daha bi fenalaştı ama
Aynennnn Allah’ın izniyle sağ sağlim kucağımıza alıcazEvet daha düne kadar pozitif olur mu diye düşünürken bugün acaba artar mı kalp atışını duyar mıyım onu düşünüyorum gerçekten çok doğru
Haftasıyla uyumlu değil kuzum mesela 6+6 olması gerekirken 6+0 çıktıGeriden derken nasıl yani canim
Canım gebe kaldıktan sonra bakılabiliyor muymuş trombofoli paneline sonuçlarda yanılma olmuyor muymuş acaba bilgin var mıBen de simdi genetik testleri yaptirmaktan geliyorum, kan pıhtılaşmasına falan bakacaklar evlenirken sma testi yaptirmamistik onun icin de kan verdim, 5 tüp kan verdim biraz uyku bastı (= bunlarin sonuclari gelsin, sonrasinda bebek icin de genetik test yaptirmayı planlıyorum, hersey o kadar pahalı ki, herkesin Allah yardimcisi olsun.
31 Aralık 3. Gün embriyosu 6 . Deneme test yaptım idrar silik çıktı varmdır sizce yardım edin banaMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK @muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK @berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK D Denizasafhayalim 5. Gün aa 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK @dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK @nirayku 5. Gün 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK @metece 36 2adet 4aa-4ab 27 ARALIK Ayyildiz188 25 6. Gün 30 ARALIK @elminaa-mavi 29 cift 3bc 30 ARALIK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Amin inş bizim embriyo oluşmuş bidaha bu yola çıkmam iki yıllımızı alacaktır şuan çok korkuyorumBende 31 aralıkta transfer oldum pazartesi kan tahlili vericem inşallah 5. Gün embiryosu 4AA kalitedeydi doktorum gayet iyi dedi 5. Gün idrar testim hafif silik çıktı ama yinede tam emin olamıyorum kan tahlili daha kesin sanki inaşllah hepimiz olumlu sonuçlar alırız negatif olanlarda inşallah ocak ayı hayırlı gelir şubatta olumlu haber alırlar
Benimde aynı bu şekilde çıktı pazartesi kanda daha net belli olacak inşallah pozitiftir hepimizinkiBu şekilde bebeğim benimle mi gitmiş mi
Bence ben burdayım diyorBu şekilde bebeğim benimle mi gitmiş mi
Vallahi benden doktorum istedi, benim de cok bilgimin oldugu bir konu değilCanım gebe kaldıktan sonra bakılabiliyor muymuş trombofoli paneline sonuçlarda yanılma olmuyor muymuş acaba bilgin var mı
Hiç endişe etme , benim annem kardeşime hamileyken gittik dr 2 hafta geriden geliyor dedi , annemde dinlenme verdi , o zaman anneme sol tarafına yat demişti , sol tarafa yatınca kan daha iyi bebeğin beynine gidiyormuş , annem 10 gün hep dinlendi ve sol tarafına yattı , tekrar gittik dedi ki düzelmiş , o yüzden endişelenmeHaftasıyla uyumlu değil kuzum mesela 6+6 olması gerekirken 6+0 çıktı
Taze transfer mi? Catlatma ignesi yaptiniz mi? Bunlari bilmiyoruz, eğer yapmadiysaniz ben de silik çizgiyi gördüm, inşallah sağlıkla kucağınıza alın31 Aralık 3. Gün embriyosu 6 . Deneme test yaptım idrar silik çıktı varmdır sizce yardım edin bana
Dediğiniz gibi kan tahlili kesin sonuç, inşallah sağlıkla kucaginiza alirsinizBende 31 aralıkta transfer oldum pazartesi kan tahlili vericem inşallah 5. Gün embiryosu 4AA kalitedeydi doktorum gayet iyi dedi 5. Gün idrar testim hafif silik çıktı ama yinede tam emin olamıyorum kan tahlili daha kesin sanki inaşllah hepimiz olumlu sonuçlar alırız negatif olanlarda inşallah ocak ayı hayırlı gelir şubatta olumlu haber alırlar
Merhaba , iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah sizde sağlıkla kucağınıca alırsınızMerhaba hanımlar. Herkesin transferi hayırlı olsun. İnşallah herkes pozitifi görsün, görenler de sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Benimde 17 Aralık transferim oldu. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
27 Aralıkta beta hcg 186
29 Aralıkta beta hcg 522
30 Aralıkta çok küçük lekelenmem oldu proluton depot yaptırdım. Gitmişken tekrar kan verdim. Beta hcg 1027
Dün tekrar çalıştığım hastaneye gittim normalde raporluyum raporum bitmişti. gitmişken yine kan verdim.
06 ocakta yani transfer sonrası 20. gün beta hcg 8221 geldi. Pazartesi keseyi görmeye gidicez. İnşallah görebilirz sıkıntısızçok heyecanlı
Merhaba bende 29 aralıkta taransfer günümdü , inşallah pozitif cevabı görürsünMerhababenimde 29 Aralıkta embriyo transferim yapıldı. 9 ocak pazartesi test günüm ve heyecan dorukta hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?