2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet daha düne kadar pozitif olur mu diye düşünürken bugün acaba artar mı kalp atışını duyar mıyım onu düşünüyorum gerçekten çok doğru

Bazen benim de çok fena ağrım oluyor , o yüzden çok ev işi falan yapmıyorum genelde dinleniyorum , inşallah bebeğin seninledir

Canım gebe kaldıktan sonra bakılabiliyor muymuş trombofoli paneline sonuçlarda yanılma olmuyor muymuş acaba bilgin var mı

31 Aralık 3. Gün embriyosu 6 . Deneme test yaptım idrar silik çıktı varmdır sizce yardım edin bana

Bende 31 aralıkta transfer oldum pazartesi kan tahlili vericem inşallah 5. Gün embiryosu 4AA kalitedeydi doktorum gayet iyi dedi 5. Gün idrar testim hafif silik çıktı ama yinede tam emin olamıyorum kan tahlili daha kesin sanki inaşllah hepimiz olumlu sonuçlar alırız negatif olanlarda inşallah ocak ayı hayırlı gelir şubatta olumlu haber alırlar

Bu şekilde bebeğim benimle mi gitmiş mi

Eklentiler

• 976DF2FD-962A-4672-B7FC-9C0E362DDC32.jpeg
    176,4 KB · Görüntüleme: 70
Amin inş bizim embriyo oluşmuş bidaha bu yola çıkmam iki yıllımızı alacaktır şuan çok korkuyorum

Merhaba hanımlar. Herkesin transferi hayırlı olsun. İnşallah herkes pozitifi görsün, görenler de sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Benimde 17 Aralık transferim oldu. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
27 Aralıkta beta hcg 186
29 Aralıkta beta hcg 522
30 Aralıkta çok küçük lekelenmem oldu proluton depot yaptırdım. Gitmişken tekrar kan verdim. Beta hcg 1027
Dün tekrar çalıştığım hastaneye gittim normalde raporluyum raporum bitmişti. gitmişken yine kan verdim.
06 ocakta yani transfer sonrası 20. gün beta hcg 8221 geldi. Pazartesi keseyi görmeye gidicez. İnşallah görebilirz sıkıntısız çok heyecanlı

Haftasıyla uyumlu değil kuzum mesela 6+6 olması gerekirken 6+0 çıktı
Hiç endişe etme , benim annem kardeşime hamileyken gittik dr 2 hafta geriden geliyor dedi , annemde dinlenme verdi , o zaman anneme sol tarafına yat demişti , sol tarafa yatınca kan daha iyi bebeğin beynine gidiyormuş , annem 10 gün hep dinlendi ve sol tarafına yattı , tekrar gittik dedi ki düzelmiş , o yüzden endişelenme

31 Aralık 3. Gün embriyosu 6 . Deneme test yaptım idrar silik çıktı varmdır sizce yardım edin bana
Taze transfer mi? Catlatma ignesi yaptiniz mi? Bunlari bilmiyoruz, eğer yapmadiysaniz ben de silik çizgiyi gördüm, inşallah sağlıkla kucağınıza alın

Merhababenimde 29 Aralıkta embriyo transferim yapıldı. 9 ocak pazartesi test günüm ve heyecan doruktahepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah

Dediğiniz gibi kan tahlili kesin sonuç, inşallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz

Merhaba , iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah sizde sağlıkla kucağınıca alırsınız

Merhababenimde 29 Aralıkta embriyo transferim yapıldı. 9 ocak pazartesi test günüm ve heyecan doruktahepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah
Merhaba bende 29 aralıkta taransfer günümdü , inşallah pozitif cevabı görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…