- 30 Eylül 2022
- 2.470
- 3.351
- 63
Yapmıyorum zaten şuan ama dayanamadım yarın Zeynep Kamil hastanesine randevu aldım oraya gidecem inşallah sabahtanHayir hayir bakin cok yorgunluk da iyi degil bizler için, simdi kaldır indir temizlik yapacaksınız sonra Allah korusun kanama olacak sonra temizlik yaptığım icin oldu diye kendinizi yiyip bitireceksiniz. Bence biraz kitap okuyun, meditasyon programları var, güzel muzikler oluyor ben yatarken onları açıyorum mesela, düşünmemeye çalışın, vakti gelecek 1 ayda bir kontrole cagiracaklar bizleri o zaman nasıl dayanacagiz
Geçmiş olsun canım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBana mı sordun canım anlamadım ama ben transfer olcaktım 3ünde transferden önce ayın 1inde covid testi istediler ve sonuç pozitif geldi transfere 1 gün kala iptal olduşimdi test vericem tekrar negatife döndüyse adette olunca başlıcaz
Çok şükür bin şükür hep ediyorum 3. Transferim bu 7 buçuk senedir çift çizgiyi görebilmek için uğraştık doktorun pat pat umursamadan konuşması üzdü beni inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıkla güzellikleRabbim inşallah sizi kavuşturur bebeğinizleNolur üzülmeyip şükredin
Lütfen kendine bunu yapma üzme buradaki çoğu bayana umut verdin güzel dileklerini ilettin içimizi rahatlattın şimdi kendine gelince karaları bağlama stres olma lütfen inşallah bebeğin sana tutunacak az daha sabret herşey senin için çok güzel olur inşallahKızlar iyi geceler içim içimi yiyor bir gruba daha yazdım sagolsunlar güzel şeyler yazdılar ama düşünmekten stres oluyorum kendimi temizliğe düzene vurmak istiyorum ama doktor rapor verdi bir hafta dinlen dedi işe de gidemiyorumbugün ilk kontrole gittim önce göbekten baktı ve kese var bebek yok kese 5 haftalık dedi bende beta HCG 30 Aralık'ta 5353tü hocam dedim aşağıdan bakın bakalım dedi bebeği gördüm hemen evet bebek var am 5+6 görünüyor şuan hmm kesesi olması gerekenden küçük dur bı kalp atışını duyacak mıyız sonra ben görüyorum bakalım dışarı gelecek mi dedi çok şükür duydum sesini eşime dinletemedim kalp atışını duyana kadar kese boş bebek yok beynimde döndü içeriye geçtik ve bu defa kese küçük inşallah bebeği atmaz ilaçları ne kadar alıyorsun dedi olması gerektiği kadar alıyorsun kanaman olursa en üst doz bir ilaç var onu yaparız haftaya gel dedi kese 20mm olması gerekirken 10mmymis
Canım yapma bunu kendine bu stres üzüntü iyi bir şey değil. Kendi tüp bebek dr yorumu daha önemli. Kendinide böyle temizliğe yorucu işlere verme bebeğini düşün canım içinde canlı bir bebeğin varKendi kliniğimi aradım oda hersey istediğimiz gibi tüp bebek hocam ultrason görüntüsüne baktı sıkıntı yok ikinci ultrasona kadar ilaçlara aynen devam et bı kontrole git sonra görüşelim dedi hemşireye olanı olduğu gibi anlatincada bence doktoru değiştirin dedi ben şuan 6+1 im doktor mu dengesizdi ne olacak nasıl olacak hep yatmalı mıyım yoksa yemek yapıp günlük normal hayatıma devam mı etmeliyim evde eşim ve iki kardeşim var çalışıyor benden başka hiç kimsenin hiç bir iş yaptığı yok
Tutunmuş çok şükür kalp atışınıda duydum ama rahatsız etti beni içime verdi o korkuyu inşallah birşey olmaz dua edin bana da güzel güzel ilerlesin çok teşekkür ederim desteğin için Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza alalımLütfen kendine bunu yapma üzme buradaki çoğu bayana umut verdin güzel dileklerini ilettin içimizi rahatlattın şimdi kendine gelince karaları bağlama stres olma lütfen inşallah bebeğin sana tutunacak az daha sabret herşey senin için çok güzel olur inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah ya isteyerek yapmıyorum masumlar apartmanı Safiyeye dönüyorum istemsiz sürekli durdurmaya çalışıyorum kendimi yarın Zeynep Kamil hastanesine gideceğim inşallah bir konuşalım gebeliğin ileri dönemi içinde gitmek istiyorum orda ameliyat olmuştum rahim ağzından bakalım onlar ne diyeceklerCanım yapma bunu kendine bu stres üzüntü iyi bir şey değil. Kendi tüp bebek dr yorumu daha önemli. Kendinide böyle temizliğe yorucu işlere verme bebeğini düşün canım içinde canlı bir bebeğin varBelki yanlış yorumladılar ve temizlik iş güç derken kanaman olacak (allahım korusun) o zaman daha da üzülürsün. Ben çok üzüldüm şuan bu düşüncene kız kardeşim gibi düşünerek yazıyorum inan lütfen yapma bırak iş kalsın yemek kalsın sen daha önemlisin ne olacak kolay süreçler değil biraz bizde canımızın kıymetini bilelim. Bir kaç gün sakin geçir uzan dinlen olumsuz şeyleri düşünme dua et canım rahat ol rabbim en hayırlısını sağlıklısını verecektir senin nasibinse ne olursa olsun onu sana verecektir
Anlıyorum canım yapma kendine bebişin hala seninle yolunda gitmeyen bir şey olsa Allah korusun kanama vs bir şey olurdu şuan ilerliyor ne güzel yarın birde farklı bir dr dinle tabiki senelerin hastanesi iyi bir tercih yapmışsın kapsamlı en azından. Dualarım seninle güzel geçsin inşallah kontrolünÇok teşekkür ederim inşallah ya isteyerek yapmıyorum masumlar apartmanı Safiyeye dönüyorum istemsiz sürekli durdurmaya çalışıyorum kendimi yarın Zeynep Kamil hastanesine gideceğim inşallah bir konuşalım gebeliğin ileri dönemi içinde gitmek istiyorum orda ameliyat olmuştum rahim ağzından bakalım onlar ne diyecekler
Allah razı olsun inşallah çok sağolunAnlıyorum canım yapma kendine bebişin hala seninle yolunda gitmeyen bir şey olsa Allah korusun kanama vs bir şey olurdu şuan ilerliyor ne güzel yarın birde farklı bir dr dinle tabiki senelerin hastanesi iyi bir tercih yapmışsın kapsamlı en azından. Dualarım seninle güzel geçsin inşallah kontrolün
Şimdi gördüm bu haberinde çok çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallahKızlar bugün gidecektim ilk kez kontrolegittim ve iki kese gördük kalp atışlarını dinledik çok şükür çok değişik bir şey inşallah sağlıkla ilerler rabbim tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin inşallah
Ya o kadar korkuttu ki beni ben stres yaptığım zaman durmadan temizlik yaparım iş yaparım kafamı boşaltma yolum budur şimdi hareket etmeden yatamıyorum yatsam kafam susmuyor keşke başka doktora gitseydin keşke
lütfen temizlik falan yapmayın oturun dinlenin, bizimki normal gebelik değil maalesef ilaç desteği alıyoruz, başkaları gibi hemen normal hayata dönemeyiz , dr rapor vermiş zaten dinlenmeniz gerek demekki bol bol dua edin iyi düşünün, geriden gelip gelişimini yakalan 8.haftada kalp atışı duyulan bebekler var, umudunuzu kaybetmeyinYa o kadar korkuttu ki beni ben stres yaptığım zaman durmadan temizlik yaparım iş yaparım kafamı boşaltma yolum budur şimdi hareket etmeden yatamıyorum yatsam kafam susmuyor keşke başka doktora gitseydin keşke
Bir doktora daha gideceğim inşallah çok şükür aşağıdan muayene etti sesini duydum inşallah güzel ilerler sahip olduktan sonra kaybetme korkusu çok zor oluyormuş başarısız transferlerde böyle üzülmedim Allah yardımcımız olsun çok zorlütfen temizlik falan yapmayın oturun dinlenin, bizimki normal gebelik değil maalesef ilaç desteği alıyoruz, başkaları gibi hemen normal hayata dönemeyiz , dr rapor vermiş zaten dinlenmeniz gerek demekki bol bol dua edin iyi düşünün, geriden gelip gelişimini yakalan 8.haftada kalp atışı duyulan bebekler var, umudunuzu kaybetmeyin
İdrar testinde çıkması imkansız şu anda , ben Salı günü kan testi yaptım çok şükür bhcg 54 çıktı , inşallah artarSiz ne zaman test yapacaksınız ben dün idrar testi yaptım negatifti
İnşallahBenim de 3.gün dondurulmuş embriyolar. Cumartesi test yaptırcam. İnşallah pozitifi görücez hep beraber
Ben iki gün önce kan testi verdim bhcg 54 çıktı , inşallah artar , sizinkide inşallah pozitiftirAynı ağrı bende de var bende 30 Aralıkta transfer oldum ara ara kasığım ağrıyo birde yüzümde sivilcelenmeler oldu dediğin gibi genel bir adet ağrısı yaşıyorum bende artık duramıyorum yarın test yapacağım
Çok geçmiş olsun , inşallah hemen hamile kalıp 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına alırsınKızlar benim değerim düştü kimyasal oldu ne yazikki simdi regl bekliyorum tekrar hemen başlayacağız 3. transfer için kısmet değilmiş neyapalim. Dilerim sonuç bekleyen herkesin pozitif olur ve pozitif olanlarında sağlıkla kavuşması Nasib olur.
git tabi canım güzel haberlerini bekliyoruz, ne güzel işte alttan muayene de duyulmuş , düşünecesi bile çok zor cidden Rabbim yardımcımız olsunBir doktora daha gideceğim inşallah çok şükür , aşağıdan muayene etti sesini duydum inşallah güzel ilerler sahip olduktan sonra kaybetme korkusu çok zor oluyormuş başarısız transferlerde böyle üzülmedim Allah yardımcımız olsun çok zor
Ya inşallah öyledir sabah olmak bilmiyo resmen olsa çıkar erken gebelik testinde dmi test tarihim9 Ocak normalde inşallah artar sizinde güzel artışlarınız olsunBen iki gün önce kan testi verdim bhcg 54 çıktı , inşallah artar , sizinkide inşallah pozitiftirbebeğiniz inşallah sımsıkı tutunuyordur , bende de sivilce var yüzümde adet yaklaşınca çıkardı , yüne çıkıyor yani normal takılmayın buna
Atarım tabiki burda herkes birbirine umut oluyo zaten inşallah çıkar benim test günüm 9 Ocak senin ne zaman test gününben de 30 aralıkta transfer oldum. Yarın test yaptırdığında buraya da yzar mısın. Ben de cumartesi yaptırcam. Allahım yüzümüze gülcek inş
Bence kan testi verin ben hiç idrar testlerine güvenmiyorumYa inşallah öyledir sabah olmak bilmiyo resmen olsa çıkar erken gebelik testinde dmi test tarihim9 Ocak normalde inşallah artar sizinde güzel artışlarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?