• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Vallahi siparis ettiğimizin ertesi gunu kargoya veriyorlardi biz siparis ettigimizde istanbulda falan yasiyorsaniz kolay gelir de küçük yerde yasayinca bazen kargocular cok oyalaniyor =( aman sizin regl.inizde bi 2-3 gün duruversin, geçen ay hepimiz bekledik, bu ay erken olacağı mı tuttu 🤣
Ahahaha dimi ya. Normalde olsa asla umrunda olmaz hiç tenezül edipte gelmez. Ama progestan dex kullandığımdan dolayı gelir diye hissediyorum. Aynı işte duphaston falan kuşlanmış gibi. Hemşirede gelir dedi😬

Ahahaha dimi ya. Normalde olsa asla umrunda olmaz hiç tenezül edipte gelmez. Ama progestan dex kullandığımdan dolayı gelir diye hissediyorum. Aynı işte duphaston falan kuşlanmış gibi. Hemşirede gelir dedi😬
Peki simdi ben sunu anlamadim, neden negatiften sonraki regl? Zaten yumurta toplama olmayacak, transfer en erken 16.gün falan olmuyor mu? Yani regl.nin 2.günü ilaçlara başlasanız da transfere kadar geçer zaten, doktorunuza neden diye sordunuz mu?

Yok canım tüm ilaçları bıraktım. Negatiften sonraki ilk adetle yeniden başlıcaz dedi.
Bende 4 5 gün progestan kullanmıştım o yüzden yakında adet olurum gibime geliyor. Adet olmadan test işini halletsem. Kaçırırsam yoksa boşa 1 ay daha beklicem 😒
ayy yok inşallah kaçırmazsın ya zaten bugün 4.gün karantinanın değil mi ? adetin 3.günü gitsen bile olur içini ferah tut

Cok sagolun gercekten böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor ama dr çok önemli detaylı bilgi vermiyor sagolsun soru falan sorunca dinliyor ama detaylı bilgilendirme olmayınca bazı şeyler havada kalıyor.. evet 5. Güne ulaşması güzel bisey başından beri pozitif düşündüm inşallah sizlerin duası ile kanda pozitifi görürüm 😇🤲🤲
İnşallah hepimiz bebeğimizi sağ sağlam kucağımıza alıcaz

Hayirlisi ile duzelsin insallahda bendende rahim filmi istemizlerdi bir dusugum var gecen yil ocak ayinda cektirip cektirmeme konusunda cok kararsiz kaldim cok istiyoruz diyemi oluyor bunlar bilmiyorum rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin insallah
Rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var hiç tereddüt etmeden çektirin bence

Kızlar şimdi benim karantinamın bugün 4. Günü. 7 gün karantina gösteriyor. Sağlık bakanlığının sitesindede karantina 7 gün yazıyor ama 5. Gün test verilebilir test megatif çıkarsa 5. Gün karantina bitmiş olur diyor.
Acaba yarın versemmi test. Hafif baş ağrım dışımda da birşeyim yok ama korkuyorum ya yine pozitif çıkarsa 😒
Adet olunca git bence şimdi bekle

İnsallah en kisa surede randevu alicam tereddutlerim vardi ama dediginiz gibi icime bir umit dustu gercekten
Tereddüt etme inşallah güzel sonuçlar alırsın hem bir sorun varsa erkenden görmek için de önemli hatta genetikten randevu alıp tüp bebek yapılacak kan pıhtılaşmasıve genetik test incelemesine baktır elinizde olsun bunlarda önemli testler 3 ayda falan çıkıyor sonuçları

Tereddüt etme inşallah güzel sonuçlar alırsın hem bir sorun varsa erkenden görmek için de önemli hatta genetikten randevu alıp tüp bebek yapılacak kan pıhtılaşmasıve genetik test incelemesine baktır elinizde olsun bunlarda önemli testler 3 ayda falan çıkıyor sonuçları
Dusugum var bir tane hormon tahlili verdim doktor hamile kalirsan kan sulandirici baslariz dedi kafam allak bullak oldu kac tane hormon verdim boyle diyen olmamisti birde bu dediginiz testleri istesek yaaprlarmi

Dusugum var bir tane hormon tahlili verdim doktor hamile kalirsan kan sulandirici baslariz dedi kafam allak bullak oldu kac tane hormon verdim boyle diyen olmamisti birde bu dediginiz testleri istesek yaaprlarmi
Ben ilk tüp bebek transferi başarısız olunca tıbbi genetik bölümünden randevu alıp gittim doktorda keşke başlamadan gelseydiniz test için bunlar yapılması gereken testler dedi devlet hastanesiydi özelde pahalıydı o yüzden orda yaptırdık bence yaptırın bu süreçte elinizde olsun

Ben ilk tüp bebek transferi başarısız olunca tıbbi genetik bölümünden randevu alıp gittim doktorda keşke başlamadan gelseydiniz test için bunlar yapılması gereken testler dedi devlet hastanesiydi özelde pahalıydı o yüzden orda yaptırdık bence yaptırın bu süreçte elinizde olsun
Cok tesekur ederim mutlaka kontrole gidicem 🥰

Günaydın kızlar🥰bugun benım transferımın 3. Günü ama sankı kasıklarım bugun çok rahat ılk 2 gun ara ara ağrılarım olmustu bugun hıc bısey yok normalmı

Kızlar transfer oncesi rahim ağzını açarken benim canım çok acıdı ve baya kasildim çok kötüydü 😔 sonrasında negatif geldi sonucu 5. Gün embriosuydu 😔. Sebep olmuş olabilir mi . Daha önceki transferde ve aşılama da böyle bir acı görmedim ben

Back