• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Dinlendiniz mi peki. Ben ilk kez bu kadar dinlendim. İlk üç gün hep yattım iki gündür de ufak tefek şeyler yapıyorum artık.
Vallahi canım ben hiç dinlenemedim mesela. Kızım hastalandı ikinci gün hep ona bakmak zorunda kaldım hatta koltukta yattım onunla birlikte hele bugün yaptığım halıya çay döküldü oturdum halı örtüsünü kaldırdım halıyı sildim şimdi de ağrıdan kıvranıyorum öyle böyle Ağrı çekmiyorum. aslında sabah pozitif gormustum testte.şimdi korktum eğer bu bebek tutarsa bu kadar harekete rağmen tamamen nasibi var diyeceğim onun için Rabbim büyüktür İnşallah bebeğin seninledir

Dinlendiniz mi peki. Ben ilk kez bu kadar dinlendim. İlk üç gün hep yattım iki gündür de ufak tefek şeyler yapıyorum artık.
Transferden önce diyordum ki hep yaticam asla kalkmayacağım, hic oyle yapmadim, arkadasim yemek hazirlayana kadar yattim, kalktim yemek yedim, sonra yarim saat yattim ben sıkıldım diyip salona onlarin yanina gittim orada yari oturdum yari uzandim, cuma transfer oldum pazar yola çıktım evime gelmek için

bana mı sordunuz anlamadım ama cevapliyim yinede, benim akıntım fitil kullandıktan sonra oluyor doğal olarak su gibi dediğiniz şey o ilk 1 saatte oluyor sonra geçiyor fitilden kaynaklı yani, ve genelde hep beyazımsı, sırt ağrısından ziyade bel ağrısı çekiyorum ama dinlenince hafifliyor özellikle 8.gün ve bugün daha fazla oldu bel ağrım bilmiyorum 2 günde dışarı çıktım ondan mı

Kızlar şimdi benim karantinamın bugün 4. Günü. 7 gün karantina gösteriyor. Sağlık bakanlığının sitesindede karantina 7 gün yazıyor ama 5. Gün test verilebilir test megatif çıkarsa 5. Gün karantina bitmiş olur diyor.
Acaba yarın versemmi test. Hafif baş ağrım dışımda da birşeyim yok ama korkuyorum ya yine pozitif çıkarsa 😒

Kızlar şimdi benim karantinamın bugün 4. Günü. 7 gün karantina gösteriyor. Sağlık bakanlığının sitesindede karantina 7 gün yazıyor ama 5. Gün test verilebilir test megatif çıkarsa 5. Gün karantina bitmiş olur diyor.
Acaba yarın versemmi test. Hafif baş ağrım dışımda da birşeyim yok ama korkuyorum ya yine pozitif çıkarsa 😒
pozitif çıkarsa süreç nasıl ilerler acaba inşallah daha da uzun sürmez

Selam kızlar sonucu pozitif olanlar rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. Malesef benim sonucum olumsuz oldu. 10. Gün 1.20 çıktı
Yarın bende gidiyorum 🤭 heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz haberleşelim canım🙏🏻
Bakalım siz kalp atışını duyabilecekmisiniz. Ben pazartesi gittim kalpler oluşmuşta atışını duyamadık 1 hafta 10 gün sonra gel dedi

Antigen testi siparis edin isterseniz internetten benim evde 10 tane falan duruyor birsey olursa diye, ben covid oldugumda surekli onlarla kontrol ettim, buradaki çoğu hanimin evinde gebelik testi varken benim covid testi depom var 🤣

pozitif çıkarsa süreç nasıl ilerler acaba inşallah daha da uzun sürmez
İşte bende onu düşünüyorum pozitif çıkarsa bir 7 gün dahamı karantina olur. Ama zaten hastane başlamak için illa negatif test istedi. Ben garanti olsun cuma cumartesiyi bekliuim dimi

bana mı sordunuz anlamadım ama cevapliyim yinede, benim akıntım fitil kullandıktan sonra oluyor doğal olarak su gibi dediğiniz şey o ilk 1 saatte oluyor sonra geçiyor fitilden kaynaklı yani, ve genelde hep beyazımsı, sırt ağrısından ziyade bel ağrısı çekiyorum ama dinlenince hafifliyor özellikle 8.gün ve bugün daha fazla oldu bel ağrım bilmiyorum 2 günde dışarı çıktım ondan mı
Aynı şeyler bende de oluyo dediğiniz gibi.

Antigen testi siparis edin isterseniz internetten benim evde 10 tane falan duruyor birsey olursa diye, ben covid oldugumda surekli onlarla kontrol ettim, buradaki çoğu hanimin evinde gebelik testi varken benim covid testi depom var 🤣
Kaç güne gelirki acaba test ben hafta sonu falan kesin vermek istiyorum cünkü regl olcak gibiyim 😬🤣

İşte bende onu düşünüyorum pozitif çıkarsa bir 7 gün dahamı karantina olur. Ama zaten hastane başlamak için illa negatif test istedi. Ben garanti olsun cuma cumartesiyi bekliuim dimi
yani öyle olması da saçma olur ama bu sefer 7.gün test yapmayabilirler , sanki ctesiyi beklesen daha iyi olacak, bu arada test negatif gelirse nasıl olacak şimdi hangi aşamadasın tekrar adet mi bekliyorsun yoksa direk transfer mi olacak?

yani öyle olması da saçma olur ama bu sefer 7.gün test yapmayabilirler , sanki ctesiyi beklesen daha iyi olacak, bu arada test negatif gelirse nasıl olacak şimdi hangi aşamadasın tekrar adet mi bekliyorsun yoksa direk transfer mi olacak?
Yok canım tüm ilaçları bıraktım. Negatiften sonraki ilk adetle yeniden başlıcaz dedi.
Bende 4 5 gün progestan kullanmıştım o yüzden yakında adet olurum gibime geliyor. Adet olmadan test işini halletsem. Kaçırırsam yoksa boşa 1 ay daha beklicem 😒

Kaç güne gelirki acaba test ben hafta sonu falan kesin vermek istiyorum cünkü regl olcak gibiyim 😬🤣
Vallahi siparis ettiğimizin ertesi gunu kargoya veriyorlardi biz siparis ettigimizde istanbulda falan yasiyorsaniz kolay gelir de küçük yerde yasayinca bazen kargocular cok oyalaniyor =( aman sizin regl.inizde bi 2-3 gün duruversin, geçen ay hepimiz bekledik, bu ay erken olacağı mı tuttu 🤣

Hayirlisi ile duzelsin insallahda bendende rahim filmi istemizlerdi bir dusugum var gecen yil ocak ayinda cektirip cektirmeme konusunda cok kararsiz kaldim cok istiyoruz diyemi oluyor bunlar bilmiyorum rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin insallah
Çektirmelisin ama soru işareti kalmasın kendinden yana. Ben çektirmiştim aşılama öyle yapıldı

Back