• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba, 2.tüp bebek denemem 5.gün embriyoları ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Şuan transfer günüm hariç 8.günüm ve hafif kanamam var bugun normalde adet günüm acaba o yüzden mi kanama geliyor böyle bişey başına helen var mı? Çok stresliyim 😔

aynen benimde 2 Ocak. Yok valla ya iyi mi
Kötü mü bilemiyorum ama yani benim adetime de 7 gün var bazen sabahları kalktığımda belim ağrıyarak kalkıyorum ama işte bilemiyorum adet öncesi mi çok yatmaktan mı hiç bi fikrim yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
aynen benimde 2 Ocak. Yok valla ya iyi mi
Kötü mü bilemiyorum ama yani benim adetime de 7 gün var bazen sabahları kalktığımda belim ağrıyarak kalkıyorum ama işte bilemiyorum adet öncesi mi çok yatmaktan mı hiç bi fikrim yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
İnsAllah tutunmuştur canım daha belırtı olmasına erken zaten de ınsan bı sinyal arıyor ıste ☺️

Merhaba, 2.tüp bebek denemem 5.gün embriyoları ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Şuan transfer günüm hariç 8.günüm ve hafif kanamam var bugun normalde adet günüm acaba o yüzden mi kanama geliyor böyle bişey başına helen var mı? Çok stresliyim 😔
Doktorunuza yazsanız yada arasaniz, belki kan sulandiricinizi keser yada dozunu ayarlar 😔

IMG_20230105_114434.jpg

Kizlar transfer gunu haric 5. Gun catlatma ignesinin 13.gunu hala igne etkisimidir acaba. 10tane test yaptim 2 gundur hep pozitif cikiyor.ve ben bel agrisindan dunden beri yuruyemiyorum.oyle cok agrim var.pozitif olabilirmi artik

Eki Görüntüle 3186938
Kizlar transfer gunu haric 5. Gun catlatma ignesinin 13.gunu hala igne etkisimidir acaba. 10tane test yaptim 2 gundur hep pozitif cikiyor.ve ben bel agrisindan dunden beri yuruyemiyorum.oyle cok agrim var.pozitif olabilirmi artik
Sizi umutlandirmak istemem ama ignenin etkisi 10güne falan geçiyor diye biliyorum, peki surekli test yapip once negatifi görüp sonra pozitifi gördünüz mü?

Doktorumla hemen konuştum progestan fitim atıyorum sabah akşam onu 1 tane fazla yutmamı söyledi 😔
Benim de kanamam oldu acile gittim hemen ona göre müdahale yapildi, sizin doktorunuz da gerekeni yapmış, peki test yaptiniz mi, pozitifi gördünüz mü?

Sizi umutlandirmak istemem ama ignenin etkisi 10güne falan geçiyor diye biliyorum, peki surekli test yapip once negatifi görüp sonra pozitifi gördünüz mü?
Yok daha once yapmadim transferin 3.gununden beri yapiyorum. Daha silikti koyulasti gibi.gun icindede cikiyor. Ama daha silik cikiyor.agrim cok cok fazla olunca yaptim.bende pozitife inanmak istiyorum insallah dogrudur. Çift transfer ve 5.gun embriyorsu olunca erken cikar diye dusundum

Yok daha once yapmadim transferin 3.gununden beri yapiyorum. Daha silikti koyulasti gibi.gun icindede cikiyor. Ama daha silik cikiyor.agrim cok cok fazla olunca yaptim.bende pozitife inanmak istiyorum insallah dogrudur. Çift transfer ve 5.gun embriyorsu olunca erken cikar diye dusundum
Yani ben 5.günde ögrendim ama benim dondurulmuş transferdi, yani catlatma ignesi yoktu işin içinde o yuzden kafanizi karistirmak istemem ama silikse ve yavas yavas koyulasiyorsa pozitiftir inşallah 🙏

Test günüm Cumartesi doktorum erken yapma gününü beklememi önerdi 😔
Doktoru dinlemek her zaman yararlıdır, ben erken yaptım bu sefer 2kat artışı takip edecegim diye kollarim delik deşik oldu kan vermekten 😔 ama azıcık umutlu olun hep üzülen surat koyuyorsunuz, inşallah güzel olacak herşey öyle düşünün 🙏

Yani ben 5.günde ögrendim ama benim dondurulmuş transferdi, yani catlatma ignesi yoktu işin içinde o yuzden kafanizi karistirmak istemem ama silikse ve yavas yavas koyulasiyorsa pozitiftir inşallah 🙏
İnsallah.bnmde dondurulmus transfer ama natural transfer oldugu icin transferden 8 gun once c.ignesi vurundu.insallah herkes guzel haberler alir bende cok umutlandim insallah vardir.peki cok asiri bel agrisi cekiyorum bu normalmi

İnsallah.bnmde dondurulmus transfer ama natural transfer oldugu icin transferden 8 gun once c.ignesi vurundu.insallah herkes guzel haberler alir bende cok umutlandim insallah vardir.peki cok asiri bel agrisi cekiyorum bu normalmi
Benim bugün ağrıyor ama ters yatmış da olabilirim 🙈 burada belirti yasayan birçok arkadaş oldu, beli agriyanlar da oldu galiba ama ben hicbir belirti yaşamadim, inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız 🙏 bizlere de haber verin 🥰

BEn dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bi kez kullancam ama icinde 21 tablet varmis. 21 gun boyunca kullancak miyim 11 gun sonra kesmem gerekmiyor mu doktora ulasamiyorum yardimci olur musunuz
Bizlere transfer öncesi ve sonrasında hatta pozitif görürsek gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanımını öneriyorlar. Ama siz gene de burdaki bilgilere göre kullanım yapmayın. Herkesin tedavi süreci farklı doktorunuza danışın en kısa zamanda 🌸

BEn dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bi kez kullancam ama icinde 21 tablet varmis. 21 gun boyunca kullancak miyim 11 gun sonra kesmem gerekmiyor mu doktora ulasamiyorum yardimci olur musunuz
sonuç alana kadar kullanın bence. Pozitif olursa inşallah devam edersiniz. Negatif aldıktan sonra kullanmanın bir anlamı olmaz gibime geliyor. Doktora yine de ulaşmaya çalışın da 🙏🏼

Anladım 😔 birsey diyemedim insallah en kısa sürede COVID negatifi görürsün, sonra en kısa sürede TÜP BEBEK pozitifi görürsün (=
Ay inşallah inşallah artık olsun yani☺️

Kızlar benim bugün kanama oldu bu sefer ki kırmızı gibiydi hemen doktora gittim ilk defa devlet hastanesi ne gittim karından baktı iki kese gördü ama biri çok ufak sonlanır dedi diğeri de bir hafta geriden geliyor dedi moralim bozuldu 😕 kanama normalmiş rapor aldım 10 gün yaticam bakalım neye sevinip neye üzülecegimi bilemedim ikiz olmasını çok istiyordum geride gelmesi de canımı sıktı 😭 çok yoruldum ya kalp atışı na da bakmadı Ufak diyip halbuki pzt günü özel de bakmıştı doktor azda olsa duymuştuk 😕

Back