• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Teşekkür ederim ilaçlara devam edeceğim bakalım 10.gün tekrar tetkik vereceğim ama umudum %1 :/
hiç öyle düşünmeyin yaa Allah'tan umut kesilmez cidden çok erken, herkese bunu söylüyorum çünkü bende öyley yaptım tutunduğunu hissedin hayal edin hep olumlu düşünün, inşallah öyle de olur 🤲

Evet doktor degistiricez insallah ultrason istedei birde hatta ileri hizi dusuk hani biz bunu anlayabiliyotuz ama gebelige engel degil dedi 1 bucuj yildir korunmuyorum
Bana kalırsın ama zor demişti iki yıl hiç kalamadım aşılama bile tutmadı. Yeterince iyi kaliteli spermler ulaşamıyor yumurtanın canlılığı süresince 100 spermden 2 3 tanesi ancak ulaşabiliyor senin sonuca göre onlarda denk gelecek kaliteli olacak tabi. Bizim hız ve morfoloji sorunu vardı yani hem şekli bozuk hem yavaşlar. Ama çok şükür kendi tüp bebek doktorumun verdiği vitamin ilacıyla %54ü hızda yakaladık canım. Proxeed plus klomen eşime hiç yaramadı ama benim doktorumun önerdiği ilaç gerçekten yaradı. Detaylı ultrason olsun tabi varikosele bakıyorlar bizede baktılar inşallah düzelir bu sonuç ama en az 3 ay canım

Bana kalırsın ama zor demişti iki yıl hiç kalamadım aşılama bile tutmadı. Yeterince iyi kaliteli spermler ulaşamıyor yumurtanın canlılığı süresince 100 spermden 2 3 tanesi ancak ulaşabiliyor senin sonuca göre onlarda denk gelecek kaliteli olacak tabi. Bizim hız ve morfoloji sorunu vardı yani hem şekli bozuk hem yavaşlar. Ama çok şükür kendi tüp bebek doktorumun verdiği vitamin ilacıyla %54ü hızda yakaladık canım. Proxeed plus klomen eşime hiç yaramadı ama benim doktorumun önerdiği ilaç gerçekten yaradı. Detaylı ultrason olsun tabi varikosele bakıyorlar bizede baktılar inşallah düzelir bu sonuç ama en az 3 ay canım
Hayirlisi ile duzelsin insallahda bendende rahim filmi istemizlerdi bir dusugum var gecen yil ocak ayinda cektirip cektirmeme konusunda cok kararsiz kaldim cok istiyoruz diyemi oluyor bunlar bilmiyorum rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin insallah

Kizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Bende hiç anlamıyorum eşimde sadece morfolojik bozukluk vardı onu biliyorum

Hiçbir sıkıntımız da yok, bende pcos var sadece ama o da ağır değil ovulasyon oluyor. 33 yaşına yeni girdim🥲
Ayni durumdayiz, 35 yasindayim, hic gebeligim olmadi, hic kurtajim olmadi, hic düşüğüm olmadi, tüm testlerimiz normal, hayatimda hic adet duzensizligi yaşamadim, 2 doktor pco.sun dedi, 2 doktor degilsin dedi, en son bu doktoruma sordum, pco muyum degil miyim dedim bana su cevabi verdi "yumurta sayın fazla bu pco demek ama sendrom yok, sendrom olmasi icin birkaç durumun ayni anda olmasi lazim" dedi. Benim anladigim kadariyla bazi doktorlar amh.a bakiyor bazi doktorlar regl duzenine bakiyorlar benim amh.ım 3.82 idi yani yumurta sayım fazla ama hayatimda dogru duzgun hic regl duzensizligi yasamadim, 28-29gün oldu mu regl olurum 😄

Ben burda hep bunu savundum kendinizde belirti aramayin, arayinca vucut yalandan belirti üretiyor, cok dinlemeyin kendinizi, benim hic belirtim yoktu, bomboş hissediyordum ve pozitifi gördüm çok şükür 🥰🙏
Aslında doğru söylüyorsunuz. Ama insan belirti bi ışık bişi arıyor emin olmak için🙏🏻

Dinlendiniz mi peki. Ben ilk kez bu kadar dinlendim. İlk üç gün hep yattım iki gündür de ufak tefek şeyler yapıyorum artık.

Back