• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar transfer oncesi rahim ağzını açarken benim canım çok acıdı ve baya kasildim çok kötüydü 😔 sonrasında negatif geldi sonucu 5. Gün embriosuydu 😔. Sebep olmuş olabilir mi . Daha önceki transferde ve aşılama da böyle bir acı görmedim ben
Ben de kastım bıraz bıde çok üşüdüm transferden sonra bayagı bı titredim hatta bıraz da kastıgım ıcın hemsıre sinir bosalması gıbı bısey olabılır dedı ama bısey olmaz dedı bende korkuyorum

Ben de kastım bıraz bıde çok üşüdüm transferden sonra bayagı bı titredim hatta bıraz da kastıgım ıcın hemsıre sinir bosalması gıbı bısey olabılır dedı ama bısey olmaz dedı bende korkuyorum
Ameliyathane soğuğu da ayrı birşey😬😬 Allah yardımcimiz olsun inşallah senin pozitif gelir🙏 kaçıncı günün

Kızlar transfer oncesi rahim ağzını açarken benim canım çok acıdı ve baya kasildim çok kötüydü 😔 sonrasında negatif geldi sonucu 5. Gün embriosuydu 😔. Sebep olmuş olabilir mi . Daha önceki transferde ve aşılama da böyle bir acı görmedim ben
Bence o etkilemez benim bu transferde çok canım yandı ağlaya ağlaya yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm

aynen benimde 2 Ocak. Yok valla ya iyi mi
Kötü mü bilemiyorum ama yani benim adetime de 7 gün var bazen sabahları kalktığımda belim ağrıyarak kalkıyorum ama işte bilemiyorum adet öncesi mi çok yatmaktan mı hiç bi fikrim yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aynen 2 ocakta transfer oldum canım sanırım sende oyleydı demı belırtı varmı sende

Peki simdi ben sunu anlamadim, neden negatiften sonraki regl? Zaten yumurta toplama olmayacak, transfer en erken 16.gün falan olmuyor mu? Yani regl.nin 2.günü ilaçlara başlasanız da transfere kadar geçer zaten, doktorunuza neden diye sordunuz mu?
Sanırım hastAne bu konuda sıkı canım. Mesela ben gittiğimde orada beklerken transfer olacak kişileri odaya alıyorlar ya eşlerinin testi yoksa bile onları odaya almıyorlardı. Hala bir sıkılık vAr bu konuda. Şimdi bende gitcem gelcem kontrole net olmasınımı istiyorlar nedir anlamadımm. Sormadım hiç

Adet olunca git bence şimdi bekle
Yarın yada cımRtesi gideyim diyorum ya. Birde test sonucu 1 1 bucuk günü buluyor çıkması. Haftasonuda çıkabiliyormu bakıyorlarmı acaba cumartesü versem pazartesiyemi sarkar bilginiz varmı 😬

Yarın yada cımRtesi gideyim diyorum ya. Birde test sonucu 1 1 bucuk günü buluyor çıkması. Haftasonuda çıkabiliyormu bakıyorlarmı acaba cumartesü versem pazartesiyemi sarkar bilginiz varmı 😬
Özelde sarkmaz da devleti bilemiyorum verirken sorun bakalım stres yapmayın şimdiden en yakın en hayırlı zamanda olur inşallah

Sanırım hastAne bu konuda sıkı canım. Mesela ben gittiğimde orada beklerken transfer olacak kişileri odaya alıyorlar ya eşlerinin testi yoksa bile onları odaya almıyorlardı. Hala bir sıkılık vAr bu konuda. Şimdi bende gitcem gelcem kontrole net olmasınımı istiyorlar nedir anlamadımm. Sormadım hiç
Anladım 😔 birsey diyemedim insallah en kısa sürede COVID negatifi görürsün, sonra en kısa sürede TÜP BEBEK pozitifi görürsün (=

Back