- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ilk adetten sonra mı 13 gun ?Kızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
Ne demek istediğinizi anlayamadım ama anlamakta istemiyorum. Yalnış düşünüyorsunuz sadeceBurdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.
Bence pozitifEki Görüntüle 3186379
Kizlar transfer gunu haric 4. Gunu. 5.gun 5aa 2 tane transfer oldu. Acaba pozitifmiki.catlatma ignesi olali 12 gun oldu.dunde pozitif cikmisti bugun azcik daha koyu bugun.hala catlatma etkisimiki cok heyecanlandim acaba varmiki
Daha erken ama kimisinde çıkabiliyor ama bugünlerde çıkmayanda çok var hemen modunu düşürmeBenim de moralim bozuldu, erken gebelik testi aldım öğlen arası yaptım negatif :/ Transfer günü sayılmazsa 5.gün, 5.gün embriyosu idi. Kan verip yine b-hcg<1.2 görmekten korkuyorum
Siz bize biriey sordunuzda cevap alamadınızmı ? Neden bu öfke? Alamadıysanız da görmemiş olabiliriz bazı mesajlar aralarda kayboluyor. Herkes birbiriyle burada bilgi alışverişi yaparken size neden kasıtlı olarak cevap verilmesin.Bu benim düşüncem bende yorum olarak destek olunmasını daha uygun olduğunu düşünüyorum. Gerçekten allah içimi biliyor ne germek nede trip atmak amacım bi nebze faydam olsun bilgisi olanın bana faydası olmasını istedim zaten buranın amacı bu o kadar gözlemledim ki sonra yazdım düşüncelerimi sizde saygı duymak zorundasınız dua edersiniz etmezsiniz orası da size kaşmış ama terbiyesizsin üslüpsuzsun saygısızsın………..
Çok heyecanlı ya hadi güzelce pıt pıtları duyda gelYarın sabahtan gideceğiz inşallah hayırlısıyla ilk kontrol bakalım çok merak ediyorum
Çubuk tarçın içtim günde 3-4 bardak, aynı şekilde papatya çayı, ada çayı bunlar çok etkili ,biberiye de öneriyolar ama ben kullanmadımn
nelerr yapmıstın canım?
Vallahi diğer arkadaslar da cevap vermis amaKızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
Geçen ay bende yaşadım bunu transferim iptal olmuştu adet olmadım sonra tarlusal içtim 12 13 gün gecti olmadım kontrole gittim yumurta kist olmuştu duphaston verdi doktor onla söküldüm canımKızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
bende adaçayı,maydanoz suyu vs ıcıyorum bakalım sancımda varÇubuk tarçın içtim günde 3-4 bardak, aynı şekilde papatya çayı, ada çayı bunlar çok etkili ,biberiye de öneriyolar ama ben kullanmadım
duphastoonu kac gunluk gecıkmen varken ıcmıstın canım? kac gun sonra regl oldunGeçen ay bende yaşadım bunu transferim iptal olmuştu adet olmadım sonra tarlusal içtim 12 13 gün gecti olmadım kontrole gittim yumurta kist olmuştu duphaston verdi doktor onla söküldüm canım
Evet ben aynı şeyi yaşamıştımVallahi diğer arkadaslar da cevap vermis amaCookiie hanım kullanmıştı yanlis hatirlamiyorsam onun da gecikmisti
Ben sizi etiketlerken siz de cevap vermişsiniz aynı andaEvet ben aynı şeyi yaşamıştım
Tarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canımduphastoonu kac gunluk gecıkmen varken ıcmıstın canım? kac gun sonra regl oldun
Insallah çabucak sökülür bunların yanında çok fazla egzersiz yaptım ve sıcak su uyguladım gercekten işe yaradı bence çubuk tarçın hepsinden daha etkili onu denemelisinizbende adaçayı,maydanoz suyu vs ıcıyorum bakalım sancımda var
inşallaahh sökülür
Benim transferden sonra duphaston günde 3 içmem istendi ben bu duphaston u anlamadım nasıl bir ilaçTarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canım
Progestan içerikli bir ilaç bu canım. Tarlusalda aslımda aynı şekilde. Gebelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmayı. Yani ben anladığım kadarıyla adet olabilmek için vücudumuzda progesteron hormonunun yükselmesi sonrada düşmesi gerek. İlaçla yükseltip bırakınca düşürürerek adet oluyoruz.Benim transferden sonra duphaston günde 3 içmem istendi ben bu duphaston u anlamadım nasıl bir ilaç
bende aynıyım yaa,Tarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canım
İnşallah ya darısı sizlere olsun bende çok bekledim ah hepimize iyi gelir inşallah bu yılÇok heyecanlı ya hadi güzelce pıt pıtları duyda gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?