2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

ilk adetten sonra mı 13 gun ?
ççok erken degıl mı?
ben 17 kasımda opu oldum, 30 kasımda ılk adet..
28 aralık ıkıncı adettı oda henuz gelmedı ..
benımkının arası cok uzun da senınkı 13 oldu ıse cok kısa geldı bana ..

Burdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.
Ne demek istediğinizi anlayamadım ama anlamakta istemiyorum. Yalnış düşünüyorsunuz sadece

Benim de moralim bozuldu, erken gebelik testi aldım öğlen arası yaptım negatif :/ Transfer günü sayılmazsa 5.gün, 5.gün embriyosu idi. Kan verip yine b-hcg<1.2 görmekten korkuyorum
Daha erken ama kimisinde çıkabiliyor ama bugünlerde çıkmayanda çok var hemen modunu düşürme

Siz bize biriey sordunuzda cevap alamadınızmı ? Neden bu öfke? Alamadıysanız da görmemiş olabiliriz bazı mesajlar aralarda kayboluyor. Herkes birbiriyle burada bilgi alışverişi yaparken size neden kasıtlı olarak cevap verilmesin.
Dua isteyen arkadaşlarımıza hepimiz içtenlikle dua ediyoruz cevap verdiğimizde oluypr bir emoji attığımızda. Arkadaşımız bundan rahatsız olduysa kendisi dile getirebilir siz onun avukatlığını neden yapıyorsunuz.
Ne kadar saygılı olursanız o kadar saygı görürsünüz. Düşüncelerinize saygı göstermemizi bekliyorsanız sizde aynı şeyi yapmalısınız.
Lütfen birdaha cevap vermeyin ne siz ne biz gerilelim burada. Şu dönemde hepimiz için gerilmek en son şey olmalı.

Vallahi diğer arkadaslar da cevap vermis ama Cookiie hanım kullanmıştı yanlis hatirlamiyorsam onun da gecikmisti

Geçen ay bende yaşadım bunu transferim iptal olmuştu adet olmadım sonra tarlusal içtim 12 13 gün gecti olmadım kontrole gittim yumurta kist olmuştu duphaston verdi doktor onla söküldüm canım

Geçen ay bende yaşadım bunu transferim iptal olmuştu adet olmadım sonra tarlusal içtim 12 13 gün gecti olmadım kontrole gittim yumurta kist olmuştu duphaston verdi doktor onla söküldüm canım
duphastoonu kac gunluk gecıkmen varken ıcmıstın canım? kac gun sonra regl oldun

duphastoonu kac gunluk gecıkmen varken ıcmıstın canım? kac gun sonra regl oldun
Tarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canım

Tarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canım
Benim transferden sonra duphaston günde 3 içmem istendi ben bu duphaston u anlamadım nasıl bir ilaç

Benim transferden sonra duphaston günde 3 içmem istendi ben bu duphaston u anlamadım nasıl bir ilaç
Progestan içerikli bir ilaç bu canım. Tarlusalda aslımda aynı şekilde. Gebelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmayı. Yani ben anladığım kadarıyla adet olabilmek için vücudumuzda progesteron hormonunun yükselmesi sonrada düşmesi gerek. İlaçla yükseltip bırakınca düşürürerek adet oluyoruz.
Gebelikte de yükselterek bebeğin tutunmasına katkı sağlıyoruz. Ben böyle bir mantık kurdum

bende aynıyım yaa,
opu oldum ıkıncı adet beklıyorum bır turlu gelmedı, gebelıkte yok ıdrar yaptım.
doktorda kanda gebelık olmadan ılac yazmıyor..
7gun gecıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…