- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ay bende kac gundur evde delı gıbı oynuyorum,egzersız yapıyorum :)Insallah çabucak sökülür bunların yanında çok fazla egzersiz yaptım ve sıcak su uyguladım gercekten işe yaradı bence çubuk tarçın hepsinden daha etkili onu denemelisiniz
aynen oyle cok guzel acıklamışşsınn :)Progestan içerikli bir ilaç bu canım. Tarlusalda aslımda aynı şekilde. Gebelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmayı. Yani ben anladığım kadarıyla adet olabilmek için vücudumuzda progesteron hormonunun yükselmesi sonrada düşmesi gerek. İlaçla yükseltip bırakınca düşürürerek adet oluyoruz.
Gebelikte de yükselterek bebeğin tutunmasına katkı sağlıyoruz. Ben böyle bir mantık kurdum
kesin demeyin, daha çok erken 10.gün tekrarlayın testi ve umudunuzu kaybetmeyin lütfen dua etmeye devam et5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün kan verdim b-hcg:<1.2 geldi kesin negatif yani çıksa 5 ya da 10 bir değer çıkardı
Evet yazmıyor banada illa bak demişti korunuyoruz zaten dememe rağmen olsun yinede belli olmaz dedibende aynıyım yaa,
opu oldum ıkıncı adet beklıyorum bır turlu gelmedı, gebelıkte yok ıdrar yaptım.
doktorda kanda gebelık olmadan ılac yazmıyor..
7gun gecıktım..
İnşallah canım bu yıl bizim olsunİnşallah ya darısı sizlere olsun bende çok bekledim ah hepimize iyi gelir inşallah bu yıl
ay zaten 3 tane test yaptım olsa ellı kere cıkardı ama yok adam kan ıstıyor ....Evet yazmıyor banada illa bak demişti korunuyoruz zaten dememe rağmen olsun yinede belli olmaz dedi
Mantıklı bir mantık kurmuşsunProgestan içerikli bir ilaç bu canım. Tarlusalda aslımda aynı şekilde. Gebelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyor yoksa adet olmayı. Yani ben anladığım kadarıyla adet olabilmek için vücudumuzda progesteron hormonunun yükselmesi sonrada düşmesi gerek. İlaçla yükseltip bırakınca düşürürerek adet oluyoruz.
Gebelikte de yükselterek bebeğin tutunmasına katkı sağlıyoruz. Ben böyle bir mantık kurdum
Artık bu işlerle haşır neşir ola ola bizde doktorlardan hallice olcazaynen oyle cok guzel acıklamışşsınn :)
Rica ederim inşallah ise yararay bende kac gundur evde delı gıbı oynuyorum,egzersız yapıyorum :)
aksam denıyım cubuk tarcını,
sagol canımm
ınsallah tatlımmRica ederim inşallah ise yarar
Ben sperm tahlilinden pek anlamıyorum. Yanda referans aralıkları yazılı olsaydı bari biraz yorumlamaya çalışırdım ama. Siz doktorunuza tekrar bir sorunKizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Opu sonrası 2. Adeti hep gecikiyormuş ama herkesin. Masaj falan denesen biray zaten 3 tane test yaptım olsa ellı kere cıkardı ama yok adam kan ıstıyor ....
ınsallah olurum bugun yarın da rahatlarım
Ayyy sperm testlerinden hiç anlamıyorum maalesef =( internetten tek tek araştırsanız ne ne demek diye? Mesela ileri hareketlilik kaç olmalı falan gibi yazsaniz google.a?Kizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
ay denedımm,Opu sonrası 2. Adeti hep gecikiyormuş ama herkesin. Masaj falan denesen bir
Hemde çok valla herşeyi öğrenir olduk yavaş yavaşMantıklı bir mantık kurmuşsuntıp farklı bir dünya
Aglütinasyon kümeleşme yapışkanlik demekmis, olmamasi gerekiyormus zaten o iyi bisey anladigim kadariylaKizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Serumla ilgili bilgim yok bir kaç kişiden duymuştum ama tam olarak etkili mi bilmiyorum inşallah %65 ten daha fazla şansın olsunKızlar doktorum transferden 3 gün önce serum taktırdı süt gibi bişi 8 saat sürdü. Embriyolarım için de biri blasta yakın diğeri de 9 hücreli dedi. %65 şansın var dedi. Siz neler düşünüyosunuz
Ileri hareketlilik falan hakkinda da boyle bir bilgi buldum google.dan ama doktorunuza danismak cok daha faydalı olur tabii ki, üzgünüm ancak bu kadar yardimci olabildimKizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?