2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Insallah çabucak sökülür bunların yanında çok fazla egzersiz yaptım ve sıcak su uyguladım gercekten işe yaradı bence çubuk tarçın hepsinden daha etkili onu denemelisiniz
ay bende kac gundur evde delı gıbı oynuyorum,egzersız yapıyorum :)
aksam denıyım cubuk tarcını,
sagol canımm

aynen oyle cok guzel acıklamışşsınn :)

5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün kan verdim b-hcg:<1.2 geldi kesin negatif yani çıksa 5 ya da 10 bir değer çıkardı
kesin demeyin, daha çok erken 10.gün tekrarlayın testi ve umudunuzu kaybetmeyin lütfen dua etmeye devam et

Kizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230104_155503.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 92
bende aynıyım yaa,
opu oldum ıkıncı adet beklıyorum bır turlu gelmedı, gebelıkte yok ıdrar yaptım.
doktorda kanda gebelık olmadan ılac yazmıyor..
7gun gecıktım..
Evet yazmıyor banada illa bak demişti korunuyoruz zaten dememe rağmen olsun yinede belli olmaz dedi

Evet yazmıyor banada illa bak demişti korunuyoruz zaten dememe rağmen olsun yinede belli olmaz dedi
ay zaten 3 tane test yaptım olsa ellı kere cıkardı ama yok adam kan ıstıyor ....
ınsallah olurum bugun yarın da rahatlarım

Mantıklı bir mantık kurmuşsun tıp farklı bir dünya

Kizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Ben sperm tahlilinden pek anlamıyorum. Yanda referans aralıkları yazılı olsaydı bari biraz yorumlamaya çalışırdım ama. Siz doktorunuza tekrar bir sorun

ay zaten 3 tane test yaptım olsa ellı kere cıkardı ama yok adam kan ıstıyor ....
ınsallah olurum bugun yarın da rahatlarım
Opu sonrası 2. Adeti hep gecikiyormuş ama herkesin. Masaj falan denesen bir

Ayyy sperm testlerinden hiç anlamıyorum maalesef =( internetten tek tek araştırsanız ne ne demek diye? Mesela ileri hareketlilik kaç olmalı falan gibi yazsaniz google.a?

Kızlar doktorum transferden 3 gün önce serum taktırdı süt gibi bişi 8 saat sürdü. Embriyolarım için de biri blasta yakın diğeri de 9 hücreli dedi. %65 şansın var dedi. Siz neler düşünüyosunuz

Aglütinasyon kümeleşme yapışkanlik demekmis, olmamasi gerekiyormus zaten o iyi bisey anladigim kadariyla

Serumla ilgili bilgim yok bir kaç kişiden duymuştum ama tam olarak etkili mi bilmiyorum inşallah %65 ten daha fazla şansın olsun

Ileri hareketlilik falan hakkinda da boyle bir bilgi buldum google.dan ama doktorunuza danismak cok daha faydalı olur tabii ki, üzgünüm ancak bu kadar yardimci olabildim

Eklentiler

• Screenshot_20230104_171949_Chrome.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…