Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah hayırlı olsun. Ben de 8.gün test yaptırcam hayırlı haberler alırım inşKızlar ptesi transferin 8.günüydü beta 80 geldi, 2 gün sonra tekrarladım yani bugün 270 geldi nasıl sizce
Ayyy maşallah hayırlı olsun. Ben de 8.gün test yaptırcam hayırlı haberler alırım inşKızlar ptesi transferin 8.günüydü beta 80 geldi, 2 gün sonra tekrarladım yani bugün 270 geldi nasıl sizce
inşallah çok sağolun dua edin bana daSerumla ilgili bilgim yok bir kaç kişiden duymuştum ama tam olarak etkili mi bilmiyorum inşallah %65 ten daha fazla şansın olsun
Çok ıyı canım masAllah sağlıkla ılerlesınKızlar ptesi transferin 8.günüydü beta 80 geldi, 2 gün sonra tekrarladım yani bugün 270 geldi nasıl sizce
Ayyy sperm testlerinden hiç anlamıyorum maalesef =( internetten tek tek araştırsanız ne ne demek diye? Mesela ileri hareketlilik kaç olmalı falan gibi yazsaniz google.a?
Tesekur ederim cevap vermeniz bile cok guzelBen sperm tahlilinden pek anlamıyorum. Yanda referans aralıkları yazılı olsaydı bari biraz yorumlamaya çalışırdım ama. Siz doktorunuza tekrar bir sorun
Google cok bakmak istemiyorum asiri kafa takma yapiyor bende en son baktigimda erken menepoz falan diyordu doktor alakasi yok dedi cok tesekur ederim yardimlarin icinAglütinasyon kümeleşme yapışkanlik demekmis, olmamasi gerekiyormus zaten o iyi bisey anladigim kadariyla
Size civan perçemi otuay denedımm,
evde delı gıbı halay cekyorum benı gormenız lazım..
egzersıler yerlerde yuvarlanmalar
Benimde 10 Aralıktı transferim ay inşallah yaa valla mide bulantılarım başlamıştı düşündükçe heyecandan geliyor bulantılar mide ağrılarıİnşallah benim 12 Aralıkti transfer senin ne zamandı tam 6+1 oluyorum inşallah kalbide duyarız
İlk canımBu arada pozitif alanlar kaçıncı denemeniz bu
Ne güzel ya maşallahİlk canım
Teşekkür ederim ilaçlara devam edeceğim bakalım 10.gün tekrar tetkik vereceğim ama umudum %1 :/kesin demeyin, daha çok erken 10.gün tekrarlayın testi ve umudunuzu kaybetmeyin lütfen dua etmeye devam et
Canım yanlış bir şey söylemek istemem ama ileri hız hareketlilikte düşüklük var. Bizimde böyleydi endişe etme 3 ay kullandığımız bir takviye ilacı ileri hızı arttırdı. İyi bir üroloji doktoruna gidin lütfen detaylı kontrolünü olsun ilaç takviyesi yapacaktırKizlar ozur dilerim rahatsiz ediyorum bir kac konuya daha yazdim ama hic yazan olmadi acaba anlayaniniz varmi doktor ilgilenmedi bile bi cizik atti biz anlam veremedik kafam cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Sağol canım darısı isteyen, pozitif haberi bekleyen herkese Herkes dualarımda inşallah o güzel haberi alacaksınızNe güzel ya maşallah
Benim de öyle nemsiz kalıyormuş nemlendirici kullanınca düzeldiKızlar bende acayip deri dökülmeleri basladı Boyle minik minik soyulma var gibi ilaclardan kaynaklı mı yada hangisinden kaynaklı cözemedim Boyle durumu olan var mı
Sağol canımSize civan perçemi otu
Önerebilirim böyle demleyip içmek iÇin
İnşallah ya inşallah ben de buraya pozitifiiimmmmm diye yazıcamSağol canım darısı isteyen, pozitif haberi bekleyen herkese Herkes dualarımda inşallah o güzel haberi alacaksınız
Evet doktor degistiricez insallah ultrason istedei birde hatta ileri hizi dusuk hani biz bunu anlayabiliyotuz ama gebelige engel degil dedi 1 bucuj yildir korunmuyorumCanım yanlış bir şey söylemek istemem ama ileri hız hareketlilikte düşüklük var. Bizimde böyleydi endişe etme 3 ay kullandığımız bir takviye ilacı ileri hızı arttırdı. İyi bir üroloji doktoruna gidin lütfen detaylı kontrolünü olsun ilaç takviyesi yapacaktır
inşallah, çok teşekkür ederimAyyy maşallah hayırlı olsun. Ben de 8.gün test yaptırcam hayırlı haberler alırım inş
aminn hepimizin inşallahÇok ıyı canım masAllah sağlıkla ılerlesın