• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benimde yüzüm kaşlarım öyle bu aralar göbeğim göğüslerim şişiyor herhalde o yüzden nemlendirmek lazım artık bol bol
Bu katı kremleri kullanip da gozeneklerinizi tıkamayiniz, daha su bazlı kremleri kullanıp her sabah yüzünüzü yikayinca ferah ferah sürün tüm gün iyi oluyor cildiniz (=

Yok canım vermedim inanılmaz kasık ve bel ağrım var sanırım adet olamadığım için böyle oluyor cuma günü vericem kan test günüm normalde cumartesi 😞ama hiç umudum yok
cumartesi 13.gün oluyor geç değil mi ? inşallah belirtiler pozitife işarettir 🙏

Bende öyle karnım çıktı deyince inanmiyorlardi gördüklerinde de beş aylık gibi olmuşsun diyorlar şişim kabızlık var karnım mosmor iğneleri sokacak yer bulamıyorum diye ağladım dün kardeşim Allah'tan göbeğin var alan geniş diye güldü bana 😂 Allah yardımcımız olsun
Kabızlık için bol bol bal kabağı yiyin ben öyle yaptım şimdi gayet rahatım

Benim o kadar ilaca 5aa kalite embriyoya genç yaşa yeterli kalınlığa sahip olmama rağmen 2 kere tutmadı nasip böyle şeyler gerçekten ben bu defa rahat oldum stres yapmamaya çalıştım günlük ceviz yedim bol bol güzel beslendim çok şükür pozitifi gördüm inşallah sizde görürsünüz
Çok şükür.. Bende çok rahattım hatta hep pozitif düşündüm hergün avakodo, ceviz ,badem,kabak çekirdeği, ananas ,roka,brokoli tükettim ama bakalım inşallah sizin dualarınızla bekli pozitif çıkar kanda.. siz hamileler bizim gibi test günü bekleyenlere dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş 🤲🤲🤲

Bencede bekleyin ben yaptım ve pişmanım en azından yaptığınız gün stres olursunuz biter çünkü test yapmadan beklerken sadece heyecan oluyor ama test yapıp negatif yada pozitifi görüp asıl test gününe kadar hep acabalar olacak her anınızda
Evet kesinlikle haklısınız, en azından 7. Günü bekliyeyim diyorum ki direk kan testi de yapabileyim en azından. Siz kaçıncı gün yaptınız? İnsallah iyi haberler alırsınız...

cumartesi 13.gün oluyor geç değil mi ? inşallah belirtiler pozitife işarettir 🙏
7 ocakta benim test günüm transfer günü de kağıda yazıp vermişlerdi ben idrarda negatif gördüğüm günden beri çok etkilendim toparlanmaya çalışıyorum o yüzden kan testi yaptıramadım artık varsa da sürpriz olacak 🥰Cuma günü vericem kan hayırlısı olsun inşallah
Siz nasılsınız doktora ne zaman gidiyorsunuz kese için kanama falan var mı

7 ocakta benim test günüm transfer günü de kağıda yazıp vermişlerdi ben idrarda negatif gördüğüm günden beri çok etkilendim toparlanmaya çalışıyorum o yüzden kan testi yaptıramadım artık varsa da sürpriz olacak 🥰Cuma günü vericem kan hayırlısı olsun inşallah
Ay daha yedi ocağa çok var niye bu kadar ümitsizliğe kapıldın inşallah tutmuştur idrara geç geçiyor çoğu zaman

Ay daha yedi ocağa çok var niye bu kadar ümitsizliğe kapıldın inşallah tutmuştur idrara geç geçiyor çoğu zaman
Bilmiyorum ki çok korkuyorum 😞inşallah bir sürpriz olur da pozitif sonuç alabilirim kasık ağrım çok normalde adet günüm bugün onun için olabilir bu ağrı

anladım canım inşallah en hayırlısı neyse o olur 🙏 benim bugün normal test günüm hastaneye gelip kan verdim, ptesi dr um 2 gün sonra tekrar ver 2 kat artışı görelim demişti, bakalım inşallah artmıştır♥️🙏 ona göre artık muayene ne zaman olur söyler, kanamam yok çok şükür ama karnımın alt tarafında hep bi hafif ağrı var inşallah iyice yerleşiyordur 🤲ayy bi de bugün boğaz ağrım başladı o kervana bende katıldım, bi dünya vitamin kullanıyorum ona rağmen tonsilit oldum galiba 🥲

Siz çok ilaç kullanmışsınız aslında az ilaç olmasına ilk başta sevinmiştim ama sonra çok fazla ilaç kullananları okuyunca bu işte bir terslik var dedim ama artık çok geçti. Bide bu 2ba kaliteye ne diyeceksiniz 5.gün embriyosu dendi bana ama kalite 2ba yazıyor çözemedim
Merhaba , inşallah tutmuştur merak etme , umutsuzluğa kapılma , herkes bedeni farklı o yüzden ilaç takviyeside farklı , kaliteye takılma , benim embriyo 3ab idi , dr donduralım dedi ben düşük mü kalitesi sordum , yok dedi belki yarım saat sonra birden 5aa olacak onu bilemeyiz , önemli olan beşinci güne gelmiş olması , pozitif düşün

Arkadaslar lutfenkonu uzayip gidiyor.oda gerilmis yansitiyor bunu arkadasim sende sakin ol lutfen bosver yuzunu dahi gormedigin bu grubu bukadar onemseme.evet birbirimize destek oluyoruz ama bende birsuru cevap alamadigim soru var. Kimseyo suclamiyorum.herkesin hakkında hayirlisi olsun bu gerginlik hicbirimize iyi gelmez
Aynen bazen çok mesaj oluyor grupta ve yazdığımız mesajı yoğunluktan kimse görmüyor belki görende cevabı bilmiyordur

anladım canım inşallah en hayırlısı neyse o olur 🙏 benim bugün normal test günüm hastaneye gelip kan verdim, ptesi dr um 2 gün sonra tekrar ver 2 kat artışı görelim demişti, bakalım inşallah artmıştır♥️🙏 ona göre artık muayene ne zaman olur söyler, kanamam yok çok şükür ama karnımın alt tarafında hep bi hafif ağrı var inşallah iyice yerleşiyordur 🤲ayy bi de bugün boğaz ağrım başladı o kervana bende katıldım, bi dünya vitamin kullanıyorum ona rağmen tonsilit oldum galiba 🥲
İnşallah güzel artışlar görürsün 🥰🤲havalar çok dengesiz kendine çok dikkat et evden çok çıkmamaya çalış ve bol su iç istirahat et hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim 🥰🥰🙏

Benim 2 tane de 6. Gün var ama onların kalitesini bilmiyorum benim idrar test negatif daha kan yaptırmadım normalde cumartesi günü test günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲
Benimde c.tesi inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkar Amin aminn🤲🤲gece çok fazla adet ağrısı başladı şimdi ağrı falan hiç bisey yok bol bol dua edelim nasip kısmet

Merhaba , inşallah tutmuştur merak etme , umutsuzluğa kapılma , herkes bedeni farklı o yüzden ilaç takviyeside farklı , kaliteye takılma , benim embriyo 3ab idi , dr donduralım dedi ben düşük mü kalitesi sordum , yok dedi belki yarım saat sonra birden 5aa olacak onu bilemeyiz , önemli olan beşinci güne gelmiş olması , pozitif düşün
evet cidden aynen öyle, 4ac ydi benim embriyolar dondurulurken , transfer günü çözdürülünce 5 e ulaştı hemen 🥲

Back