2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

26 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer edildi ben pazartesi yani 2 ocakta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha da cesaret edemedim
Belki boşuna üzüyorsun kendini kana bile 4.gunde karışıyor ben erken gebelik testiyle yaptım çok silik çıktı 8.gundu ama değerim 127ydi lütfen bunu kendine yapma ayrıca günün gelmiş bugün bir kan testi yap bence cumaya kadar harap etme kendini bende 8 gün de falan yaptın sanıyorum inşallah ilaçlara devam ediyorsundur

çok sağol canım inşallah hepimiz güzel artışlar ve pozitifler görürüz inanır mısın evde kalmaktan ve istirahat etmekten paslandım bugün çıktım hastaneye diye ayaklarım tutmuyordu resmen dikkat ediyorum ama galiba ilaçlar bağışıklığı düşürüyor ondan böyle oldu

Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurilk denemede aynı yerde mi oldu. Dr. nuz kim

Bütün ilaçlara devam ediyorum ay siz böyle yazınca bi umut oldu bana da açıkçası ne bileyim bi umutsuzluk çöktü hemen 2. Tedaviyi düşünmeye başlamıştım açıkçası akşam 2 iğnem var gittiğimde belki yaptırırım bide tefriciye okuyorlar bakalım hayırlısı ya siz hamilesiniz dua edin nolur

ah o ilaçlar zaten beni benden aldı hormonlar yüzünden şiştim benlikten çıktım resmen

Evet kesinlikle haklısınız, en azından 7. Günü bekliyeyim diyorum ki direk kan testi de yapabileyim en azından. Siz kaçıncı gün yaptınız? İnsallah iyi haberler alırsınız...
Aynen direkt kan testi ile öğrenin kesin ve net bir sonuc için gerekli olan bu , kesinlikle aceleci olmamak lazımmış Ben transfer günü hariç 6.gün yaptım yani bu gün.. inşallah bekleyen herkes iyi haberler alsın

Cok sagolun gercekten böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor ama dr çok önemli detaylı bilgi vermiyor sagolsun soru falan sorunca dinliyor ama detaylı bilgilendirme olmayınca bazı şeyler havada kalıyor.. evet 5. Güne ulaşması güzel bisey başından beri pozitif düşündüm inşallah sizlerin duası ile kanda pozitifi görürüm

Kızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olur sizi en iyi ben biz anlarız Allah kucağımızı boş bırakmasın

5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün kan verdim b-hcg:<1.2 geldi kesin negatif yani çıksa 5 ya da 10 bir değer çıkardı

Benim opu dan sonra ikinci adetim gecikti dr banada tarlusal vermişti ama ben onu kullanmadım doğal yollara başvurdum ve gecikmenin 6.günu adetim oldu

ah canım beeennn :)
7 gun gecıktı adetiimmm..
ıdrar testlerım negatıf.
doktor da kan testı yaptırın ona gore haberleşelım dedı ..
ama ben hıc tarlusal vs de kullanmamıştım sen onu kullanmıssın bırakınca adet olman gerekmıyo muydu?

Tarusaldan 3 gün sonra adet oldum ben hep çok değişik böyle olması çok merak ettim kanı verin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…