Sizde mi 26 sında transfer oldunuz idrar testi yaptınız mı pekiBenimde c.tesi inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkar Amin aminngece çok fazla adet ağrısı başladı şimdi ağrı falan hiç bisey yok bol bol dua edelim nasip kısmet
Belki boşuna üzüyorsun kendini kana bile 4.gunde karışıyor ben erken gebelik testiyle yaptım çok silik çıktı 8.gundu ama değerim 127ydi lütfen bunu kendine yapma ayrıca günün gelmiş bugün bir kan testi yap bence cumaya kadar harap etme kendini bende 8 gün de falan yaptın sanıyorum inşallah ilaçlara devam ediyorsundur26 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer edildi ben pazartesi yani 2 ocakta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha da cesaret edemedim
çok sağol canım inşallah hepimiz güzel artışlar ve pozitifler görürüzİnşallah güzel artışlar görürsünhavalar çok dengesiz kendine çok dikkat et evden çok çıkmamaya çalış ve bol su iç istirahat et hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurBenim geçen ay yumurta toplandı donduruldu. Bu ay da transfer için bikaç kez gidip geldim. Belki de rastgeldikdün de transfer oldu. Bakalım benim de 2. Deneme ilkinde yumurta bile yoktu transfer edilecek şimdi iki tane transfer oldu. Umudu kaybetmemek lazım
Bütün ilaçlara devam ediyorum ay siz böyle yazınca bi umut oldu bana da açıkçası ne bileyim bi umutsuzluk çöktü hemen 2. Tedaviyi düşünmeye başlamıştım açıkçası akşam 2 iğnem var gittiğimde belki yaptırırım bide tefriciye okuyorlar bakalım hayırlısı ya siz hamilesiniz dua edin nolurBelki boşuna üzüyorsun kendini kana bile 4.gunde karışıyor ben erken gebelik testiyle yaptım çok silik çıktı 8.gundu ama değerim 127ydi lütfen bunu kendine yapma ayrıca günün gelmiş bugün bir kan testi yap bence cumaya kadar harap etme kendini bende 8 gün de falan yaptın sanıyorum inşallah ilaçlara devam ediyorsundur
çok sağol canım inşallah hepimiz güzel artışlar ve pozitifler görürüzinanır mısın evde kalmaktan ve istirahat etmekten paslandım bugün çıktım hastaneye diye ayaklarım tutmuyordu resmen dikkat ediyorum ama galiba ilaçlar bağışıklığı düşürüyor ondan böyle oldu
ayy hiç sormaah o ilaçlar zaten beni benden aldı hormonlar yüzünden şiştim benlikten çıktım resmen
Aynen direkt kan testi ile öğrenin kesin ve net bir sonuc için gerekli olan bu , kesinlikle aceleci olmamak lazımmışEvet kesinlikle haklısınız, en azından 7. Günü bekliyeyim diyorum ki direk kan testi de yapabileyim en azından. Siz kaçıncı gün yaptınız? İnsallah iyi haberler alırsınız...
Yarın bende gidiyorumYarın sabahtan gideceğiz inşallah hayırlısıyla ilk kontrol bakalım çok merak ediyorum
Cok sagolun gercekten böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor ama dr çok önemli detaylı bilgi vermiyor sagolsun soru falan sorunca dinliyor ama detaylı bilgilendirme olmayınca bazı şeyler havada kalıyor.. evet 5. Güne ulaşması güzel bisey başından beri pozitif düşündüm inşallah sizlerin duası ile kanda pozitifi görürümMerhaba , inşallah tutmuştur merak etme , umutsuzluğa kapılma , herkes bedeni farklı o yüzden ilaç takviyeside farklı , kaliteye takılma , benim embriyo 3ab idi , dr donduralım dedi ben düşük mü kalitesi sordum , yok dedi belki yarım saat sonra birden 5aa olacak onu bilemeyiz , önemli olan beşinci güne gelmiş olması , pozitif düşün
Benim 29 aralıkta transfer ama dr 7 ocakta kan vermemi istedi. Bu gün 6.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktıSizde mi 26 sında transfer oldunuz idrar testi yaptınız mı peki
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olur sizi en iyi ben biz anlarız Allah kucağımızı boş bırakmasınBütün ilaçlara devam ediyorum ay siz böyle yazınca bi umut oldu bana da açıkçası ne bileyim bi umutsuzluk çöktü hemen 2. Tedaviyi düşünmeye başlamıştım açıkçası akşam 2 iğnem var gittiğimde belki yaptırırım bide tefriciye okuyorlar bakalım hayırlısı ya siz hamilesiniz dua edin nolur
İnşallah benim 12 Aralıkti transfer senin ne zamandı tam 6+1 oluyorum inşallah kalbide duyarızYarın bende gidiyorumheyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz haberleşelim canım
5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün kan verdim b-hcg:<1.2 geldi kesin negatif yani çıksa 5 ya da 10 bir değer çıkardı
Benim opu dan sonra ikinci adetim gecikti dr banada tarlusal vermişti ama ben onu kullanmadım doğal yollara başvurdum ve gecikmenin 6.günu adetim olduKızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
ah canım beeennn :)Kızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
nelerr yapmıstın canım?Benim opu dan sonra ikinci adetim gecikti dr banada tarlusal vermişti ama ben onu kullanmadım doğal yollara başvurdum ve gecikmenin 6.günu adetim oldu
Tarusaldan 3 gün sonra adet oldum ben hep çok değişik böyle olması çok merak ettim kanı verin bakalımKızlar opudan sonra adet olmuştum, ikinci adet için tarlusal vermişti doktor 13 gün oldu halen adetim gelmedi normal mi ya? Doktora gittim muayne etti bebek olabilir mi diye ama görmedi bişey test yap büyük bir ihtimal yok ama napcagımızı ona göre karar verelim dedi başına böyle bişey gelen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?