2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Maşallah sağlıkla alın kucağınıza Ne güzel mucizeniz sizi bulmuş benimde ilk denememde pozitif ti ama kalp atışları oluşmadı ıkıncı negatif 3. Kimyasal yoruldum artık. Demek ki daha zamanı değilmiş hayırlsıyla tez vakitte nasip olsun bizlerde

Benim hiç bulantım yok doğrusu ama kanamam var yine şu an yatışım yapıldı üç bebiş de iyi durumda ama kanama kesilmiyor
Geçecektir canım rabbim şifa versin bebişler iyiymiş bak ne güzel kanamada geçecek sağlıkla ilerlesin yavruların

Kızlar karnı sis taş gibi olan var mı iğnelerden dolayı mı ? Kabızlık falan yok ama karnım şiş gergin böyle olan var mı? 30 Aralık'ta transfer oldum

Kızlar karnı sis taş gibi olan var mı iğnelerden dolayı mı ? Kabızlık falan yok ama karnım şiş gergin böyle olan var mı? 30 Aralık'ta transfer oldum
canım ben pozitifim ve sabah iyi ama gün içinde karnım şişiyor bende anlamadım neden, hormonal olabilir, aç karna bile şiş karnım

canım ben pozitifim ve sabah iyi ama gün içinde karnım şişiyor bende anlamadım neden, hormonal olabilir, aç karna bile şiş karnım
Aynen çok su iç demişlerdi bana normalde icmezdim ondan mı bilmiyorum ama sanki üç aylık gebe gibiyim resmen normalde göbekli biriyim ama bu içi dolu taş gibi bişey anlamadım acaba iğneden mi merak ettim? Progesteron dex ve oksapar kullaniyorum. Bu arada hayırlısı olsun

bende aynı ilaçları kullanıyorum canım, inşallah seninde pozitiftir ve sağlıkla kucağımıza alırız ,

Tekrar kan verdınmı canım

Gaz var mı acaba ? Kabız olmaya bilirsin ama gaz ola bilir mi , bende öyle oluyor bazen

Yok sadece karnımın altı ağrıyordu dünde adet olucak gibi bazen ağrı giriyordu ama göğüslerde şişlik falan hiç bişey yoktu
Merhabalar benimde 29aralıkta transferim oldu ama içimde sadece korku var bugün 5.gün bitti alt karnım ağrıyor sanki adet olacam gibi başkada bişey yok korkuyorum test zamanım pazar günü bekliyorum ama sizin çıkmış maşallahh hayırlı olsun

Bende 29unda transfer oldum.Kasıklarımda arada batma göğüslerimde dolgunluk var.İnşallah güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…