Dondurmaya karar verdik bizde inşallah sağlıklıdırAllahtan ümit kesilmez hiç ummadığınız anda tutunacaktır Allah’ın izniyle , ama mutlaka dondurun bence
Maşallah sağlıkla alın kucağınızahersey sabır ile ben 12 yıllık evliyim 2. Evliliğim ilk evlilikte kürtaj var maalesef ilk denemem negatif ti 2016 da . Sonra vazgeçtim umudumu da gücümü de kaybettim sonra soğudum kalbim sertleşti. Takı kız kardeşim yeğenimi doğurana kadar. Umudum geri geldi Sabri sevgiyi geri kazandım ve suan pozitif ☺ rabbim doğru zamanı biliyor sadece dua edin tüm kız kardeşlerim için dua edeceğim rabbim isteyen herkese sizlere de basıp etsin insallah
Aynen öyle hayırlsı olsunBende ona inandırdım kendimi canım. Belkide öyle olacaktı diyip boşverdim bu ayıda böyle olması gerekmiş demekki nasipten ötesi yok
İnşallah umudunuzu kayıp etmeyinDondurmaya karar verdik bizde inşallah sağlıklıdır
En güzeli en hayırlısı olsun sizin için inşallahBiz de donduracağız taşıma işlemini düşünüyoruz sizin de fikrinizi almak istedim.
Amin inşallah sagolunEn güzeli en hayırlısı olsun sizin için inşallah
Geçecektir canım rabbim şifa versin bebişler iyiymiş bak ne güzel kanamada geçecek sağlıkla ilerlesin yavrularınBenim hiç bulantım yok doğrusu ama kanamam var yine şu an yatışım yapıldı üç bebiş de iyi durumda ama kanama kesilmiyor
canım ben pozitifim ve sabah iyi ama gün içinde karnım şişiyor bende anlamadım neden, hormonal olabilir, aç karna bile şiş karnımKızlar karnı sis taş gibi olan var mı iğnelerden dolayı mı ? Kabızlık falan yok ama karnım şiş gergin böyle olan var mı? 30 Aralık'ta transfer oldum
Aynen çok su iç demişlerdi bana normalde icmezdim ondan mı bilmiyorum ama sanki üç aylık gebe gibiyim resmen normalde göbekli biriyim ama bu içi dolu taş gibi bişey anlamadım acaba iğneden mi merak ettim? Progesteron dex ve oksapar kullaniyorum. Bu arada hayırlısı olsuncanım ben pozitifim ve sabah iyi ama gün içinde karnım şişiyor bende anlamadım neden, hormonal olabilir, aç karna bile şiş karnım
bende aynı ilaçları kullanıyorum canım, inşallah seninde pozitiftir ve sağlıkla kucağımıza alırız ,Aynen çok su iç demişlerdi bana normalde icmezdim ondan mı bilmiyorum ama sanki üç aylık gebe gibiyim resmen normalde göbekli biriyim ama bu içi dolu taş gibi bişey anlamadım acaba iğneden mi merak ettim? Progesteron dex ve oksapar kullaniyorum. Bu arada hayırlısı olsun
İnşallah dilerim dileyen herkes bı an önce hayirlisi ile kavuşur güzel haberlerebende aynı ilaçları kullanıyorum canım, inşallah seninde pozitiftir ve sağlıkla kucağımıza alırız ,
Tekrar kan verdınmı canımGünaydın kızlar bugün bende tekrar kan verecegim 5. Gün akşamı 13 çıkmıştı simdi 7. Gün bitecek ama bütün belirtiler gitti göğüslerim bile indi sanki cok korkuyorum ilk transferimde de 8. Haftaya kadar devam edebilmilmisti.
iğnelerden oluyor normal benim hala öyleKızlar karnı sis taş gibi olan var mı iğnelerden dolayı mı ? Kabızlık falan yok ama karnım şiş gergin böyle olan var mı? 30 Aralık'ta transfer oldum
Gaz var mı acaba ? Kabız olmaya bilirsin ama gaz ola bilir mi , bende öyle oluyor bazenKızlar karnı sis taş gibi olan var mı iğnelerden dolayı mı ? Kabızlık falan yok ama karnım şiş gergin böyle olan var mı? 30 Aralık'ta transfer oldum
Merhabalar benimde 29aralıkta transferim oldu ama içimde sadece korku var bugün 5.gün bitti alt karnım ağrıyor sanki adet olacam gibi başkada bişey yok korkuyorum test zamanım pazar günü bekliyorum ama sizin çıkmış maşallahh hayırlı olsunYok sadece karnımın altı ağrıyordu dünde adet olucak gibi bazen ağrı giriyordu ama göğüslerde şişlik falan hiç bişey yoktu
Bende 29unda transfer oldum.Kasıklarımda arada batma göğüslerimde dolgunluk var.İnşallah güzel haberler alalımMerhabalar benimde 29aralıkta transferim oldu ama içimde sadece korku var bugün 5.gün bitti alt karnım ağrıyor sanki adet olacam gibi başkada bişey yok korkuyorum test zamanım pazar günü bekliyorum ama sizin çıkmış maşallahh hayırlı olsun
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah sımsıkı tutunur stresten uzak durun size tavsiyem.Kizlar yarin gun icinde transferim var, dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?