Cok saolun öyle yapayım en iyisiiki gün sonra tekrar verin iki katı kadar artmışsa doktorun verdiği tarihte gidiyorsunuz muayeneye
Sağlıkla devam eder sağlıkla gelir inşallah yavrunuzCok saolun öyle yapayım en iyisi
Aminnn hepimizin inşallahSağlıkla devam eder sağlıkla gelir inşallah yavrunuz
Merhaba , Bence onun transferini yaptırın , 4ab iyi kalitede , ümidinizi kayıb etmeyin , inşallah tutacaktırKızlar merhaba ben ilk tüp bebek sürecimi Yeditepe hastanesinde yaptırmıştım ilkinde keseyi gördük kalp atışlarını görememiştik . 2.aynı merkezde negatifle sonuçlandı . Şimdi bahçecide başlamıştık ıkı tane 5.gün embriyosu konuldu ama kimyasal gebelik oldu . Şimdi Yeditepe’de bir tane embriyom kaldı 4ba 5.gün embriyosu bugün de hastaneden aradılar dondurmaya devam edecek misiniz diye . Sizce dondurmalımıyım.kalitesi nasıl Taşıma işlemi yaptırabilir miyim . Kafam da bir sürü soru
ben nikotin bandı ile transferden 2 ay önce bıraktım, bantlar olmasa çok zorlanırdım, transfer gününden beridir bantta kullanmıyorumsigara kullanan varmi buarada çok zorlanıyorum bırakırım dedim ama içtikten sonra pişman oluyorum
Lafım kişisel değil siz görmemiş olabilirsin ama görmezden gelen var ben farkettiğim için yazdım ve bu 3 oluyor üstünüze almayın.Tekrar tekrar okudum göremedim yazdıklarınızı bildirimlerde girip bakıyorum ben profilinize tıklayınca görülüyor şuan sadece akışa düşmedi tavrınız hiç hoş değil
Ikı başarısız olunca 3.yü denemek istememiştim orda . Kafam çok karışık şu an beklememiz gerekiyor zaten en iyisi dondurmakMerhaba , Bence onun transferini yaptırın , 4ab iyi kalitede , ümidinizi kayıb etmeyin , inşallah tutacaktır
Benim hiç bulantım yok doğrusu ama kanamam var yine şu an yatışım yapıldı üç bebiş de iyi durumda ama kanama kesilmiyorŞimdi sende böyle söyleyince tırsmadım değil. Benim 13.günümde 2643tü ya her şeyin hayırlısı ve sağlıklı olması tek duamız ama ikizden fazlası korkutur beni. Çok mucizevi bir şeyrabbim öyle nasip etmiş sanada. Bulantıların nasıl? Geçen haftadan beri benim var bu ara daha sık oluyor yaa birde uyku hali
Biz de donduracağız taşıma işlemini düşünüyoruz sizin de fikrinizi almak istedim.Bence kalitesi yeterli dondurmanız mantıklı olur dilekçe verip taşıma işlemi yapılabiliyor ben olsam vazgeçmedim o embriyodan da
çok geçmiş olsun, kısa sürede geçmesi dileğiyleBenim hiç bulantım yok doğrusu ama kanamam var yine şu an yatışım yapıldı üç bebiş de iyi durumda ama kanama kesilmiyor
Sıkıntısız geçer tüm sürecte testlerde sağlıkla kucağına al canım inşallahVallahi arkadaslardan bildigim kadariyla bu cok doktorluk birsey degil, bizim bir arkadas ona birsey soylememelerine ragmen yaptirdi,bir arkadasin bebegine de down olabilir dediler o yuzden yaptirdi, bakalim biraz ilerlesin gebelik de yaptiririz diye düşünüyorum, bugun verdigim testler 10 güne ancak çıkarmış
He bu evet. Bakalım o günlere erersem bunuda düşünürüm birNIPT.miş adı (Non-Invasive Prenatal Trisom)
Yok ben istanbulda değilim =( tesekkur ederim yine deİstanbuldaysaniz Zeynep Kamil yapıyor çoğu testi
Amin inşallah, siz de inşallah başarılı bir transfer süreci gecirirsiniz de sağlıkla kucaginiza alirsinizSıkıntısız geçer tüm sürecte testlerde sağlıkla kucağına al canım inşallah
He bu evet. Bakalım o günlere erersem bunuda düşünürüm bir
Allahtan ümit kesilmez hiç ummadığınız anda tutunacaktır Allah’ın izniyle , ama mutlaka dondurun benceIkı başarısız olunca 3.yü denemek istememiştim orda . Kafam çok karışık şu an beklememiz gerekiyor zaten en iyisi dondurmak
Pozitifi gören arkadaşlar sizin adınıza sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBiz negatif olanlarda bir sonraki deneme için güçlenip ayağa kalkmalıyız . Elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi
Bende ona inandırdım kendimi canım. Belkide öyle olacaktı diyip boşverdim bu ayıda böyle olması gerekmiş demekki nasipten ötesi yokCo0okie senin için de üzüldüm ama test yapılmasaydı belki de covidden tutmayacaktı ve sen bunu bilemeyecektin böylesi daha hayırlıymış demek ki
Merhaba yaptınız mı tekrar test acabaDün yaptim. 9.gün kan testi 1.54 negatif ama doktorum 12.gün tekrar ver ilaçları kesme dedi ama benim umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?