- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende donduruldu 2 adeti bekledim natural yontemle ilacsiz oldu.o nedenle tam 11gun once catlatma iğnesi oldum. Bugunde transfer gunu dahil 4. Gun cikmazmi yani.bu cikan igne etkisimidirDaha erken 11 gün dondurulmuş oluyor ozaman . Ben 2 ay dondurdum çatlatma iğnesi ile arası 65 gün du transferin 6. Gunu ince cizgi 8.günü biraz daha belirgin 10.günü kanda 273 12.gün 1374 hgc çıktı 6 sinda doktor kontrolüm var insallh pozitif görürsün ama bekle derim
İstanbuldaysaniz Zeynep Kamil yapıyor çoğu testiBen de simdi genetik testleri yaptirmaktan geliyorum, kan pıhtılaşmasına falan bakacaklar evlenirken sma testi yaptirmamistik onun icin de kan verdim, 5 tüp kan verdim biraz uyku bastı (= bunlarin sonuclari gelsin, sonrasinda bebek icin de genetik test yaptirmayı planlıyorum, hersey o kadar pahalı ki, herkesin Allah yardimcisi olsun.
Ben direk gideceğim gerekli görürlerse isterler zatenKızlar selam bir şey sorabilir miyim? 12. Gün pozitifi gördükten sonra tekrar kan vermeye gerek var mıdır yoksa direk keseyi görmeye mi gittiniz 10 gün sonra
Yaaa çok merak ediyorum inan geçen hafta çağırırlar diye düşündüm 3 ocak sonrası dediler mecbur bekledim persembe belli olur mide bulantılarımda başlamıştı devam ediyor sürekli uyku hali. Hayırlısı inşallahKuzum sen nasıl dayandın ya ben toplam da şimdiye kadar üç farklı doktora gittim daha hiç gitmedin sen dimi ve bence senin ki ikiz hemde kalp atışı bile göreceksin perşembe günü
Bende 13 ünde gideceğim dün 12. Günümdi. Umarım sağlıkla ilerler gebeliklerBen direk gideceğim gerekli görürlerse isterler zaten
Ben okadar baktim yazdigini bulamadım.gecmis olsun hayırlısı olsun.birsuru kisi yaziyor gozden kacmistir suan uzgunsun belki kizmak istiyorsun ama bizde senle ayni durumdayiz.Rabbim kolaylastirsinOlumsuz oldu diyorum bi geçmiş olun diyin bari yazıklar olsun gidin watsappgurubu kurun o zaman birbirinizle konuşacaksanız
Suzan gecmis olsun ama o sorduğun sorulara cevap veremeyiz ki kalitesi vs. Yani herkesin kendi bünyesi senin doktorun hatası olabilir yada negatif nedenini sonradan öğrenebilirsin bazı şeyler önceden bilinmez rabbim insallah birdahakine nasip eder bende iki kez denedim yani 6 kez deneyen arkadaşlar varMaşallah kaçtır yazıyorum kimsenin ne cevap verdiği nede tınladığı var bilgisi olan yazsın bari grup olmuş belli kişiler birbiriyle konuşuyor
Şimdi sende böyle söyleyince tırsmadım değil. Benim 13.günümde 2643tü ya her şeyin hayırlısı ve sağlıklı olması tek duamız ama ikizden fazlası korkutur beni. Çok mucizevi bir şey rabbim öyle nasip etmiş sanada. Bulantıların nasıl? Geçen haftadan beri benim var bu ara daha sık oluyor yaa birde uyku haliBen de 11 aralıkta olmuştum transferi 12. Gün 1200 civarıydı 15. Gün bi anda 10 binlere geldi çok hızlı arttı ve sonuç iki embriyom da tuttu hatta birisi kendi içinde bölündü ve üçüz. Hızlı artması çoğul gebeliği düşündürmüştü zaten dedi doktorum
Benim haddime değil kimseye kızmak ve bi alıp veremediğim yok b hakkımda yok 3 tür yazıyorum benim yazık görmezden geliniyor tmm bilgisi olan yok diyelim soruma cevap verilmedi. Neyse ya herkes kalbinin ekmegini yer hakkınızda hayırlısı olsun lafım sana değil yanlış anlama.Ben okadar baktim yazdigini bulamadım.gecmis olsun hayırlısı olsun.birsuru kisi yaziyor gozden kacmistir suan uzgunsun belki kizmak istiyorsun ama bizde senle ayni durumdayiz.Rabbim kolaylastirsin
Çok üzgünüm okudum geriden geliyorum bende yeni okuyorum gözden kaçmış olabilir yoksa konu hakkında bilgisi olanlar yazıyor, şuan sinirli üzgünsünüzdür çok normal tabi rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. Hep isteyenlere dua ediyorum çünkü çok emek veriyoruz bizi biz anlıyoruz. Bahsettiğin işlemler mesela bana hiç sunulmadı yapılmadı. Bizim sadece sperm sorunumuz vardı 5aa iyi kalite emb transferinde ilk seferde çok şükür tuttu. İnan o testler için fikrim yok yanlış yorum yapmayayım. Doktorunuz ancak size en doğru şeyi söylecektir. Tez vakitte isteyen herkese nasip olsunMaşallah kaçtır yazıyorum kimsenin ne cevap verdiği nede tınladığı var bilgisi olan yazsın bari grup olmuş belli kişiler birbiriyle konuşuyor
Çok tşkr ederim sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla kucagınıza almanız dileğiyle.Çok üzgünüm okudum geriden geliyorum bende yeni okuyorum gözden kaçmış olabilir yoksa konu hakkında bilgisi olanlar yazıyor, şuan sinirli üzgünsünüzdür çok normal tabi rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. Hep isteyenlere dua ediyorum çünkü çok emek veriyoruz bizi biz anlıyoruz. Bahsettiğin işlemler mesela bana hiç sunulmadı yapılmadı. Bizim sadece sperm sorunumuz vardı 5aa iyi kalite emb transferinde ilk seferde çok şükür tuttu. İnan o testler için fikrim yok yanlış yorum yapmayayım. Doktorunuz ancak size en doğru şeyi söylecektir. Tez vakitte isteyen herkese nasip olsun
Kızlar selam bir şey sorabilir miyim? 12. Gün pozitifi gördükten sonra tekrar kan vermeye gerek var mıdır yoksa direk keseyi görmeye mi gittiniz 10 gün sonra
iki gün sonra tekrar verin iki katı kadar artmışsa doktorun verdiği tarihte gidiyorsunuz muayeneyeKızlar selam bir şey sorabilir miyim? 12. Gün pozitifi gördükten sonra tekrar kan vermeye gerek var mıdır yoksa direk keseyi görmeye mi gittiniz 10 gün sonra
Merhaba , noldu sizin sorunuz neydi ? Bulamadım ben , negatif mi cevabınız ? Kaçıncı gün ? Geçmiş olsunOlumsuz oldu diyorum bi geçmiş olun diyin bari yazıklar olsun gidin watsappgurubu kurun o zaman birbirinizle konuşacaksanız
Tekrar tekrar okudum göremedim yazdıklarınızı bildirimlerde girip bakıyorum ben profilinize tıklayınca görülüyor şuan sadece akışa düşmedi tavrınız hiç hoş değilOlumsuz oldu diyorum bi geçmiş olun diyin bari yazıklar olsun gidin watsappgurubu kurun o zaman birbirinizle konuşacaksanız
Bence kalitesi yeterli dondurmanız mantıklı olur dilekçe verip taşıma işlemi yapılabiliyor ben olsam vazgeçmedim o embriyodan daKızlar merhaba ben ilk tüp bebek sürecimi Yeditepe hastanesinde yaptırmıştım ilkinde keseyi gördük kalp atışlarını görememiştik . 2.aynı merkezde negatifle sonuçlandı . Şimdi bahçecide başlamıştık ıkı tane 5.gün embriyosu konuldu ama kimyasal gebelik oldu . Şimdi Yeditepe’de bir tane embriyom kaldı 4ba 5.gün embriyosu bugün de hastaneden aradılar dondurmaya devam edecek misiniz diye . Sizce dondurmalımıyım.kalitesi nasıl Taşıma işlemi yaptırabilir miyim . Kafam da bir sürü soru
Ben transfer günü bıraktım ama sekiz tane içiyordum en fazla şimdi ara ara yokluyor dayan diyorum kendime o kadar acı çekiyoruz tutmasını engelliyormus bebeğin bence sizde içmeyin çok zor ama dayanmamiz lazımsigara kullanan varmi buarada çok zorlanıyorum bırakırım dedim ama içtikten sonra pişman oluyorum