• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar merhaba ben ilk tüp bebek sürecimi Yeditepe hastanesinde yaptırmıştım ilkinde keseyi gördük kalp atışlarını görememiştik . 2.aynı merkezde negatifle sonuçlandı . Şimdi bahçecide başlamıştık ıkı tane 5.gün embriyosu konuldu ama kimyasal gebelik oldu . Şimdi Yeditepe’de bir tane embriyom kaldı 4ba 5.gün embriyosu bugün de hastaneden aradılar dondurmaya devam edecek misiniz diye . Sizce dondurmalımıyım.kalitesi nasıl Taşıma işlemi yaptırabilir miyim . Kafam da bir sürü soru 🥺
Merhaba , Bence onun transferini yaptırın , 4ab iyi kalitede , ümidinizi kayıb etmeyin , inşallah tutacaktır

Tekrar tekrar okudum göremedim yazdıklarınızı bildirimlerde girip bakıyorum ben profilinize tıklayınca görülüyor şuan sadece akışa düşmedi tavrınız hiç hoş değil
Lafım kişisel değil siz görmemiş olabilirsin ama görmezden gelen var ben farkettiğim için yazdım ve bu 3 oluyor üstünüze almayın.

Şimdi sende böyle söyleyince tırsmadım değil. Benim 13.günümde 2643tü ya her şeyin hayırlısı ve sağlıklı olması tek duamız ama ikizden fazlası korkutur beni. Çok mucizevi bir şey🥰 rabbim öyle nasip etmiş sanada. Bulantıların nasıl? Geçen haftadan beri benim var bu ara daha sık oluyor yaa birde uyku hali
Benim hiç bulantım yok doğrusu ama kanamam var yine şu an yatışım yapıldı üç bebiş de iyi durumda ama kanama kesilmiyor :(

Vallahi arkadaslardan bildigim kadariyla bu cok doktorluk birsey degil, bizim bir arkadas ona birsey soylememelerine ragmen yaptirdi,bir arkadasin bebegine de down olabilir dediler o yuzden yaptirdi, bakalim biraz ilerlesin gebelik de yaptiririz diye düşünüyorum, bugun verdigim testler 10 güne ancak çıkarmış
Sıkıntısız geçer tüm sürecte testlerde sağlıkla kucağına al canım inşallah 🤲🏼

Ikı başarısız olunca 3.yü denemek istememiştim orda . Kafam çok karışık şu an beklememiz gerekiyor zaten en iyisi dondurmak
Allahtan ümit kesilmez hiç ummadığınız anda tutunacaktır Allah’ın izniyle , ama mutlaka dondurun bence

Pozitifi gören arkadaşlar sizin adınıza sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Biz negatif olanlarda bir sonraki deneme için güçlenip ayağa kalkmalıyız . Elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi 🤲
🙏 hersey sabır ile ben 12 yıllık evliyim 2. Evliliğim ilk evlilikte kürtaj var maalesef ilk denemem negatif ti 2016 da . Sonra vazgeçtim umudumu da gücümü de kaybettim sonra soğudum kalbim sertleşti. Takı kız kardeşim yeğenimi doğurana kadar. Umudum geri geldi Sabri sevgiyi geri kazandım ve suan pozitif 🧿🥹🙏 rabbim doğru zamanı biliyor sadece dua edin tüm kız kardeşlerim için dua edeceğim rabbim isteyen herkese sizlere de basıp etsin insallah 🤲

Co0okie Co0okie senin için de üzüldüm ama test yapılmasaydı belki de covidden tutmayacaktı ve sen bunu bilemeyecektin böylesi daha hayırlıymış demek ki 🤲🏻
Bende ona inandırdım kendimi canım. Belkide öyle olacaktı diyip boşverdim bu ayıda böyle olması gerekmiş demekki nasipten ötesi yok 🤲🏼

Back