- 9 Mayıs 2022
- 3.901
- 3.518
- 63
Anladım teşekkür ederimBen tüp bebek transferinde çatlatma iğnesi olmadim ama geçen sene aşılama yaptirdigim zamandan hatirladim kadariyla catlatma iğnesi etkisi 10 güne falan geçiyor ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım teşekkür ederimBen tüp bebek transferinde çatlatma iğnesi olmadim ama geçen sene aşılama yaptirdigim zamandan hatirladim kadariyla catlatma iğnesi etkisi 10 güne falan geçiyor ancak
Daha çok erken çatlatma iğnesinden olabilir doktorun dediği günü bekleyin benceEki Görüntüle 3186379
Kizlar transfer gunu haric 4. Gunu. 5.gun 5aa 2 tane transfer oldu. Acaba pozitifmiki.catlatma ignesi olali 12 gun oldu.dunde pozitif cikmisti bugun azcik daha koyu bugun.hala catlatma etkisimiki cok heyecanlandim acaba varmiki
Estrofem kullanırken olur dedi doktor bana gittikçe yogunlaşabilir korkma dedi bence normal bu dönemde akıntı bendede varKarninizin gergin olmasi normal, galiba buradaki herkes şişlikten muzdarip, ama akıntı konusunu bilemedim, fitilden dolayı mi oluyor acaba?
Daha erken bazı insanlarda idrara geç karışıyor testle de alakalı olabiliyor inşallah tutunmustur bebeğinizİnşallah çok teşekkürler bu sabah idrar testi yaptım ama boş çıktı sizin kanda mı çıkmıştı. Kendi kendime dedim keşke yapmasaydım moralim bozuldu bi hayli
Sabah ilk idrarla en erken yedinci gün vermek lazım bence öncesi can sıkıyor inşallah tutunmustur bebeğinizBenim de moralim bozuldu, erken gebelik testi aldım öğlen arası yaptım negatif :/ Transfer günü sayılmazsa 5.gün, 5.gün embriyosu idi. Kan verip yine b-hcg<1.2 görmekten korkuyorum
Ben de 29 aralıkta transfer oldum 5.gün pgt li 2ba kalite ilk defa böyle bi kalite duydum ve bana transferden once kalitesi söylenmedi transfer yapıldıktan sonra öğrendim çok şaşırdım çok kalitesiz ağlayarak dr un yanına gittim ama dr. Önemli olan kalite değil dedi zaten senin pgt li normal bi embriyo dedi biraz olsun umitlendim ve kesinlikle kan tahlili gününden önce test yapmıcam dedim ama dayanamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif . Artık çok geç ama keşke yapmasaydım bu arada dr bana ne transfer oncesi ne sonrasında öyle kalabalık bir ilaç takviysinde bulunmadı sadece duphaston günde 3 kez ve coraspin sadece bu ikisiİnşallah çok teşekkürler bu sabah idrar testi yaptım ama boş çıktı sizin kanda mı çıkmıştı. Kendi kendime dedim keşke yapmasaydım moralim bozuldu bi hayli
Benimkide catlatma iğnesinden kaynakli olabilir cnm.cok erken daha.bakalim ev test dolu gece gunduz yaparim ben. Cok sabirsizim.iyi birsey degil bu. Rabbim hayirlisini nasip etsin 8nsallah pozitif olur paylasirsin burdan.agrin sizin varmi.bnm bugun cok fazla agrim var dun yoktuBaya pozitif gibi biz aynı gün transfer olduk, ama ben daha cesaret edip bakamadım.
Hangi merkezde tedavi oldun canım ilk defa bu kadar az ilaç duydum ben beş altı tane ilaç kullandım toplamda transfer sonrası inşallah kan da pozitif çıkar evdeki teste daha geçmemiştir HCGBen de 29 aralıkta transfer oldum 5.gün pgt li 2ba kalite ilk defa böyle bi kalite duydum ve bana transferden once kalitesi söylenmedi transfer yapıldıktan sonra öğrendim çok şaşırdım çok kalitesiz ağlayarak dr un yanına gittim ama dr. Önemli olan kalite değil dedi zaten senin pgt li normal bi embriyo dedi biraz olsun umitlendim ve kesinlikle kan tahlili gününden önce test yapmıcam dedim ama dayanamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif . Artık çok geç ama keşke yapmasaydım bu arada dr bana ne transfer oncesi ne sonrasında öyle kalabalık bir ilaç takviysinde bulunmadı sadece duphaston günde 3 kez ve coraspin sadece bu ikisi
İnşallah acibadem atakentHangi merkezde tedavi oldun canım ilk defa bu kadar az ilaç duydum ben beş altı tane ilaç kullandım toplamda transfer sonrası inşallah kan da pozitif çıkar evdeki teste daha geçmemiştir HCG
tedaviniz özelde mi devlette mi acabaBen de 29 aralıkta transfer oldum 5.gün pgt li 2ba kalite ilk defa böyle bi kalite duydum ve bana transferden once kalitesi söylenmedi transfer yapıldıktan sonra öğrendim çok şaşırdım çok kalitesiz ağlayarak dr un yanına gittim ama dr. Önemli olan kalite değil dedi zaten senin pgt li normal bi embriyo dedi biraz olsun umitlendim ve kesinlikle kan tahlili gününden önce test yapmıcam dedim ama dayanamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif . Artık çok geç ama keşke yapmasaydım bu arada dr bana ne transfer oncesi ne sonrasında öyle kalabalık bir ilaç takviysinde bulunmadı sadece duphaston günde 3 kez ve coraspin sadece bu ikisi
Bende o kadar şey okudum sadece ben bu kadar az ilaç kullanmışım iyi mi kötümü bilmiyorumHangi merkezde tedavi oldun canım ilk defa bu kadar az ilaç duydum ben beş altı tane ilaç kullandım toplamda transfer sonrası inşallah kan da pozitif çıkar evdeki teste daha geçmemiştir HCG
Özel acibadem atakentedaviniz özelde mi devlette mi acaba
Canım bence doktoruna sor neden az ilaç kullandığını çünkü bizler dışardan müdahale edilerek gebe kalıyoruz özellikle progesteron hormonu nu ek olarak yerine koymamız lazım ben hem hap hem iğne hem fitil şeklinde kullandım sonra östrojen hormonu için de estrofem kullandım yine de vardır doktorun bir bildiği doğal siklus gibi bişey dediler mi sana pekiİnşallah acibadem atakent
Biri ricada bulunduğunda altında binlerce yorum olupta o dua isteğini yok sayan herkese söylüyorum. Nasıl hassas bir süreç olduğunu burdaki herkes biliyor buraya yazma amacı herkes içinden dua etsin benide görmezden gelsin platformu değil insan olarak bi yanıt bi etkileşim bekliyorsun.kimseden bilmediği konuda yorum istemedim bilip bilmeden konuşma.Gerçekten neden gerginlik yaratıyorsunuz. Ne yasadiysaniz burdaki her insan aynı şeyi yaşadı yaşıyor. Kim elinden ne gelirse bildiği müddetçe yardım ediyor duamızı ederken de size mi sorucaz sonra biri yazınca da sizi kastetmiyorum diyorsunuz kime lafiniz varsa doğrudan söyleyin. İnsanlar bilmediği konuda yorum yapıp kafa mı karistirsin. Dua isteyene de zaten gönülden dua ediyoruz.
Neden böyle yaptılar acaba ben transferden 20 gün önce ilaç içmeye başladım 3 estrofem 1 corasprin folik asit transfere 5 gün kala 3*1 estrofem 3*1 deltacortil 3*1progestan 2*1tetradox corasprin folikasit ve prolutex iğne vuruldum transfer gününden beri estrofem progestan 3 er tane alıyorum prolutex ve oksopar vuruyorum corasprinle iğne alıyorum şuan 6 haftalık gebeyimBen de 29 aralıkta transfer oldum 5.gün pgt li 2ba kalite ilk defa böyle bi kalite duydum ve bana transferden once kalitesi söylenmedi transfer yapıldıktan sonra öğrendim çok şaşırdım çok kalitesiz ağlayarak dr un yanına gittim ama dr. Önemli olan kalite değil dedi zaten senin pgt li normal bi embriyo dedi biraz olsun umitlendim ve kesinlikle kan tahlili gününden önce test yapmıcam dedim ama dayanamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif . Artık çok geç ama keşke yapmasaydım bu arada dr bana ne transfer oncesi ne sonrasında öyle kalabalık bir ilaç takviysinde bulunmadı sadece duphaston günde 3 kez ve coraspin sadece bu ikisi
Evet opu dan sonra donduruldu pgt için ve transfer aşaması doğal siklus oldu dr.a sorduğumda rahim kalınlığı vs.iyi olduğu için az ilaç kullanmış ama transferden sonra bence progesteron ve östrojen vermeliydi ki hikayemi biliyor normal gebelikte 3 düşüğüm var bunları tekrar hatırlattım dr uma ama o ısrarla bunlar yeterli diyo demek ki bildiği bisey var sonuçta yıllardır bu isi yapıyoCanım bence doktoruna sor neden az ilaç kullandığını çünkü bizler dışardan müdahale edilerek gebe kalıyoruz özellikle progesteron hormonu nu ek olarak yerine koymamız lazım ben hem hap hem iğne hem fitil şeklinde kullandım sonra östrojen hormonu için de estrofem kullandım yine de vardır doktorun bir bildiği doğal siklus gibi bişey dediler mi sana peki
Biz ona dua ettik ve beğeni olarak yaptık herkesin buraya yazmasına gerek yok kimseyide görmezden geldiğimiz yok gayet soru sorana bildiğimiz kadar cevap veriyoruz sizin sorduğunuz soruları ben dahil bir kaç kişi görmemiş bile akışta yok hepimiz stresli bir dönemden geçiyoruz sizin tribinizi kocanız çeksin yeter gerçektenBiri ricada bulunduğunda altında binlerce yorum olupta o dua isteğini yok sayan herkese söylüyorum. Nasıl hassas bir süreç olduğunu burdaki herkes biliyor buraya yazma amacı herkes içinden dua etsin benide görmezden gelsin platformu değil insan olarak bi yanıt bi etkileşim bekliyorsun.kimseden bilmediği konuda yorum istemedim bilip bilmeden konuşma.
Hic bilmiyorum sadece benim tek sorunum amh düşüklüğü ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü rahim kalınlığı progesteron hormonu seviyesi falan hepsi iyimis bilemedim bide transfer sonrası hastaneden çıkarken progesteron testi istediler sonucu 16.4 çıktı yeterli gördü demekkiNeden böyle yaptılar acaba ben transferden 20 gün önce ilaç içmeye başladım 3 estrofem 1 corasprin folik asit transfere 5 gün kala 3*1 estrofem 3*1 deltacortil 3*1progestan 2*1tetradox corasprin folikasit ve prolutex iğne vuruldum transfer gününden beri estrofem progestan 3 er tane alıyorum prolutex ve oksopar vuruyorum corasprinle iğne alıyorum şuan 6 haftalık gebeyim
Aynen kuzum bazen hiçbir şey gelmiyor elimizden teslim oluyoruz öyleceEvet opu dan sonra donduruldu pgt için ve transfer aşaması doğal siklus oldu dr.a sorduğumda rahim kalınlığı vs.iyi olduğu için az ilaç kullanmış ama transferden sonra bence progesteron ve östrojen vermeliydi ki hikayemi biliyor normal gebelikte 3 düşüğüm var bunları tekrar hatırlattım dr uma ama o ısrarla bunlar yeterli diyo demek ki bildiği bisey var sonuçta yıllardır bu isi yapıyo
Saçma sapan konuşma usluba bak terbiyesizBiz ona dua ettik ve beğeni olarak yaptık herkesin buraya yazmasına gerek yok kimseyide görmezden geldiğimiz yok gayet soru sorana bildiğimiz kadar cevap veriyoruz sizin sorduğunuz soruları ben dahil bir kaç kişi görmemiş bile akışta yok hepimiz stresli bir dönemden geçiyoruz sizin tribinizi kocanız çeksin yeter gerçekten