- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
Burdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.Kizlar yarin gun icinde transferim var, dualarinizi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.Kizlar yarin gun icinde transferim var, dualarinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim inşallah yükselir ama inşallah sizinkide pozitif çünkü aynı şekilde benim de alt karnım hele dünden beri çok fena ağrıyor sanki adet olucam aynı sizin gibi , dinlenin çok ayağa kalkmayın iyice tutunsun ben öyle yapıyorumMerhabalar benimde 29aralıkta transferim oldu ama içimde sadece korku var bugün 5.gün bitti alt karnım ağrıyor sanki adet olacam gibi başkada bişey yok korkuyorum test zamanım pazar günü bekliyorum ama sizin çıkmış maşallahh hayırlı olsun
hayırlı tutunmalarınız olsun inşallah fitilden kaynaklı akıntılar normal, karın gerginliğide transfer sırasındaki kateterden olabilirHerkese merhaba ben de dün transfer oldum bugün karnım çok gergin ve su gibi birden akıntı geliyor fitil de kullanıyorum ama o beyaz renk geliyor böyle bi durum yaşayan var mı
Merhaba bendedir akıntı vardı , hem fitilden dolayı hem normal , eğer rengi yoksa ve kokusuzsa normalHerkese merhaba ben de dün transfer oldum bugün karnım çok gergin ve su gibi birden akıntı geliyor fitil de kullanıyorum ama o beyaz renk geliyor böyle bi durum yaşayan var mı
İnşallah pozitiftir , yani öyle gösteriyor , şuan bhcg düşük olduğu için tam çizgi oluşmamıştırEki Görüntüle 3186379
Kizlar transfer gunu haric 4. Gunu. 5.gun 5aa 2 tane transfer oldu. Acaba pozitifmiki.catlatma ignesi olali 12 gun oldu.dunde pozitif cikmisti bugun azcik daha koyu bugun.hala catlatma etkisimiki cok heyecanlandim acaba varmiki
Neden görmezden gelelim hanımefendi, arkadaşa nazar boncuğu emojisi bıraktım, ayrıca dua etmek için illa yazmak mi lazim? Gayet huzurlu bir topic.imiz var niçin geriyorsunuz ortamı? Hamile ya da hamile kalmaya çalışan insanlar var burada rica ederim insanların modunu düşürmeyin.Burdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.
Karninizin gergin olmasi normal, galiba buradaki herkes şişlikten muzdarip, ama akıntı konusunu bilemedim, fitilden dolayı mi oluyor acaba?Herkese merhaba ben de dün transfer oldum bugün karnım çok gergin ve su gibi birden akıntı geliyor fitil de kullanıyorum ama o beyaz renk geliyor böyle bi durum yaşayan var mı
İnşallah çok teşekkürler bu sabah idrar testi yaptım ama boş çıktı sizin kanda mı çıkmıştı. Kendi kendime dedim keşke yapmasaydım moralim bozuldu bi hayliTeşekkür ederim inşallah yükselir ama inşallah sizinkide pozitif çünkü aynı şekilde benim de alt karnım hele dünden beri çok fena ağrıyor sanki adet olucam aynı sizin gibi , dinlenin çok ayağa kalkmayın iyice tutunsun ben öyle yapıyorum
Gerçekten neden gerginlik yaratıyorsunuz. Ne yasadiysaniz burdaki her insan aynı şeyi yaşadı yaşıyor. Kim elinden ne gelirse bildiği müddetçe yardım ediyor duamızı ederken de size mi sorucaz sonra biri yazınca da sizi kastetmiyorum diyorsunuz kime lafiniz varsa doğrudan söyleyin. İnsanlar bilmediği konuda yorum yapıp kafa mı karistirsin. Dua isteyene de zaten gönülden dua ediyoruz.Burdakiler insanı görmezden geliyor şaka gibi okumasam başka sorunları var sanırdım.
İnsülin enjektörü olarak alırsan ince uçlu olur.Selamlar dex in şırıngası ne diye alıyorsunuz ben hala bulamadım ince uc
İdrar testinde çıkmaz zaten çok az kişide idrarda çıkıyor , ben kan testi yaptın , umutsuzluğa kapılmayın idrar testi için çok erkenİnşallah çok teşekkürler bu sabah idrar testi yaptım ama boş çıktı sizin kanda mı çıkmıştı. Kendi kendime dedim keşke yapmasaydım moralim bozuldu bi hayli
Benim de moralim bozuldu, erken gebelik testi aldım öğlen arası yaptım negatif :/ Transfer günü sayılmazsa 5.gün, 5.gün embriyosu idi. Kan verip yine b-hcg<1.2 görmekten korkuyorumİdrar testinde çıkmaz zaten çok az kişide idrarda çıkıyor , ben kan testi yaptın , umutsuzluğa kapılmayın idrar testi için çok erken
Ben de daha ilk denemem de tam olarak bilemiyorum kaçıncı günden sonea böyle idrarda çıkmaya başlıyor siz biliyor musunuz ? Ya da çatlatma iğnesi etkisi kaç günde geçiyor ki acaba. Hani diyorlar ya iğne etkisi olabiliyor diye.İdrar testinde çıkmaz zaten çok az kişide idrarda çıkıyor , ben kan testi yaptın , umutsuzluğa kapılmayın idrar testi için çok erken
Transfer işleminde kullanılan aletlerden ötürüdür birde hem sıkışık oluyoruz hem işlem yapılıyor hem ilaçlar gergin olması ağrı olması normal canım ama akıntı fitilden sebeptir. Kabız olmamaya çalış sabahları aç karına kuru kayısı ye günde bir bardak kefir iç dilersen. Kayısıyı zeytinyağında bekletip yiyenide okudum ama ılık suda bekletip içenide. Gazda oluyor bu fitiller yapıyor karnında gerilir yine.Herkese merhaba ben de dün transfer oldum bugün karnım çok gergin ve su gibi birden akıntı geliyor fitil de kullanıyorum ama o beyaz renk geliyor böyle bi durum yaşayan var mı
Ben tüp bebek transferinde çatlatma iğnesi olmadim ama geçen sene aşılama yaptirdigim zamandan hatirladim kadariyla catlatma iğnesi etkisi 10 güne falan geçiyor ancakBen de daha ilk denemem de tam olarak bilemiyorum kaçıncı günden sonea böyle idrarda çıkmaya başlıyor siz biliyor musunuz ? Ya da çatlatma iğnesi etkisi kaç günde geçiyor ki acaba. Hani diyorlar ya iğne etkisi olabiliyor diye.
İşte aslında yapmasak çok iyi ama indan dayanamıyor içi içini yiyor bakalım beklicez mecbur pazar günü test günü ama cuma sağlık ocağında yapayım diyorum bi cesaretİdrar testinde çıkmaz zaten çok az kişide idrarda çıkıyor , ben kan testi yaptın , umutsuzluğa kapılmayın idrar testi için çok erken
Eki Görüntüle 3186379
Kizlar transfer gunu haric 4. Gunu. 5.gun 5aa 2 tane transfer oldu. Acaba pozitifmiki.catlatma ignesi olali 12 gun oldu.dunde pozitif cikmisti bugun azcik daha koyu bugun.hala catlatma etkisimiki cok heyecanlandim acaba varmiki
Bende çok korkarak verdim , bekleyin isterseniz test gününde yapın , ben eğer negatif çıksaydı işe başlicaktım bide ne olacaksa olsun dedim daha fazla kafamda soru işareti olmasını istemedimBenim de moralim bozuldu, erken gebelik testi aldım öğlen arası yaptım negatif :/ Transfer günü sayılmazsa 5.gün, 5.gün embriyosu idi. Kan verip yine b-hcg<1.2 görmekten korkuyorum