• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Belki benimde başarısız denemelerim olunca bunları uygulamayı deneyecek doktor şuan için tek aorun rahimin az kalınlaşması yani geçen ay 7de kaldı bu ay 7.2 mm. Ama hep 3 çizgi görünümü olduğundan transfere karar verildi. Bu ay bakalım ne olcak kalınlık meselesi. Bende bir sorayım bu dediklerini muayeneye gittiğimde
Rahmi kalınlaşmayan hastalarda yapıyorlar inşallah işe yarar sende de hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Ben de simdi genetik testleri yaptirmaktan geliyorum, kan pıhtılaşmasına falan bakacaklar evlenirken sma testi yaptirmamistik onun icin de kan verdim, 5 tüp kan verdim biraz uyku bastı (= bunlarin sonuclari gelsin, sonrasinda bebek icin de genetik test yaptirmayı planlıyorum, hersey o kadar pahalı ki, herkesin Allah yardimcisi olsun.

Sancilar normal ilaçlardan sonra baya kanaman olabilir korkma inşallah negatife dönersin hemen
3 4 gün dayansın şu adet gelmesin yeterki cuma cumaryesi test vericem tekrardan hemem. 5 günmüş karantina süresi

Ben de simdi genetik testleri yaptirmaktan geliyorum, kan pıhtılaşmasına falan bakacaklar evlenirken sma testi yaptirmamistik onun icin de kan verdim, 5 tüp kan verdim biraz uyku bastı (= bunlarin sonuclari gelsin, sonrasinda bebek icin de genetik test yaptirmayı planlıyorum, hersey o kadar pahalı ki, herkesin Allah yardimcisi olsun.
Şuan hamilelikle nifty testimi ne öyle biriey yapılıyor çok duyuyorum. Bu test pgtli embriyolarada yapılıyormu acaba. Ben Allah nasip ederse 2li 3lü bile yaptırmak istemeyenlerdenimde 🤣

Kızlar selam bir şey sorabilir miyim? 12. Gün pozitifi gördükten sonra tekrar kan vermeye gerek var mıdır yoksa direk keseyi görmeye mi gittiniz 10 gün sonra

Şuan hamilelikle nifty testimi ne öyle biriey yapılıyor çok duyuyorum. Bu test pgtli embriyolarada yapılıyormu acaba. Ben Allah nasip ederse 2li 3lü bile yaptırmak istemeyenlerdenimde 🤣
Vallahi nifty mi ismi bilmiyorum, bu 2li 3lü tarama testleri sadece oran veriyor ya "down olabilir" falan gibi konusuluyor ya, ben o yuzden bu yurtdisina gönderilen genetik testlerden yaptirmak istiyorum bugun fiyat aldim 410dolar dediler, ama pgt yapilan embriyolara gerek var mi bilmiyorum ben hic genetik test yaptirmadim

Kızlar benimde dün kanama oldu kahve başlayıp pembe ye döndü âdet sancısı da olunca çok korktum hemen doktora gittim neyseki normalmiş hatta doktor daha küçük kalp atışı duyamayiz dedi ama duyduk çok şükür tüp Bebek doktorum da coraspini bıraktırdı iki hafta sonra tekrar kontrol e gidecem kahve leke hala az az geliyor inşallah sağlıkla ilerler 🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕
Canım benim 4 gün sürdü kahverengi kan pembeye döndü Sonra hala devam ediyor ama ara ara progesteron fitil kullanıyorum o yaptığını düşünüyorum çünkü onu kullanınca biraz daha geliyor benim ağrılarım çok oluyor adet sancısı gibi

Vallahi nifty mi ismi bilmiyorum, bu 2li 3lü tarama testleri sadece oran veriyor ya "down olabilir" falan gibi konusuluyor ya, ben o yuzden bu yurtdisina gönderilen genetik testlerden yaptirmak istiyorum bugun fiyat aldim 410dolar dediler, ama pgt yapilan embriyolara gerek var mi bilmiyorum ben hic genetik test yaptirmadim
He evet bende onu diyordum fetal dna mı nifty mi öyle birşey. 2li 3lü bir olasılık olduğu için bende hiç istemem mesela kötü olasulk çıksa zehir olcak kaç ay. Tabi doktor ne önerirse de

He evet bende onu diyordum fetal dna mı nifty mi öyle birşey. 2li 3lü bir olasılık olduğu için bende hiç istemem mesela kötü olasulk çıksa zehir olcak kaç ay. Tabi doktor ne önerirse de
Vallahi arkadaslardan bildigim kadariyla bu cok doktorluk birsey degil, bizim bir arkadas ona birsey soylememelerine ragmen yaptirdi,bir arkadasin bebegine de down olabilir dediler o yuzden yaptirdi, bakalim biraz ilerlesin gebelik de yaptiririz diye düşünüyorum, bugun verdigim testler 10 güne ancak çıkarmış

Kızlar dondurulmuş transfer oldum ben bugün transfer günü hariç 3 gün transferden önce de çatlatma iğnesi olmuştum onun üzerinden de 11 gün geçti biraz önce öylesine erken gebelik testi yaptım aşırı hayali bir çizgi çıktı hala çatlatma iğnesi etkisi midir bu yarın sabah gebelik testi yapsam mı ki daha 4 gün oluyor transfer gününü saymazsam tabii

NIPT.miş adı (Non-Invasive Prenatal Trisom)

Kızlar dondurulmuş transfer oldum ben bugün transfer günü hariç 3 gün transferden önce de çatlatma iğnesi olmuştum onun üzerinden de 11 gün geçti biraz önce öylesine erken gebelik testi yaptım aşırı hayali bir çizgi çıktı hala çatlatma iğnesi etkisi midir bu yarın sabah gebelik testi yapsam mı ki daha 4 gün oluyor transfer gününü saymazsam tabii
Daha erken 11 gün dondurulmuş oluyor ozaman . Ben 2 ay dondurdum çatlatma iğnesi ile arası 65 gün du transferin 6. Gunu ince cizgi 8.günü biraz daha belirgin 10.günü kanda 273 12.gün 1374 hgc çıktı 6 sinda doktor kontrolüm var 🧿 insallh pozitif görürsün ama bekle derim

Back